Evet cnm paylasicamPnrrr-12 canim yarın sabah bildirim yapacaksın degilmi kilonu.
Ortaklar kazanani bu akşam aciklamiyim o zaman senin ortağını mahsun bırakmıştım
Belki paylaşmayan diğer kizlar da paylaşırlar mazeret bildirdikleri hatırlamıyorum ama
Kız yazık 1 lokmacik kekin ne canı var.Aaaa teessssüf ederim tabiki ben kazandım yemedim
Niyeti bozdum bugün ben de canım nasıl künefe istedi dışarda birşey yemem a101i gezerken dondurulmuş olanı gördüm aldım 4 tane eve geldim.ailecek yiyelim diye.benimki bozuk çıktı tadı ekşimiş peynirinin.Diyetimi iyice batırmadım diye çok sevindim vallaSavaştayım arkideşler
1 lokma keke karşı ben
Sizce kim kazanmıştır
Hiç önemli değil canım ben de çok katkı sağlayamadım zaten
Menunu merakla bekliyorummBen 2000 i ikiye katlayacağım galiba bu akşam yeşil çay da kurtarmaz
Benim menüyü görsen bir senelik kaçamağı bir günde yaptım resmen
Aa niye banyodaa tartilayim. Ben şimdi komşudan aldım tartıyı. Dedim ki ona evde tartil ona göre bizim eve gelince de kendi kilonu bul dedim. Yatak odasında bulduk bir iki denedik. Ama yarın banyoda mi deniyim şimdi. Hep yer değiştirince farklı sonuç çıkıyor.kız hergün ödül veriosun yabi daha banyoda tartıl hee seni gidii
Ben yersem 1 lokmayla yetinemem o yüzden bulaşmamam lazmKız yazık 1 lokmacik kekin ne canı var.
Ama söylemeden edemiycem harikasın tebrikler iradene ben olsam 1 lokmadan ne olacak derdim
Hahaha süper olmuşNiyeti bozdum bugün ben de canım nasıl künefe istedi dışarda birşey yemem a101i gezerken dondurulmuş olanı gördüm aldım 4 tane eve geldim.ailecek yiyelim diye.benimki bozuk çıktı tadı ekşimiş peynirinin.Diyetimi iyice batırmadım diye çok sevindim valla
Tebrikler canımGeçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78
@AzimliiiiUcmelekannesi DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Saol canımHayırlı olsun başlangıcın canim
Saol canımayırlı olsun canım yeniden başlangıcın
Başladım canım başladım dikkat etmeye bide spora basliyabilsem tam olucakKumsalım hadi sende burada başla ben başladım ama bu hafta cozuttum şimdi toparlamak için yarından itibaren başlıyorum inşallah
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim sifa versin.3yıl önce anneme göğüs kanseri teshisi konduğunda dünya durdu gibi gelmişti.annem ameliyat oldu.Esimde acil bir ameliyat gecirdi aynı hafta yoksa felç kalacaktı.annememi yanıyım esime mi kalakalmıştım.Annenin desteğe ihtiyacı var .Zor bir süreç var önünde.ama hersey düzelecek allahın izniyle.Artık tıp ilerledi kemoterapi radyoterapi sifa oluyor.Sen Annene destek ol.Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin
Tebrikler canımGünaydın kızlar
65 olsun yılbaşı hedefim canım.
Afiyet olsun ortim
Eki Görüntüle 2921538
Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim
Haftaya hedefim 77
%1,639
El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta
Tebrikler canımMerhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2
Haftaya hedef: 71.1 @Eki Görüntüle 2921557
El_Em Ucmelekannesi @Azimliiii
Hadi hayırlı başarılar canim
Bu hafta iyi bir eksiyle geleceğine eminimPazartesi eksiydim ama hafta ucinde burjac kez kacamak yapinca biyle oldu.
