kiloma takintiliyim zayiflamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Benim boyum 1.68 kilom da 49 olmus normal de olmam gereken kiloya herkes 55 -50 diye ama ben tam 40 kg olmak istiyorum dogru duzgun birsey yemiyorum bu sekilde kendimi ayi gibi hissediyorum ama 40 a da cok zayif iskelet gibi olursun diyolar oyle mi olurum ? Bu kiloda kalmak istemiyorum cunku kiloluyum yada oyle hissediyorum --16 yasindayim--

Son düzenleme:
Benim boyum 1.68 kilom da 49 olmus normal de olmam gereken kiloya herkes 55 -50 diye ama ben tam 40 kg olmak istiyorum dogru duzgun birsey yemiyorum bu sekilde kendimi ayi gibi hissediyorum ama 40 a da cok zayif iskelet gibi olursun diyolar oyle mi olurum ? Bu kiloda kalmak istemiyorum cunku kiloluyum yada oyle hissediyorum --16 yasindayim--

İnsallah blumia falanda deglsindir bence psikologa gorun ne demek 40 kilo vucut kitle indeksini bilmiormusun yavrucum

Şaka mı yapıyorsun :53: benim boyum 1.53 44 kiloyum tam da ideal kilom :27:
sen şu halinle bile zayıfsın tamam kilo alma madem ama sakın zayıflama. Yemek yememek ne demek. Sonra başka sorunlar çıkar başına yetersiz beslenmeden dolayı. Aklını başına al yok yere iş alma başına :51:

Napıyosun sen? 168 boya o kilo ne demek? Ben 1,58' lik boyumla 43,-44 arasıyım ve zayıfım görünüyorum bu boyla bile sen kalkmışsın o boyla 40 diyorsun olacak iş mi? Yemek yemiyorsun ama gelişme çağındasın, o kiloya düşerek güzel görüneceğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun hem görüntü olarak iyi olmaz, hemde o kilo da yemeyerek bir sürü hastalıklara davetiye çıkarırsın. Bence sen acilen bir doktora git, çünkü 40 olsan o zaman da daha fazlasını isteyeceksin hastalık gibi bişey bu. :ssz:

Son düzenleme:
Napıyosun sen? 168 boya o kilo ne demek? Ben 1,58' lik boyumla 43,-44 arasıyım ve zayıfım görünüyorum bu boyla bile sen kalkmışsın o boyla 40 diyorsun olacak iş mi? Yemek yemiyorsun ama gelişme çağındasın, o kiloya düşerek güzel görüneceğini düşünüyorsun ama yanılıyorsun hem görüntü olarak iyi olmaz, hemde o kilo da yemeyerek bir sürü hastalıklara davetiye çıkarırsın. Bence sen acilen bir doktora git, çünkü 40 olsan o zaman da daha fazlasını isteyeceksin hastalık gibi bişey bu. :ssz:
Ben zayif olmayi seviyorum bu sekilde kiloluyum:// yok istemem sadece 40 olmayi istiyorum sadece normal ogun olarak yemiyorum gunde 1 ://

İnsallah blumia falanda deglsindir bence psikologa gorun ne demek 40 kilo vucut kitle indeksini bilmiormusun yavrucum
Normalde psikolaga gidicem baska seyler icin ins. Ama bunda onluk ne var :/// o dediginizin ne demek oldugunu bilmiyorum " vucut kitle indeksi "

Şaka mı yapıyorsun :53: benim boyum 1.53 44 kiloyum tam da ideal kilom :27:
sen şu halinle bile zayıfsın tamam kilo alma madem ama sakın zayıflama. Yemek yememek ne demek. Sonra başka sorunlar çıkar başına yetersiz beslenmeden dolayı. Aklını başına al yok yere iş alma başına :51:

Hic yemiyorum degil ki yiyorum ama 1 ogun felan az yiyorum -tesekkur ederim

Hastalıklı bir düşünce. :S

Yaşın baya genç, ergenlik döneminde olağan olaylar bunlar ama inan sadece sana öyle şişmanmışsın gibi geliyor.

