Gerçekten yazılanlaarı okuyunca çok duygulandım. Bende kilolu bir insanım hayatım boyuncada hep kilolu oldum aynı sorunları aynı dertleri bende çektim ki bazen hala çekiyorum. Ve gerçekten şu dünyadaki en SABIRLI ve en HASSAS insanlarız biz. Ben 6 ay önce bir diyetisyen yardımıyla diyete başladım ve hala devam ediyorum. Ramazan dönemiyle yavaşlamış olsamda tabi buna ramazan öncesi gittiğim yaz tatilide dahil :) Şimdiye kadar 14 kilo verdim Allahın izniyle 13 Ağutosta 18 olacağım ve bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum gelecek sene üniversite hayatımda bambaşka zeynep olmak istiyorum inşallah Allahım nasip eder :) Sizde yılmayın her derdin dermanınıda vermiş güzel Allahım :)
canım tebrik ederim kararlı olman çok güzel,ben senden bir yaş büyügün ve yaşayacagın sınav maratonunu yeni atlatmış biri olarak biraz öneride bulunmak isterim,diyetisyen kontrolünde kilo vermen çok güzel zaten kendi başına özellikle sınav döneminde kilo vermen mümkün olmuyor.
Önerime geliyorum hemen :) bu yıl zorlu bir koşuşturma içine giriyorsun allah sabır versin ben atlattım dilerim güzel degerlendirirsin
sınav yılında genel olarak kimse kolay kolay kilo vermez çünkü zaman sorunu ve dengesiz beslenme dünyasına giriştir.Gerek stres gerekse uykusuzluk ve dershanede saatlerce takılmaktan dolayı abur cubura talim ediyoruz,sınav yılında çok korkunç kilo alan arkadaşlarımız oldu ama eger çantanda sürekli kraker ve ufak form bar'lardan bulundurursan hem kan şekerini koruyarak baygınlık ve stres halini atlatırsın hemde aç kalmadan kilo vermesen bile kilonu koruyabilirsin buda sınav sonuna kadar seni motive eder ve sınavın bitiminde kilo vermeni kolaylaştırır.Bir diger önerimde (ben böyle yapıyordum)dershane yahut okul,otobüs falan bunlarla gidiyorsan 2 durak önce inip yürümen,çünkü yeterince hareketsiziz bu yıl içinde..Hem seni mutlu edicektir bu hemde günlük hareket oranını sabitler.
Umarım diledigin gibi bir zeynep olarak üniversite hayatına başlarsın :) Başarılar dilerim şimdiden.
merhaba:) bende 21 yaşındayım ,1.65 civarı boy,57 kiloyum..ama kendıme çok şişman görünüyorum..53 falan olmak istiyorum kendmı çok huzursz hissediyorum..yarın fitness salonuna gidip kayt yaptrcam ve 5 ay falan gidicem.umarım zayflarım..erkek arkadaşımda bana takılıp duruyor çok şişmansın diye..ama ailem arkadaşlarm iedal oldugumu söylüyorlar ben kafaya takıyorum ama yinede
merhaba:) bende 21 yaşındayım ,1.65 civarı boy,57 kiloyum..ama kendıme çok şişman görünüyorum..53 falan olmak istiyorum kendmı çok huzursz hissediyorum..yarın fitness salonuna gidip kayt yaptrcam ve 5 ay falan gidicem.umarım zayflarım..erkek arkadaşımda bana takılıp duruyor çok şişmansın diye..ama ailem arkadaşlarm iedal oldugumu söylüyorlar ben kafaya takıyorum ama yinede
gercekten 1.65 boy ve 57 kilosun bir de adam sana cok sismansin mi diyor? kusura bakmasin da gitsin bi göz doktoruna yada psikiyatriste görünsün, ya gözleri bozuk yada psikolojisi.
aynen durum böyle çok gcık ediyr beni..artık bendede kompleks oluştu kiloluyum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?