Bence ye ve pisman olma cnm cunku o patlama noktasi gelince ne bulduysak yiyorz yani meyve saglikli sonuctaevet canım zaten canım öyle çikolata falan istemiyor biraz da grip gibiyim sanırım ondan inanılmaz meyve istiyor canım
yemesem aklım çok mu kalır yesem pişman olur muyum ikilemde kaldım
canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok, Allahtan acil şifalar dilerimKızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah
Sagol canim. Kotu dusunmekten ziyade karnim cok agriyir.ahhh canım benim yaa Rabbim şifanı versin tez zamanda
haklısın o bekleyiş insanı mahvediyor ama içini ferah tut, iyiyi çağıralım hep beraber
inşallah çok basit birşeydir basit bi ilaç tedavisiyle çözümü vardır
sen bu arada içini rahatlatacak bişeler yapmaya çalış nolur, düşünüp düşünüp kurma sakın
Sagol canimInsallah cnm haftaya beraber gorelm bende takildm kaldim 74lerde
Canim bence bekle suanda yaptirsan ve bisey cikmasa yinede emin olamiycaksin bu defa da doktor ztn 17si demisti diyeceksin ki Doktorun bi bildigi vardır. Hastanelerde pek guvenli degl malum bu zamanlarda yani. Benim fikrim bu ama cok agrın varsa tabiki zor beklemek :/
Bence yap cnm ufak odul niyetine ki cok kacamakli da degl meyve kuruyemis
Çok gemiş oldun canım Allah şifasını versin ben de hiç duymadımKızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah
Cok gecmis olsun canim. Eger baslardaysa midenin bir kismini slirlar ve hayatina devam eder. Insallah gec teshis konulmamistir. Hep dedikleri gubi kanser oldurmuyir, gec teshis olduruyorKızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah
Şimdi gitsen de bir şey anlaşılmayacak canım sen bekle vakti gelince gidersin boşuna kalkıp gitme benceSagol canim. Kotu dusunmekten ziyade karnim cok agriyir.
Profesorleein calistigi bir onkoloji jinekolog klinigi var, orayi aradim. Resepsiyonist soracakmus profesore bugun yaptirmanin bi mantigi var mi diye. Cunku karnim da cok agriyor. Hem burda bugun icin yer de varmis. Telefon bekliyorum.Şimdi gitsen de bir şey anlaşılmayacak canım sen bekle vakti gelince gidersin boşuna kalkıp gitme bence
No | Uye | 24 Eylül | 25 Eylül | 26 Eylül | 27 Eylül | 28 Eylül | 29 Eylül | 30 Eylül |
2 | @Breeze96 | |||||||
3 | C Cagrihilal1 | |||||||
4 |
| ---- | ----- | ----- | ---- | |||
7 | @diyetcigeldihanim | ---- | ---- | ---- | ---- | |||
8 |
| |||||||
9 |
| ---- | ---- | |||||
18 |
| |||||||
19 |
| |||||||
20 |
| ---- | ---- | ---- | ---- | |||
22 |
| ---- | ---- | ---- | ---- | |||
23 |
| |||||||
24 |
| |||||||
26 |
| ----- | ||||||
27 | @Sonsuz umut | ---- | ---- | ---- | ||||
30 |
|
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 30 Eylül 2 @Breeze96 3 C Cagrihilal1 4 Calypso95 ---- ----- ----- ---- 7 @diyetcigeldihanim ---- ---- ---- ---- 8 eceboce 9 eliya ---- ---- 18 Hedef60kgolmak 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 22 kardelelen321 ---- ---- ---- ---- 23 kumsal68 24 nnurc 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- ---- 30 yarimuhendis
4 günden fazla menü yazmayanları esefle kınıyorumTempus Deniz ve Kum G Goklerce yazarhanim35
tüm günler menü bildirenleri alnından öpüyorum@Breeze96 C Cagrihilal1 eceboce kendim hzlsel kumsal68 nnurc yarimuhendis
Kuzum çok geçmiş olsun. Bu işler belli olmuyo bence git bi muayeneden geç canım. Doktorların da birinin dediği birini tutmuyor bazen. Seni yönlendirir zaten. ❤Selam kizlar bir suredir gaz problemi ve
Karin agrim vardi. Bugun doktira gittim. Ultrasonda pelvik bolgemde asiri derecede sivi toplaasi cikti. Sebebi simdilik belli degil. Bir de jinekolojik ultrason yaptirmam lazim. Onu adetten 3-5 gun sonra onerdi doktir. Yani tam 17 gun kadar beklemem lazim. Sizce bekleyeyim mi? Yoksa sonucu ciksa da cikmasa da gidip yaptirayim mi? Cikmazsa yine giderim 18i 19u gibi.