Söylediğin oranlar karşındaki kişiye çıtıpıtı bir genç olduğun izlemini veriyor, kafandan at o düşünceleri.

gülşen gibi iskelet olmak istiyorsun herhalde ilerde bulimia yakalanırsan kurtulamazsın.zaten şu an da 36 veya 34 beden olmalısın benim kuzenim 1.55 boy kilosu 43 ve çöp gibi uçucak nerdeyse

Ben zayif olmayi seviyorum bu sekilde kiloluyum:// yok istemem sadece 40 olmayi istiyorum sadece normal ogun olarak yemiyorum gunde 1 ://

Doktorla çok ilgisi var zayıfken daha da zayıf olmak istiyorsun çünkü, kendini kilolu görüyorsun halbuki kilon yok bu takıntıdır. Ve yemek yemiyorsun kilo alacağım diye? Vee sen gelişme çağındasın senin dengeli beslenmen lazım. Günde 1 öğün düzensiz bir beslenme şekli. :ssz:

Son düzenleme:
40 fazla canım 38 en ideali töbe töbe sen gelişim çağındasın 50 kilo olman lazım bebeğim

Son düzenleme:
konuyu mahsus açtın sanırım.Ne güzel,zayıfsın işte...gibi cümleler duymak hoşuna gidiyor olmalı,16 yaşında normal bu psikoloji.Ama eğer ciddiysen psikolojik destek al,çünkü hastalıklı bir düşünce

konuyu mahsus açtın sanırım.Ne güzel,zayıfsın işte...gibi cümleler duymak hoşuna gidiyor olmalı,16 yaşında normal bu psikoloji.Ama eğer ciddiysen psikolojik destek al,çünkü hastalıklı bir düşünce
Hayir onlar hosuma gitmiyo kendimi zayif bulmuyorum

40 fazla canım 38 en ideali töbe töbe sen gelişim çağındasın 50 kilo olman lazım bebeğim

Doktorla çok ilgisi var zayıfken daha da zayıf olmak istiyorsun çünkü, kendini kilolu görüyorsun halbuki kilon yok bu takıntıdır. Ve yemek yemiyorsun kilo alacağım diye? Vee sen gelişme çağındasın senin dengeli beslenmen lazım. Günde 1 öğün düzensiz bir beslenme şekli. :ssz:

49 yazinca cok zayifmisim gibi geliyo ama degilim :// yazildigi gibi durmuyo suan boyleyim; http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgyl5.png
40 cok fazlaysa 45 e de raziyin yeterki boyle kalmiyim

40 fazla canım 38 en ideali töbe töbe sen gelişim çağındasın 50 kilo olman lazım

Ergenlik çağında bu düşünceler normalde, fazla takılmak pek normal değil. 40 olur, sonra o kilo fazla görünür gözüne 2 kilo daha versem ne olacak? Kilo almam zorlaşır diye düşünür. Bu şekilde düşünen bir arkadaşım vardı çünkü, kilo alacağım diye yemek yemiyordu. Hatta 1 tabak yemeği bitirdiğini hiiiç görmemiştim, gün boyu da birşeyler yediğini..

Hastalıklı bir düşünce. :S

Yaşın baya genç, ergenlik döneminde olağan olaylar bunlar ama inan sadece sana öyle şişmanmışsın gibi geliyor.

Söylediğin oranlar karşındaki kişiye çıtıpıtı bir genç olduğun izlemini veriyor, kafandan at o düşünceleri.

45 e de raziyim :/ hic 50 kilo olmadim ben olmakda istemiyorum ama olcak gibi gorunuyo .. tesekur ederim

gülşen gibi iskelet olmak istiyorsun herhalde ilerde bulimia yakalanırsan kurtulamazsın.zaten şu an da 36 veya 34 beden olmalısın benim kuzenim 1.55 boy kilosu 43 ve çöp gibi uçucak nerdeyse
Gulsen kim :// bulimia yi biliyorum ama degilim :/ cop gibi diilim ben

şarkıcı olan gülşenden bahsediyorum canım hani şu iskeletor olan:1: zaten günde 1 öğün yesende zayıflayamazsın yağdan değil kastan verirsin söyliyim bi uzmana git bari

Hayir onlar hosuma gitmiyo kendimi zayif bulmuyorum

49 yazinca cok zayifmisim gibi geliyo ama degilim :// yazildigi gibi durmuyo suan boyleyim; http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgyl5.png
40 cok fazlaysa 45 e de raziyin yeterki boyle kalmiyim

Gayet zarifsin, fitsin senin istediğin illa sana '' ay bu kız çoooook zayıııf '' demeleri mi? Benim kardeşim çok zayıftı, ve giydiklerini hiiç yakıştırmıyordu, bacaklarım ince diye ne kadar üzülüyordu. Bir ara bir ilaç kullanıp kilo aldı, şimdi yine zayıf ama eskisi gibi değil, gayet zarif bir görüntüde senin gibi..

