- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok guzel bir eksi canim. Ins darisi haftayanin da basinaGunaydin kizlar
Gecen hafta 68.95
bugun 68.30
Fark 650 gr
Yuzdem %0.942
haftaya hedef 67.7
Eki Görüntüle 2925099
El_Em Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12 Jasminium84
Sagol fistik ogretmenimOlsun canım bu hafta daha dikkatli ve aktif olursan gidecek kilolar
Tebrikler canım
Ayy canış ya ne güzel eksi çok çok tebrik ederim
Sessiz işimi görürüm kilolarımı veririm diyorsunTebrikler kuzu çok iyi gitmiş
Her hafta bir olmuyor canım ama olsun eksi yine de bu hafta az gittiğine göre haftaya çok daha fazlası gidecektir
Yaa ne güzel 65 olmuşsunAma sonuna kadar hak ettin sıvı detoksu yapmış kadınsın sen çok tebrik ederim canım
Yine de sadece 100 gram artıdasın canım bence çok iyi bu hafta ortaklara ekleyeyim mi seni
Sagol canim baya oyi gittiTebrik ederim canım güzel gitmiş bu hafta
con sagol canim. Her hafta eksi olsun da miktari farkeezArtı çok değil canım bu hafta halledersin
Gayet iyi canım tebrikler
Tebrikler canım çok iyi eksi
Süper eksi canım tebrikler
Olsun canım eksi olsun da
Vaaayyyy muteşemsiiinnn
Çok değil canım haftaya güzel eksiler gelecek inşallah
Süpersin canım
10 gün için çok şahane bi eksi ortiim. Sen işini bilirsin
İnşallah kuzum. Bu haftayı iyi geçirmem lazım. 8leri ucundan da olsa göreyim istiyorum artık.
Sagol canim ins su 73 u sonunda gorcem haftayaHaftaya dha iyi olur insallah cnm daha sık ugrasana motivasyon icin
Tbrkler cnm eksi olman guzel
Tbrkler cnm guzel eksi
Wuuwuu fistik eriiiyorrsuuunGeçen hafta : 72.4
Bu hafta : 70.9
Fark : -1.5kg
Yüzde : %2.07
Haftaya hedef : 69.9
hzlsel Hedef60kgolmak Pnrrr-12 El_Em
Çok teşekkür ederimWuuwuu fistik eriiiyorrsuuun
Iyiyim canim, sukur. Aninda cevap veriyor herseyeee. Ve herseyi biliyor. Mesela bugun sunu yemistiniz oglen, madem degistirmek istiyorsunyz aksam bunun yerine sunu yeyin hemen cevapÇok teşekkür ederimcanım sen de güzel sonuç almışsın diyetisyeninle iyisindir inşallah
Çok iyi o zaman ya süperIyiyim canim, sukur. Aninda cevap veriyor herseyeee. Ve herseyi biliyor. Mesela bugun sunu yemistiniz oglen, madem degistirmek istiyorsunyz aksam bunun yerine sunu yeyin hemen cevap
Sonuç ne zaman çıkar bilmem canım ama adetten sonra ihmal etme sakın git ben de bu sene rahim ağzı kanseri riskini tesadüf eseri öğrendim blr şey çıkmadı ama içim rahatladı senin de için rahatlarSelam kizlar bir suredir gaz problemi ve
Karin agrim vardi. Bugun doktira gittim. Ultrasonda pelvik bolgemde asiri derecede sivi toplaasi cikti. Sebebi simdilik belli degil. Bir de jinekolojik ultrason yaptirmam lazim. Onu adetten 3-5 gun sonra onerdi doktir. Yani tam 17 gun kadar beklemem lazim. Sizce bekleyeyim mi? Yoksa sonucu ciksa da cikmasa da gidip yaptirayim mi? Cikmazsa yine giderim 18i 19u gibi.
