- 31 Temmuz 2020
- 20.405
- 60.233
- 548
Çok deyince ben dhaa kalablik bir menü beklemiştim
Az biraz kızla göbek attık
Tek öğün olduğu için çok değil canım afiyet olsun
Ya inanmıyoruum66 kiloyu gördüm sonunda ucundanda olsaEşime kilomu hiç söylemiyorum artık yoksa başımda bıt bıt ötecek çaktırmadan zayıflıyorum şu an Ama öyle ilginç bir adam hem kilo verme artık der hem biraz fazla yiyecek olsam gözünü diker fazla olmadı mı der
fikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canımGunaydin canim
Tabiki herkesin bucudu farkli ancak tek ogunde cok yemek yemek midenin buyumesine sebep olur canim. Nacizane fikrim bunu en azindan 2 ogune bolmen. Miden buyur, sekerin bir amda yukselir be aclik krizleri baslayip saldirirsin. Bunlar benjm diyetisyenin sozleri ben tek ogunu sordugumda boyle aciklamisti. Sadece paylasmak istedim. Ama tabiki herkes farkli bir diyet turunu benimsiyir, seviyor be uyguluyir. Bu sana kolay geliyirsa ve seni aclik krizine sokmuyorsa bur de biyke kilo verebiliyirsan hiic sorun degil , sana en iyi geken diyet yaoabildigin diyettir
sağol canımmBence gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Canım öyle düşünme, hergunumuz bir olmuyor sabret mutlaka karşılığı olacaktır ama arada değişiklikler iyi gelebilir
Karışık bir menü olmuş ama çok değil canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok deyince ben dhaa kalablik bir menü beklemiştim
Az biraz kızla göbek attık
Tek öğün olduğu için çok değil canım afiyet olsun
Kahvalti ogunumunden rahatsizdim zaten. Verdiginiz tarif mantikli. Hemen uyguliycam. Onun disinda spor konusuna gelirsek yapmam mümkün degil.İs yerinden hep oturarak is yapmak durumundayim. İşe git gelleru de kendi aracımla yapıyorum. Hiç yurume mesafem yokEger sadece yazdiklarini yoyorsan kilo verirsin tabiki. Ama sabah kek yemen iyi degil hem sagliksiz hem doyurucu degil. Onun yerine aksamdan peynirli veya etli (somon fumeli, hibdi fumeli) sandvic hazirla kendine 2 dilim tam tahillli ekmekten icine bir dilim domates, biraz da marul koy. Isyerine gotur yaninda acikinca ye, ya da yolda ye ya da evde kalkinca ye (ne zaman istersen). Ogleni cok iyi yapiyorsun. Elma uzeri tarcin ve cevizden ana yemek olmaz ama onu yine ye hunluk seker ihtiyacini almis olursun. Aksama da eve gidince tonbalikli salata veya peynirli salata yiyebilirsin. Ve tabiki buna sporu da eklemen sart. Sabah erken kalkabilirsen evden cikmadan sporunu yapabilirsin. Yok degilse gelince. O da zor dersen vasitayi az kullan, mesela otobuse/meyroya biniyorsan bir durak sonra bin, bir durak once in. Merdiven kullan ne evde ne is yerinde asansor kullaa. Ve haftasonu da sporunu yaparsin artik.
Mașallah cok iyi cnm benm suanda 85 :/74 şu an canımdiyete ilk başladığımda 110 cmmiş
Sağ ol kuzum
Planin cok iyi canim. Ins planina uyup cok guzel kilolar verirsinfikirlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım
diyetisyenin çok doğru söylemiş aslında çünkü kafamda ne yiyeceğime karar verip sadece onu masama almazsam ben de tek öğün yaptığımda bildiğin yemeğe saldırıyorum ayy şunu da yiyeyim ayyy dur bunu da yiyip öyle bitireyim günü aman şu eksik kalmasın ertesi güne kadar birşey yemeyeceğim deyip midemi tabiri caizse çöpe çeviriyorum o yüzden aslında bilinçli yapılmazsa tek öğün bence de tehlikeli bu bakımdan
ama bir gün önceden ya da birkaç saat önceden bugün bu saatte şunu şunu yiyeceğim deyip yanıma da sadece o kadarını alırsam daha fazlasını canım istemiyor ve böylece hem kilo veriyorum hem de daha rahat oluyorum sürekli yemek hazırlama derdim olmadığı için :)
bir de sürekli değişiklik yapıyorum ben, haftanın 2 günü 2 ya da 3 öğün yiyorum ara öğünlü, haftanın 3 günü tek yiyorum, 2 günü de ara öğünsüz 2 öğün yiyorum tek birşeye alışmasın diyebir de bu düzenime haftanın bir günü sıvı detoks ekleyeceğim 1 günlük detoks iyi geldi bana çünkü