45 e de raziyim :/ hic 50 kilo olmadim ben olmakda istemiyorum ama olcak gibi gorunuyo .. tesekur ederim

Gulsen kim :// bulimia yi biliyorum ama degilim :/ cop gibi diilim ben

Şuan değilsin, 1 öğün yemeye devam edersen öyle olacaksın canım..
Ve bir arkadaşın dediği gibi yağdan değil, kastan verirsin yağın yoktur ki zaten..
Sonra löpür löpür sallanır etlerin benden söylemesi..

Bence başlığında ki "kiloma takintiliyim zayiflamak istiyorum" kısıma dikkat edersen çözümü bulman kolay olur. 16 yaşındasın ve ilgilendiğin şey 0 beden olmak. İdeal kilonun üstünde de altında da olmak engellilik halidir. Bunu kabullen biran önce...

şarkıcı olan gülşenden bahsediyorum canım hani şu iskeletor olan:1: zaten günde 1 öğün yesende zayıflayamazsın yağdan değil kastan verirsin söyliyim bi uzmana git bari
yine tanimiyodym ama baktim simdi cok zayif durmuyo ki yada oyle resmini bulamadim kastan verirsin ne demek

Gayet zarifsin, fitsin senin istediğin illa sana '' ay bu kız çoooook zayıııf '' demeleri mi? Benim kardeşim çok zayıftı, ve giydiklerini hiiç yakıştırmıyordu, bacaklarım ince diye ne kadar üzülüyordu. Bir ara bir ilaç kullanıp kilo aldı, şimdi yine zayıf ama eskisi gibi değil, gayet zarif bir görüntüde senin gibi..
Hayir oyle bi amacim yok bunu teyzem ve kuzenim zayiflama istegimi yok etmek icin sikca soyluyo zaten ama bana gire oyle degilim kendimde fazlalik hissediyorum aynaya baktigimdada kendinimi begenmiyorum tesekkur ederim

Şuan değilsin, 1 öğün yemeye devam edersen öyle olacaksın canım..
Ve bir arkadaşın dediği gibi yağdan değil, kastan verirsin yağın yoktur ki zaten..
Sonra löpür löpür sallanır etlerin benden söylemesi..
Kastan vermek ne demek onu bilmiyorum ama zayiflayinca neden oykr oksun ki

Bence başlığında ki "kiloma takintiliyim zayiflamak istiyorum" kısıma dikkat edersen çözümü bulman kolay olur. 16 yaşındasın ve ilgilendiğin şey 0 beden olmak. İdeal kilonun üstünde de altında da olmak engellilik halidir. Bunu kabullen biran önce...

Kilolu olmak istemiyorum nunu ilerdede istemiyorum kiloma oldum olasi takintiliyim her zaman tartiya felan cikarim cok zayif durcagini sanmiyodum ://

Kasların erir demek, 1 poşeti taşıyamaz hale gelirsin demek, genelde bilinçsiz diyet yapan insanların hazin sonu oluyor. Vücudun fit, diri değil yayvan duruyor ve etlerin yumuşak oluyor kasların zayıfladığı için, lömbür lömbür sallanıyor. Mesela 50 kilo kasları zayıf olupta, kasları yerinde olan insan aynaya bakınca aynı görüntüde durmaz, kaslardan zayıf olan diğerine göre daha yayvan durur vücut olarak, sıkı olan aynı kiloda ondan daha fit, diri durur ve daha zayıf görünür aynı kiloda olmalarına rağmen..

Son düzenleme:
Kasların erir demek, 1 poşeti taşıyamaz hale gelirsin demek, genelde bilinçsiz diyet yapan insanların hazin sonu oluyor. Vücudun fit, diri değil yayvan duruyor ve etlerin yumuşak oluyor kasların zayıfladığı için, lömbür lömbür sallanıyor. Mesela 50 kilo kasları zayıf olupta, kasları yerinde olan insan aynaya bakınca aynı görüntüde durmaz, kaslardan zayıf olan diğerine göre daha yayvan durur vücut olarak, sıkı olan aynı kiloda ondan daha fit, diri durur.

Peki cokcokcok .. tesekkur ederim ablacik ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X