Selam kizlar bir suredir gaz problemi ve
Karin agrim vardi. Bugun doktira gittim. Ultrasonda pelvik bolgemde asiri derecede sivi toplaasi cikti. Sebebi simdilik belli degil. Bir de jinekolojik ultrason yaptirmam lazim. Onu adetten 3-5 gun sonra onerdi doktir. Yani tam 17 gun kadar beklemem lazim. Sizce bekleyeyim mi? Yoksa sonucu ciksa da cikmasa da gidip yaptirayim mi? Cikmazsa yine giderim 18i 19u gibi.
canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yokturSimdi dertte ksldim. Esimin annesi de kanserden vefat etti. Ondan bekleme cok uzun zan git filan diyir. Doktorum da bekle dedi, cok kararsiz kaldim.
Adetten sonra gitcem zaten randevu aldim da. Acaba bugun de gitsem mi diye emin olamadim. Benim doktirda yer yok zaten bugune ama yer olan bir klinik buldum. Karnim cok agriyir ya.Sonuç ne zaman çıkar bilmem canım ama adetten sonra ihmal etme sakın git ben de bu sene rahim ağzı kanseri riskini tesadüf eseri öğrendim blr şey çıkmadı ama içim rahatladı senin de için rahatlar
Sagol canim cevabin icin. Off 17 gun beklemek de zor yani. Belki birsey yoktur tabiki de.canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur
eşinin annesinin de mekanı cennet olsun
canım endişeni ve telaşını çok iyi anlıyorum ama doktor 17 gün dediyse bekle çünkü çıkmayacak birşey için önceden gidip hastanelerde dolaşman seni yıpratır
tabii son karar senin istersen şansını dene ama doktor 17 gün dediyse bi bildiği vardır diye düşünüyorum
ahhh canım benim yaa Rabbim şifanı versin tez zamandaAdetten sonra gitcem zaten randevu aldim da. Acaba bugun de gitsem mi diye emin olamadim. Benim doktirda yer yok zaten bugune ama yer olan bir klinik buldum. Karnim cok agriyir ya.
haklısın o bekleyiş insanı mahvediyor ama içini ferah tut, iyiyi çağıralım hep beraberSagol canim cevabin icin. Off 17 gun beklemek de zor yani. Belki birsey yoktur tabiki de.
hoşgeldin çiçeğimGeldim melekleriimm
20 sf olmuştur heralde başlayım bari
Hoş geldin kuzumGeldim melekleriimm
20 sf olmuştur heralde başlayım bari
Insallah cnm haftaya beraber gorelm bende takildm kaldim 74lerdeSagol canim ins su 73 u sonunda gorcem haftaya
Selam kizlar bir suredir gaz problemi ve
Simdi dertte ksldim. Esimin annesi de kanserden vefat etti. Ondan bekleme cok uzun zan git filan diyir. Doktorum da bekle dedi, cok kararsiz kaldim.
Canim bence bekle suanda yaptirsan ve bisey cikmasa yinede emin olamiycaksin bu defa da doktor ztn 17si demisti diyeceksin ki Doktorun bi bildigi vardır. Hastanelerde pek guvenli degl malum bu zamanlarda yani. Benim fikrim bu ama cok agrın varsa tabiki zor beklemek :/Sagol canim cevabin icin. Off 17 gun beklemek de zor yani. Belki birsey yoktur tabiki de.
Bence yap cnm ufak odul niyetine ki cok kacamakli da degl meyve kuruyemiskızlar yaa size birşey soracağım
şimdi ben gelen paketi yiyorum ya bugünlük akşam öğünüme ek yapsam ne olur ki ya
haftalardır ne kadar yoğunum siz biliyorsunuz, ve çok uzun zamandır şöyle bi keyif yapamadım evde
bugün fıstık meyve vs eşliğinde kitap okumak istiyorum
yapsam mı öyle birşey
evet canım zaten canım öyle çikolata falan istemiyor biraz da grip gibiyim sanırım ondan inanılmaz meyve istiyor canımBence yap cnm ufak odul niyetine ki cok kacamakli da degl meyve kuruyemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?