Günde 1200 kalori alıp, 2 lt su içip, haftanın 4 günü yürüyüş yapsanız bir kaç aya en az 10 kilo vermiş ve şu anki kadar stresli hissetmiyor olursunuz.Hayatimin 10 senesi kilo alip vermekle gecti. 35 kilo vermistim, hepsini geri aldim. Panik bozuklugum var. Antidepresana basladigimdan beri istahim o kadar acildi ki butun emeklerim cope gitti. Ciddi depresyondayim. Ve ben kotu hissettikce yemek yiyen biriyim. Teklikeli bir yola giriyorum. 170 boyundayim 100 kiloyu gectim. Diyete baslamaya calisiyorum devamini getiremiyorum 3 gun suruyor birakmam. Eski azmim ve enerjim yok.
Gelelim size sormak istedigim kisma. Suan ihtiyacim olan sey sureci hızlandıracak bir seyler yapmak. Parasi vs onemli degil artik gerekirse kredi cekecegim. Sizin sahit oldugunuz veya yapıp memnun kaldiginiz hizli sonuc veren bir yontem var mi ? Birkac sey arastirdim ama hangisi daha etkili olur bilmiyorum.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur
bunun gibi seyleri arastiriyorum. Bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim. Dedigim gibi diyet yapacagim. Sadece surecimi kolaylastirabilecek bir seye ihtiyacim var. Tesekkur ederim simdiden
Bunlari zaten yapacagim dedigim gibi, ama sabrim daha az. Hizli sonuc almazsam birakiyorum. Ozellikle ilk 1 2 ay hassas benim icinGünde 1200 kalori alıp, 2 lt su içip, haftanın 4 günü yürüyüş yapsanız bir kaç aya en az 10 kilo vermiş ve şu anki kadar stresli hissetmiyor olursunuz.
Bu üç aşamaya odaklanmanızı tavsiye ederim. Paranız da cebinize kalır, stresiniz de azalır.
Hayatimin 10 senesi kilo alip vermekle gecti. 35 kilo vermistim, hepsini geri aldim. Panik bozuklugum var. Antidepresana basladigimdan beri istahim o kadar acildi ki butun emeklerim cope gitti. Ciddi depresyondayim. Ve ben kotu hissettikce yemek yiyen biriyim. Teklikeli bir yola giriyorum. 170 boyundayim 100 kiloyu gectim. Diyete baslamaya calisiyorum devamini getiremiyorum 3 gun suruyor birakmam. Eski azmim ve enerjim yok.
Gelelim size sormak istedigim kisma. Suan ihtiyacim olan sey sureci hızlandıracak bir seyler yapmak. Parasi vs onemli degil artik gerekirse kredi cekecegim. Sizin sahit oldugunuz veya yapıp memnun kaldiginiz hizli sonuc veren bir yontem var mi ? Birkac sey arastirdim ama hangisi daha etkili olur bilmiyorum.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur
bunun gibi seyleri arastiriyorum. Bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim. Dedigim gibi diyet yapacagim. Sadece surecimi kolaylastirabilecek bir seye ihtiyacim var. Tesekkur ederim simdiden
Ailemi ikna edemiyorum babam hakkimi helal etmem olursan diyip duruyor cok karsilar..Bilmiyorum ama mide balonı pek bir işe yaramıyor galiba ya tanıdığım var hala 130 kiloda duruyor en fazla 5 kilo vermiştir mide ameliyatı düşünüyor musunuz tabii ki bunların hiçbir sağlıklı değil En güzeli doğal yoldan kilo vermek ama madem bu kadar kafanıza taktınız ameliyat olun derim
Aslında helal edilmeyecek bir durum yok yani birçok insan sağlığı için mide ameliyatı oluyor ve dört dörtlük kilo veriyorlar ilemiyorum ya İnşallah daha iyi bir yöntem bulursunuz o zamanAilemi ikna edemiyorum babam hakkimi helal etmem olursan diyip duruyor cok karsilar..
Siz öncelikle depresyon ilaçlarından kilo alıyorsunuz öncelikle psikolojiniz düzeltin keyif alacak işlerle uğraşın.İnsanlarla sosyallesin.Yuruyuse çıkın.Evinize 1 saat yürüme mesafesinde ki markete gidip alışverişinizi yapın.İnsanlarla sosyallesin.Dua edin.Siz ilk sorununuz psikolojiniz düzeltmek olmalı.Hayatimin 10 senesi kilo alip vermekle gecti. 35 kilo vermistim, hepsini geri aldim. Panik bozuklugum var. Antidepresana basladigimdan beri istahim o kadar acildi ki butun emeklerim cope gitti. Ciddi depresyondayim. Ve ben kotu hissettikce yemek yiyen biriyim. Teklikeli bir yola giriyorum. 170 boyundayim 100 kiloyu gectim. Diyete baslamaya calisiyorum devamini getiremiyorum 3 gun suruyor birakmam. Eski azmim ve enerjim yok.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur
Su içme disinda diğerlerini yapıyorum.tatil yaklaşıyor.ramazan sonrası bu tavsiyle.10 kilo vermek fena olmazGünde 1200 kalori alıp, 2 lt su içip, haftanın 4 günü yürüyüş yapsanız bir kaç aya en az 10 kilo vermiş ve şu anki kadar stresli hissetmiyor olursunuz.
Bu üç aşamaya odaklanmanızı tavsiye ederim. Paranız da cebinize kalır, stresiniz de azalır.
Ücret bilgisini biliyor musunuz.Baska iletişim adresi var mı. Instagram kullanmiyorum.Ya ben kilo vermek isteyen herkese Fahima Hanim’i paylasiyirum ama cok inaniyorum ketojenik beslenmenin:karbonhidrati birakmanin cok cok verimli olduguna. Lutfen mesaj atin kendisine, cok tatli, cok yardimci birisi.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Mide balonu maalesef fos. Arkadaşım 36 bin verdi en iyi doktora gitti ben 3 ayda 8 kilo verdim kendim o 2. Paranı verdiğine değmez.Hayatimin 10 senesi kilo alip vermekle gecti. 35 kilo vermistim, hepsini geri aldim. Panik bozuklugum var. Antidepresana basladigimdan beri istahim o kadar acildi ki butun emeklerim cope gitti. Ciddi depresyondayim. Ve ben kotu hissettikce yemek yiyen biriyim. Teklikeli bir yola giriyorum. 170 boyundayim 100 kiloyu gectim. Diyete baslamaya calisiyorum devamini getiremiyorum 3 gun suruyor birakmam. Eski azmim ve enerjim yok.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur