Kilolar Firarda 😎

Kızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah

evet canım zaten canım öyle çikolata falan istemiyor biraz da grip gibiyim sanırım ondan inanılmaz meyve istiyor canım
yemesem aklım çok mu kalır yesem pişman olur muyum ikilemde kaldım
Bence ye ve pisman olma cnm cunku o patlama noktasi gelince ne bulduysak yiyorz yani meyve saglikli sonucta

canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok, Allahtan acil şifalar dilerim

Sagol canim. Kotu dusunmekten ziyade karnim cok agriyir.

Sagol canim

Çok gemiş oldun canım Allah şifasını versin ben de hiç duymadım

Cok gecmis olsun canim. Eger baslardaysa midenin bir kismini slirlar ve hayatina devam eder. Insallah gec teshis konulmamistir. Hep dedikleri gubi kanser oldurmuyir, gec teshis olduruyor

Şimdi gitsen de bir şey anlaşılmayacak canım sen bekle vakti gelince gidersin boşuna kalkıp gitme bence
Profesorleein calistigi bir onkoloji jinekolog klinigi var, orayi aradim. Resepsiyonist soracakmus profesore bugun yaptirmanin bi mantigi var mi diye. Cunku karnim da cok agriyor. Hem burda bugun icin yer de varmis. Telefon bekliyorum.

KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL

NoUye24 Eylül25 Eylül26 Eylül27 Eylül28 Eylül29 Eylül30 Eylül
2@Breeze96
3 C Cagrihilal1
4 Calypso95 ------------------
7@diyetcigeldihanim----------------
8 eceboce
9 eliya --------
18 Hedef60kgolmak
19 hzlsel
20 Jasminium84 ----------------
22 kardelelen321 ----------------
23 kumsal68
24 nnurc
26 Pnrrr-12 -----
27@Sonsuz umut------------
30 yarimuhendis

4 günden fazla menü yazmayanları esefle kınıyorum Tempus Deniz ve Kum G Goklerce yazarhanim35
tüm günler menü bildirenleri alnından öpüyorum @Breeze96 C Cagrihilal1 eceboce kendim hzlsel kumsal68 nnurc yarimuhendis

Ellerine sağlık canım

Kuzum çok geçmiş olsun. Bu işler belli olmuyo bence git bi muayeneden geç canım. Doktorların da birinin dediği birini tutmuyor bazen. Seni yönlendirir zaten. ❤
Oy kuzum ne güzel sordun ya kıyamam. Ye tabiki. Kaçamağın meyve olsun ne varki
Rabbim acil şifalar versin kuzum. Bilgim yok bu konuda hiç. ❤

Bakalim telefon bekliyorum. Gideyim mi bugun diye. Gelsen de bugun hicbirsey belli olmaz derseler mecbur bekliycen

Yap ya bisey olmaz zaten cok abartili bisey yapmayacakmissin arkasindan ayni duzenine devam edersen sikinti olmaz. Ben fena dağıttım bugun hersey cok hesapsiz kitapsiz ve ayni gune denk geldi gibi oldu. Bu hafta kabak beni bekliyor olacak galiba

On gün için çok iyi sonuç canımcım artı 100 ü artıdan saymak olmaz zaten bu hafta sabit kaldın ve dediğin gibi ciddi yedin bazı günler ama dengelemesini de bildin

Eeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdım
oooo afiyet olsun canım beniim çoktan hakettin valla

Afiyet olsun şimdiden canım bak benim de canım çekti yarın yiyeyim ben de çok severim
cnm bak hangi haklardan gidiyor söyleyeyim ; süt,tahıl,basit şeker,fındık dökersen kuruyemiş, hamsiköy sütlacıysa yımırta
ama 1 saat içinde bu haklardan yine yiyebilirsin misal 1 top dondurmayla

Geçen Cuma: 68,2
Pazartesi:69,5
Bugün:67,6
Fark:0,6
Yüzde:0,879
Hedef:66,9

Hedef60kgolmak Pnrrr-12 yarimuhendis El_Em
en güzel danışanım benimm
cnm pazartesi 68.7 miş kamuoyunu yanıltmayalım hahaha biliyorum bana müşteri gelsin diye yapıyosun ama hahahaha

10 gün için çok şahane bi eksi ortiim. Sen işini bilirsin
canım sen de umutsuzdun bak yarım kilo gitmiş

Diyetlerin kraliçesi kabak

Ay bugün benim menümde de kabak vardı yediğim şey hiç tatmin etmedi beni sanırım ondan bu durumdayım

Allah acil sifalar versin

Canim onemli olan sonra telafi etmen. Bir gun yeyip 6 gun pur dikkat gidersen haftaya yine eksi gelirsin

Geçen hafta : 72.4
Bu hafta : 70.9
Fark : -1.5kg
Yüzde : %2.07
Haftaya hedef : 69.9
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12 El_Em
oyy bacuum harika başlangıç
hazal net 600 gr verdi ama ben artı 100 gr canım listeme tam uyamadım tabi hehe ama açıcam sayfamı

canım benim en etkili yöntemim türk kahvesini telvesiyle ve bol suyla içmek

Tebrkler cnm sabit kalip dengelemissin ozaman bu cok iyi :)

Yanlış yere yazdım sandım sildim emoji koydum meğer doğruymuş
hee tmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…