ve düzenim haftanın 2 günü tek öğün, 2 günü ara ğünsüz 2 öğün, 2 günü de ara öğünlü 2 öğün 1 günü de sıvı detoks olacak
yani inşallah, bu düzeni bi bozmasam
sağol canımm
İnşallah canımPlanin cok iyi canim. Ins planina uyup cok guzel kilolar verirsin
Hedefim şimdilik 62 canım ama ulaşabilirsem eğer kesin sırf 5leri göreyim diye 59u zorlarım ama bu arada eşime yakalanmamam lazımyaa ne güzel canım, hedefin kaçtı? ben de 69 u görmeyi çook istiyorum ama gram gram gidiyor
benim eşim de bu hafta diyete başlamıştı ama dün akşam masterchef izlerken canım mantı istedi diyor... buzlukta annemin yaptığı mantı vardı o saatte mantı yapalım dedi. valla benim işim iki kat zor
Sağ ol canım ama bende de kocaman bir alt göbek var ona odaklandım bu ara inşallah sporlarımızın yardımıyla incecik olacağız canım senin alt bölge daha mı zayıfMașallah cok iyi cnm benm suanda 85 :/
İnşallah canım hafif de besleniyorsun cumaya gider benceGunaydin kızlar dukan az da olsa eksi getirdi bakalm bugunde devam edicem aksama yine tavuklu salata dusunuyorm yarin da balik olabillr insallah sabit bari gelr diyorm artk ya
yok kuzum acıkmadım çok şükür ama gözümü doyurmada problem yaşıyorum ona acil bi çözüm bulmam gerek benimJasminium84
menün az ama sonraki saatlerde açlıktan ölmediysen iyi
su güzel
lakin hiç olmazsa yürüyüş bekliyoruz efenim
kuzum 560 puan diyim haftalık hedef olaraktanKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 217 BerryShake 700 208 154 81 96 @Sonsuz umut 50 25 DeryaOnDiet 1.750 169 322 381 @yarimuhendis 1.500 140 320 400 @kardelelen321 1.000 100 285 40 Pnrrr-12 700 50 265 30 255 @Breeze96 1.200 220 180 300 320 @kumsal68 130 130 70 @Cagrihilal1 600 100 100 @nnurc 350 71 40 45 @karabiber01 50 50 @Goklerce 63 72 54 @Calypso95 700 110 50 80 eceboce 84 51 88
-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillir.
- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm
olur o kadar dimi ehehuhehuheAy ayneeen
Kız bim de hurmalı top kalmamış hepsini mi aldın itiraf et
Ne vereyim applama
Ama biz arada yaramazlık yapan çalışkan öğrencileriiz
çay kurtarmaz dostumBenim isme bakın çay demleyin kızlarrr
neyse metin ol bunu da atlatırızyok bebeğim senden sonra neler gördü bu gözlerde, gücüm yetmedi be ya
tüh 2000-2500 kalorinin aramızda lafı mı olurdu yiyip yiyip yetişeydin bana be yahzlsel cnm annem döner yerken canım çekti sabah da ekmek yemiştim dedim toptan bozayım ama fazla bişey yiyemedim regl olunca karında şişlikten dolayı çabuk doyma oluyor bende 2000 kalori bile olamayacak üzgünüm
suyu biraz daha artır canım afiyet olsun5 ekim menüsü (1465 kalori olmuş)
kahvaltı
1 yum. omlet
peynir zeytin domt. salt
2 dilim tbe
öğle
1 porsiyon urfa kebap
2 dilim pide ekmek
biraz çubuk kraker
akşam
1 avuç leblebi kuru üzüm karışımı
birkaç kraker
su 1,5 lt
spor 8700 adım
BerryShake Pnrrr-12 Jasminium84
Allah büyük be yaneyse metin ol bunu da atlatırız
Tamam cok kilonuz yok ama birkac kilo verirseniz tabiki daha iyi olur. 64-63 yakisir yaniKahvalti ogunumunden rahatsizdim zaten. Verdiginiz tarif mantikli. Hemen uyguliycam. Onun disinda spor konusuna gelirsek yapmam mümkün degil.İs yerinden hep oturarak is yapmak durumundayim. İşe git gelleru de kendi aracımla yapıyorum. Hiç yurume mesafem yok. Bu arada kilom 71 boyum da 1.68 . Çok fazlam yok ama ben çok rahatsiz oluyorum
Super fistik. Bekliyirum bu 2 gun temiz saglikli menuleriniKendimden dolayı herhalde çöp şişi cips diye okudum birleştirip
Aynen bu iki gün öyle temiz besleneceğim ki yeni bir sayfa gibi olacak
Aç karnına yürümeme annem müsade etmedi sonrasında tansiyonum düşüp midem bulandığı için böyle bayılma derecesine geliyorum da malum yokuş çıkıncaben de 25dk cardio yaptım şimdi 40 dkya tamamlayacağım inşallah sonra çıkıp tamamlayacağım ipimi de atlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?