• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilollarımda halen azalma yok

cemoss86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
53
2
36
İzmir
5 ay once sezeryanla doğum yaptım doğum öncesi 58 kiloydum doğuma 82 ile girdim 3 kilo kızım oldu şuan 75 kiloyum kızlar neden kilolarımda bir azalma yok 4 ay sırf anne sütü verdim şuan anne sütü artı mama veriyorum çok iştahlı biri değilim sütüm de yetmiyo kilolarım yerleştimi acaba koca bir göbek ve basenlerim baya genişledi 38 bedenken şuan 44 beden giyiniyorum ister istemez canım sıkılıyo benim gibi olup doğum kilolarını veren varmı içimi rahatlatın lütfen :))

ben 29 gün oluo dogum yapalı sezeryanla dogum yaptım 78 le doguma girdim şimdi 64 kiloyum dogumdan önce 58 kiloyla hamile kaldım hastaneden geldim tartıldım 72 kilo şok oldum.o gün bugündür ekmek yemiyorum stres sıkıntı birazda sarınırım biraz verdim ama daha çok var hepsi gitsin istiyrum eski elbiselerime sıgmak istiyorum inş tabi.

çok can sıkıcı aynen kıyafetlerim olmuyo birde doğum yapmamış gibiyim sanki bir tanede karnımda var gibi korse falan kullanmadım acaba kullansamıydım dr sezaryan sonrası kesinlikle kullanmamamı soyledi bende uydum ama acba kullansam biraz inme olacakmıydı

olurmu sezeryandan sonra üstümü giydirmeye gelir gelmez karnımı sıkı sıkı çarşafla bagladılr hemşireler benim daha sonra iki gün daha bagladık öle sonra doktor korse giy dedi 30 gündür giyiyorum ilk zamanlar 6 aylık hamile gibiydim şimdi 3 aylık gibiyim:1: ama biraz toparladı dahada giycem karnım küçüldükçe korsenin bedenini küçültecem.

benim dr un da ilk sözü sakın korse kullanma olmuştu belki sizin karnınız ondan küçlme vardır benim olduğu gibi duruyo bir korsede ben alım en iyisimi 5 ay oldu dikişlerime zararı yoktur sende ağrı falan oldumu dikişlerde, korseden dolayı

benim d,r unda ilk sözü korse kullanma olmuştu ondan bende almadım en iyisi bir korsde ben alım sizin korseden dolayı dikişlerde ağrı oluyomu

yok ilk günden beri kullanıyorum agrı falan olmadı hatta ii geldi çünkü karnım ilk zamanlar daha çok salaştı böle sarkık sarkık hareket ediodu buda dikişlerimi acıtıodu korseyi taktıktan sonra hareket etmem ve karnımın toparlanması kolay oldu umarım sendede işe yarar.....

arkadaslar herkese ıyı aksamlar
aynı dert bende de var 38 bedendım 48 bedenım suan doguma 90 la gırdım normal cok ıstedım ama suyum azalmıs dıe sezaryan acıl olarak oldu. dr um bana da korse vermedı hatta ılk 3 ay dıyetyok stres yok çok saglıklı besleneceksın hareketlerınede çok dıkkat et dedı sımdı tam 3 aylık olduk artık rejıme ve hafıf yuruyuslere baslıcam oglumla esım basımın etını yıyor sısmansın dıe ve destekde olmuyor moralım bozuk çok kotuyum hıcbır kıyafetım olmuyo su ıcmeye calısıyorum bolca ve ekmegı azalttım ılk etapta basarırım inşallah ama ben cok ıstahlıyım sutumde az zaten ılk gunden berı mama desteklı buyuyor sızın yazılarınızı okudum korse bende alayım herhalde 3 aydan sonra bır sey olmaz karnım benımde çok buyuk dalga gecenler bıle var yenısı yoldamı kac aylık falan dıe ıyıce moralımm b ozuluyor bazı kadınlar ne guzel ıncecık:43:

daha zamanı var canım bende cok kilo almıstım 60la baslayıp 90a ramak kalmıstı bir senede sıkı diyet yapıp 64 e düştüm şimdi spora basladım 61 ..kıızm 18 aylık oldu anca verdim yanii

58 ile hamile kaldim sanirim 80 gibi de doguma girdim(son 1 ay hastanede kaldim tartilmadim,tahmini 80 diyorum ama daha da fazla olabilir).Eve geldigimde 75 kiloydum,1-2 ayda da gerisi gider saniyordum ama nafile.Ilk 6 ay gram bile vermedim.Sutum olsun diye zaten yediklerime de dikkat etmiyordum,vermem beklenemezdi.6.aydan sonra sutum bitti,kizim hasta oldu,yer degistirdik falan derken anlamadan 10 kilo birden gitti.Son bir ayda da 5 kilo daha gitti.Simdi 60 kiloyum,ama hamile kalabilmek icin cabayla kilo almistim kalmadan olce,asil kilom 52 ve bu kiloya geri donmek kolay olmayacak besbelli ama olacak.Sikma canini,saglik olsun,Allah baska dert keder vermesin 1 yil icinde eski kilona doneceksin.Haa bir de o gobek gittikce inecek,korse taksan da takmasan da kilo verdikce karnin da inecek.

inşallah bende sızın gıbı zayıflayıp normal sınırlara donerım masallah sıze.bu uykusuz gecelerde zayıflatırmı acaba

olurmu sezeryandan sonra üstümü giydirmeye gelir gelmez karnımı sıkı sıkı çarşafla bagladılr hemşireler benim daha sonra iki gün daha bagladık öle sonra doktor korse giy dedi 30 gündür giyiyorum ilk zamanlar 6 aylık hamile gibiydim şimdi 3 aylık gibiyim:1: ama biraz toparladı dahada giycem karnım küçüldükçe korsenin bedenini küçültecem.

sezeryan yara olmuyomu nasıl sıkı çarşaf bağlanabiliyo bilgilendiririmisiniz

bende 50 gün önce sezeryanla doğum yaptım doğuma 106 kiloyla girdim şuan 95 kiloyum diyet yapmıyorum ama ekmek hiç tüketmiyorum. yemeklerde yağı yok denecek kadar az koyuyorum birde makarnayı yağsız pilavıda 3 kaşıktan fazla tüketmiyorum sık ve az beslenmeye çalışıyorum. yavaş yavaşta veriyorum kiloları ama çok çalışmam lazım çok :)) daha vereceğim 25 kilo var .kendimi bildim bileli kilolarla uğraştığım için bana zor gelmiyo bu kiloları vermek daha öncede bi 30 kilo vermişliğim var :)) bende göbek hiç kalmadı ama üst bacağım 38 beden bel gibi kilo bacaklarıma yığıldı. artık bebişi arabaya atıp yürüyüşlere başlıcam inşallah dolabımı 48 beden kıyafetlerle doldurmak istemiyorum :(

sezeryan yara olmuyomu nasıl sıkı çarşaf bağlanabiliyo bilgilendiririmisiniz

yok yara falan olmadı bagladılar küçük köy bilge hastanesinde dogum yaptım ben istanbulda orda herkesinkini 3 gün baglıolar sonra kendin başının çaresine bakıosun korse baglamak vs.bişiy olmadı çok şükür..

Back