Kilolar Firarda 😎

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.95
bugun 68.30
Fark 650 gr
Yuzdem %0.942
haftaya hedef 67.7
Eki Görüntüle 2925099
El_Em Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 Jasminium84
Cok guzel bir eksi canim. Ins darisi haftayanin da basina
Sagol fistik ogretmenim

Tebrik ederim canım güzel gitmiş bu hafta
Sagol canim baya oyi gitti
con sagol canim. Her hafta eksi olsun da miktari farkeez

Selam kizlar bir suredir gaz problemi ve
Karin agrim vardi. Bugun doktira gittim. Ultrasonda pelvik bolgemde asiri derecede sivi toplaasi cikti. Sebebi simdilik belli degil. Bir de jinekolojik ultrason yaptirmam lazim. Onu adetten 3-5 gun sonra onerdi doktir. Yani tam 17 gun kadar beklemem lazim. Sizce bekleyeyim mi? Yoksa sonucu ciksa da cikmasa da gidip yaptirayim mi? Cikmazsa yine giderim 18i 19u gibi.

Çok teşekkür ederimcanım sen de güzel sonuç almışsın diyetisyeninle iyisindir inşallah
Iyiyim canim, sukur. Aninda cevap veriyor herseyeee. Ve herseyi biliyor. Mesela bugun sunu yemistiniz oglen, madem degistirmek istiyorsunyz aksam bunun yerine sunu yeyin hemen cevap

Sonuç ne zaman çıkar bilmem canım ama adetten sonra ihmal etme sakın git ben de bu sene rahim ağzı kanseri riskini tesadüf eseri öğrendim blr şey çıkmadı ama içim rahatladı senin de için rahatlar

Simdi dertte ksldim. Esimin annesi de kanserden vefat etti. Ondan bekleme cok uzun zan git filan diyir. Doktorum da bekle dedi, cok kararsiz kaldim.
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur
eşinin annesinin de mekanı cennet olsun

canım endişeni ve telaşını çok iyi anlıyorum ama doktor 17 gün dediyse bekle çünkü çıkmayacak birşey için önceden gidip hastanelerde dolaşman seni yıpratır
tabii son karar senin istersen şansını dene ama doktor 17 gün dediyse bi bildiği vardır diye düşünüyorum

Sonuç ne zaman çıkar bilmem canım ama adetten sonra ihmal etme sakın git ben de bu sene rahim ağzı kanseri riskini tesadüf eseri öğrendim blr şey çıkmadı ama içim rahatladı senin de için rahatlar
Adetten sonra gitcem zaten randevu aldim da. Acaba bugun de gitsem mi diye emin olamadim. Benim doktirda yer yok zaten bugune ama yer olan bir klinik buldum. Karnim cok agriyir ya.

Sagol canim cevabin icin. Off 17 gun beklemek de zor yani. Belki birsey yoktur tabiki de.

kızlar yaa size birşey soracağım

şimdi ben gelen paketi yiyorum ya bugünlük akşam öğünüme ek yapsam ne olur ki ya

haftalardır ne kadar yoğunum siz biliyorsunuz, ve çok uzun zamandır şöyle bi keyif yapamadım evde
bugün fıstık meyve vs eşliğinde kitap okumak istiyorum
yapsam mı öyle birşey

Adetten sonra gitcem zaten randevu aldim da. Acaba bugun de gitsem mi diye emin olamadim. Benim doktirda yer yok zaten bugune ama yer olan bir klinik buldum. Karnim cok agriyir ya.
ahhh canım benim yaa Rabbim şifanı versin tez zamanda

Sagol canim cevabin icin. Off 17 gun beklemek de zor yani. Belki birsey yoktur tabiki de.
haklısın o bekleyiş insanı mahvediyor ama içini ferah tut, iyiyi çağıralım hep beraber
inşallah çok basit birşeydir basit bi ilaç tedavisiyle çözümü vardır
sen bu arada içini rahatlatacak bişeler yapmaya çalış nolur, düşünüp düşünüp kurma sakın

Sagol canim ins su 73 u sonunda gorcem haftaya
Insallah cnm haftaya beraber gorelm bende takildm kaldim 74lerde

Simdi dertte ksldim. Esimin annesi de kanserden vefat etti. Ondan bekleme cok uzun zan git filan diyir. Doktorum da bekle dedi, cok kararsiz kaldim.

Canim bence bekle suanda yaptirsan ve bisey cikmasa yinede emin olamiycaksin bu defa da doktor ztn 17si demisti diyeceksin ki Doktorun bi bildigi vardır. Hastanelerde pek guvenli degl malum bu zamanlarda yani. Benim fikrim bu ama cok agrın varsa tabiki zor beklemek :/
Bence yap cnm ufak odul niyetine ki cok kacamakli da degl meyve kuruyemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…