• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarım yüzünden mi?

grizoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
6
0
36
Diğer
benim biri 4 buçuk yaşında biri de 4 aylık 2 tane dünya tatlısı oğlum var.
doğumdan sonra eşimim bana karşı olan ilgisinin dağıldını hissediyorum yaklaşık 15 kilo kadar fazlam var sebep buda olabilir :43:

bir diğer sebep ise doğumdan önce mayıs ayında kavınvalidemlerin üst katı boşalınca oraya taşındık eşimin işine yakın olsun diye..ama çok büyük bi hata yaptığımı farkettim.durmadan içli dışlıyız vıcık vıcık olduk.sabahın köründe çocuk sevmeye geliyolar.

ben de araya mesafe koymaya çalışıyorum anlamıyolar. eşime beni kötülüyolar bi kaç kez duydum çok üzüldüm..:50:ben onları anne baba yerine koydum kendime yakın hissettim o yüzden gidip yanlarına taşındım..yok sa gitmezdim.
siz ce sebep ne arkadaşlar?ben ce bu ikisinden başka bişey olamaz.
ama sebep kilolarımsa daha çok üzülürüm.

eşime sordum açık açık konuştum güldü bana işler yoğun falan dedi.

canim belki ikiside degildir,eve yeni bebek gelince ilgi alaka tamamiyle ona yöneldigi icin esler birbirini ihmal edebilirler ama bu sevgisizlikten degil yorgunluk,uykusuzluk,belkide gercekten isi stresidir,yeni dogum yapmissin bu dönemlerde bayanlar cok hassas olabiliyor kendimden biliyorum sacma sapan seylere günlerce aglardim:43:yani dogum sonrasi insan kendinede takiyo birazcik yok kilom var yok göbegim sarkti,memem catladi.:27:eger gercekten kilondan kaynaklanan biseyse hersey daha cok yeni cocuk dogar dogmaz malesef indsan eski formuna kavusamiyo:50:ailesine gelince bence direk onlarla muhattap ol esime beni anlatirken duydum ve cok uzuldum bundan sonraki problemlerinizi esimle degilde benimle halledin lütfen de:20:allah evlatlariniza ve size once saglik sonra mutluluk huzur versin,zamanla hersey duzelir merak etmeyin:71:

Back