Oy kuzum ne güzel sordun ya kıyamam. Ye tabiki. Kaçamağın meyve olsun ne varkikızlar yaa size birşey soracağım
şimdi ben gelen paketi yiyorum ya bugünlük akşam öğünüme ek yapsam ne olur ki ya
haftalardır ne kadar yoğunum siz biliyorsunuz, ve çok uzun zamandır şöyle bi keyif yapamadım evde
bugün fıstık meyve vs eşliğinde kitap okumak istiyorum
yapsam mı öyle birşey
Rabbim acil şifalar versin kuzum. Bilgim yok bu konuda hiç. ❤Kızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah
Bakalim telefon bekliyorum. Gideyim mi bugun diye. Gelsen de bugun hicbirsey belli olmaz derseler mecbur bekliycenKuzum çok geçmiş olsun. Bu işler belli olmuyo bence git bi muayeneden geç canım. Doktorların da birinin dediği birini tutmuyor bazen. Seni yönlendirir zaten. ❤
Oy kuzum ne güzel sordun ya kıyamam. Ye tabiki. Kaçamağın meyve olsun ne varki
Rabbim acil şifalar versin kuzum. Bilgim yok bu konuda hiç. ❤
Kuzum çok geçmiş olsun. Bu işler belli olmuyo bence git bi muayeneden geç canım. Doktorların da birinin dediği birini tutmuyor bazen. Seni yönlendirir zaten. ❤
Oy kuzum ne güzel sordun ya kıyamam. Ye tabiki. Kaçamağın meyve olsun ne varki
Rabbim acil şifalar versin kuzum. Bilgim yok bu konuda hiç. ❤
Yap ya bisey olmaz zaten cok abartili bisey yapmayacakmissin arkasindan ayni duzenine devam edersen sikinti olmaz. Ben fena dağıttım bugunkızlar yaa size birşey soracağım
şimdi ben gelen paketi yiyorum ya bugünlük akşam öğünüme ek yapsam ne olur ki ya
haftalardır ne kadar yoğunum siz biliyorsunuz, ve çok uzun zamandır şöyle bi keyif yapamadım evde
bugün fıstık meyve vs eşliğinde kitap okumak istiyorum
yapsam mı öyle birşey
On gün için çok iyi sonuç canımcım artı 100 ü artıdan saymak olmaz zaten bu hafta sabit kaldın ve dediğin gibi ciddi yedin bazı günler ama dengelemesini de bildin
oooo afiyet olsun canım beniim çoktan hakettin vallaEeeee bugğn benim de ödül günüm ayol anneme fırın sütlaç yaptırdım
cnm bak hangi haklardan gidiyor söyleyeyim ; süt,tahıl,basit şeker,fındık dökersen kuruyemiş, hamsiköy sütlacıysa yımırtaAfiyet olsun şimdiden canım bak benim de canım çekti yarın yiyeyim ben de çok severim
Geçen Cuma: 68,2
Pazartesi:69,5
Bugün:67,6
Fark:0,6
Yüzde:0,879
Hedef:66,9
Hedef60kgolmak Pnrrr-12 yarimuhendis El_Em
10 gün için çok şahane bi eksi ortiim. Sen işini bilirsin
Diyetlerin kraliçesi kabakYap ya bisey olmaz zaten cok abartili bisey yapmayacakmissin arkasindan ayni duzenine devam edersen sikinti olmaz. Ben fena dağıttım bugunhersey cok hesapsiz kitapsiz ve ayni gune denk geldi gibi oldu. Bu hafta kabak beni bekliyor olacak galiba
Allah acil sifalar versinKızlar esimin dayisi mide kanseriymis dun ogrendik bizde. Esimde hasta gidemiyor yenide izin almısti uzaklar baya. Salı ameliyat olcakmis. Bi bilginiz varmı mide kanseri nasl oluyor. Kacinci evrev s hicbirsey bilmiyorz. Kayinvaldem bugun gidiyor yanina bakalm dha net bilgi verir insallah
Canim onemli olan sonra telafi etmen. Bir gun yeyip 6 gun pur dikkat gidersen haftaya yine eksi gelirsinYap ya bisey olmaz zaten cok abartili bisey yapmayacakmissin arkasindan ayni duzenine devam edersen sikinti olmaz. Ben fena dağıttım bugunhersey cok hesapsiz kitapsiz ve ayni gune denk geldi gibi oldu. Bu hafta kabak beni bekliyor olacak galiba
oyy bacuumGeçen hafta : 72.4
Bu hafta : 70.9
Fark : -1.5kg
Yüzde : %2.07
Haftaya hedef : 69.9
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12 El_Em
canım benim en etkili yöntemim türk kahvesini telvesiyle ve bol suyla içmekKızlar ya benim için bu hafta çok kötü geçti kilo verdim ama çok zorlandım yoğun kabızlık yaşıyorum kronik var ama hamilelikle zirveye çıkmıştı O zamandan cekiyorum nerdeyse her hafta kabzıım sürekli de ilaç kullanmak istemiyorum bunun için özel yaptığınız bir şey var mı ben sırf bu yüzden diyet beslenmiyorum sadece yediklerimi azalttım birde hareket ekledim diyet beslendiğim gibi kabız oluyorum
Tebrkler cnm sabit kalip dengelemissin ozaman bu cok iyi :)
hee tmm :)Yanlış yere yazdım sandım sildim emoji koydum meğer doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?