Kilolar Firarda 😎

Çok deyince ben dhaa kalablik bir menü beklemiştim

Az biraz kızla göbek attık

Tek öğün olduğu için çok değil canım afiyet olsun

Ay ne iyi yapmışsın

Ya inanmıyoruum

fikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım

diyetisyenin çok doğru söylemiş aslında çünkü kafamda ne yiyeceğime karar verip sadece onu masama almazsam ben de tek öğün yaptığımda bildiğin yemeğe saldırıyorum ayy şunu da yiyeyim ayyy dur bunu da yiyip öyle bitireyim günü aman şu eksik kalmasın ertesi güne kadar birşey yemeyeceğim deyip midemi tabiri caizse çöpe çeviriyorum o yüzden aslında bilinçli yapılmazsa tek öğün bence de tehlikeli bu bakımdan

ama bir gün önceden ya da birkaç saat önceden bugün bu saatte şunu şunu yiyeceğim deyip yanıma da sadece o kadarını alırsam daha fazlasını canım istemiyor ve böylece hem kilo veriyorum hem de daha rahat oluyorum sürekli yemek hazırlama derdim olmadığı için :)

bir de sürekli değişiklik yapıyorum ben, haftanın 2 günü 2 ya da 3 öğün yiyorum ara öğünlü, haftanın 3 günü tek yiyorum, 2 günü de ara öğünsüz 2 öğün yiyorum tek birşeye alışmasın diye bir de bu düzenime haftanın bir günü sıvı detoks ekleyeceğim 1 günlük detoks iyi geldi bana çünkü
ve düzenim haftanın 2 günü tek öğün, 2 günü ara ğünsüz 2 öğün, 2 günü de ara öğünlü 2 öğün 1 günü de sıvı detoks olacak

yani inşallah, bu düzeni bi bozmasam

sağol canımm

Kahvalti ogunumunden rahatsizdim zaten. Verdiginiz tarif mantikli. Hemen uyguliycam. Onun disinda spor konusuna gelirsek yapmam mümkün degil.İs yerinden hep oturarak is yapmak durumundayim. İşe git gelleru de kendi aracımla yapıyorum. Hiç yurume mesafem yok . Bu arada kilom 71 boyum da 1.68 . Çok fazlam yok ama ben çok rahatsiz oluyorum

Planin cok iyi canim. Ins planina uyup cok guzel kilolar verirsin

Hedefim şimdilik 62 canım ama ulaşabilirsem eğer kesin sırf 5leri göreyim diye 59u zorlarım ama bu arada eşime yakalanmamam lazım Bünyeden bünyeye değişiyor canım ben kolay kilo veriyorum ama kolay da alıyorum bence sen kolay kolay kilo almıyorsundur o yüzden giderken de yavaş gidiyor ama bozma moralini yavaş da olsa gidecek o kilolar Benim eşim de öyle ya zayıf o yüzden sürekli yememem gereken şeyler yapmamı istiyor benden o yüzden anlıyorum seni
Mașallah cok iyi cnm benm suanda 85 :/
Sağ ol canım ama bende de kocaman bir alt göbek var ona odaklandım bu ara inşallah sporlarımızın yardımıyla incecik olacağız canım senin alt bölge daha mı zayıf

Gunaydin kızlar dukan az da olsa eksi getirdi bakalm bugunde devam edicem aksama yine tavuklu salata dusunuyorm yarin da balik olabillr insallah sabit bari gelr diyorm artk ya
İnşallah canım hafif de besleniyorsun cumaya gider bence

Jasminium84
menün az ama sonraki saatlerde açlıktan ölmediysen iyi
su güzel
lakin hiç olmazsa yürüyüş bekliyoruz efenim
yok kuzum acıkmadım çok şükür ama gözümü doyurmada problem yaşıyorum ona acil bi çözüm bulmam gerek benim
yoksa verdiğim hiçbir kilo kalıcı olmayacak

valla şu anda aklımda her akşam en kötü ihtimalle 15-20 dk leslie yapmak var bakalım becerebilecek miyim

kuzum 560 puan diyim haftalık hedef olaraktan

tüh 2000-2500 kalorinin aramızda lafı mı olurdu yiyip yiyip yetişeydin bana be ya

Tamam cok kilonuz yok ama birkac kilo verirseniz tabiki daha iyi olur. 64-63 yakisir yani

Super fistik. Bekliyirum bu 2 gun temiz saglikli menulerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…