Gecen hafta:74,8
Bugub:74,9
Fark:0,10
Yuzde: 0,13
Haftaya hedef: 74,2
@AzimliiiiUcmelekannesi @Calypso95 @kardelelen321
Tebrikler canımEksiye düşmüşüm a dostlaaaaaar
Geçen cuma: 92,15
Bugün: 91,95
Fark: 0,2
%0,217
Haftaya hedef 90
@AzimliiiiUcmelekannesi @Tempus El_Em
Eki Görüntüle 2921579
Tebrikler canımGeçen cuma 69,60
Bugün 68,75
Fark-850 gram
Yüzde 1,22
(Tahminimden daha iyi )
Tebrikler canımEl_Em Ucmelekannesi @kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg
Eki Görüntüle 2921609
Tebrikler canımGeçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12 @kardelelen321
Çoğu ödem haftaya halledersin bebişimGecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454
@hedef54kg çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum@Azimliiii El_Em
Eki Görüntüle 2921636
Tebrikler canım
Tebrikler canımGecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim
@Sonsuz umut
Tebrikler canım
Tebrikler canımGunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii @kardelelen321
Aynen gecen hafta farkettim bende.Ne kadar buradayız o kadar iyiGeldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.
Geçen hafta 80.1
Bu hafta 80.6
Veremedim maalesefburdan uzak olmak hiç iyi değil kendime söz verdim mutlaka hergun buraya gelicem size mahcubum zaten
Tebrikler canımBu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
3günde 3kilo aldım hızlı alıyoruz dikkatli olmamız lazım.Yeniden bismillah deyip başlarsın canımCanım ben 2 ayda 17kg aldımşu an 72kgyum
Haftaya guzel bir eksi geliyor inşallahSelam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor
Oo guzel yemissinnn8 tane yedim
Yesilcay seni kurtaracakmiiiBen de 2000 kalörüyü biraz aştım
1.5 lt limonlu yeşil çay içiyorum
Gecmis olsn neyi varmis daha iyi miCanim ben sabah hastanedeydim oglum gece cok kustu sabah hastaneye gittik bir suru test tahlil ordan da ise gectim. Malesef hic aklima gelmedi tarti falan
Yaa bende oyleyim gercktm ama kilo verirken de asiri kismiyorum aburcubura cok duskunum ve onda sinirlama yapmazsan sonu yok hrleki kalorileri nekadar cok oluyor yaSana çok şaşırdım zaten. Grupta birçok kişi dikkatimi çekiyor acaip artılar var 1 haftada. Bence bunun sebebi vücudu aşırı aç bırakmanız. Azcık salınca kıtlık psikolojisine giriyor. Mesela ben gece gündüz tabiri caizse hayvan gibi yedim aylarca. 6-7 kilo aldım. Ama biliyorsun aşırı aç kalarak zayıflamadım hiç. Bu çok etkili bence
Ooo ne yedinn de bakemmKızlar bugün benim abur cubur günüm hiç kusura bakmayınkendime de ödül vermem lazım yani
En buyuk sopa bana gelsinn ama son artk tatilimide yaptm toparlayip zayiflama zamaniiiSol 1. Etap
Sağ 2.etap
İstikrarlı bildirimsiz olanlar
İstikrarlı artı gelenler silkeleme vakti canlarya şimdi siz kendinizi silkeleyin yada ben sizi
Eki Görüntüle 2921914
Yaa oyle diye diye sistik zatenKız yazık 1 lokmacik kekin ne canı var.
Ama söylemeden edemiycem harikasın tebrikler iradene ben olsam 1 lokmadan ne olacak derdim
Niyeti bozdum bugün ben de canım nasıl künefe istedi dışarda birşey yemem a101i gezerken dondurulmuş olanı gördüm aldım 4 tane eve geldim.ailecek yiyelim diye.benimki bozuk çıktı tadı ekşimiş peynirinin.Diyetimi iyice batırmadım diye çok sevindim valla
Daha iyi canim, yaparsin sen zaten bi baslaSöylediklerin için teşekkür ederim1 ocak hedefim 60 olsun ve diyetisyenim menü yazmadı ilginç bi şekilde sadece abur cubur yeme dedi işte klasik kızartmalar vs yeme dedi 2 3 saatte bir ye ama porsitonları küçült falan dedi anlamadım ben de ve her füne 10000 adım ödevi verdi gelince kontrol edeceğim dedi
Insallah ortimOlsun canım sen toparlarsın hiç canını sıkma
Harikasin ortimGeçen hafta 76.7
Güncel 76.1
Fark -0.6
Yüzde: %0.78
@AzimliiiiUcmelekannesi DeryaOnDiet Eki Görüntüle 2921746
Canım sana da cok gecmıs olsun, annen nasıl şimdi yenmiştir inşallahCanım çok geçmiş olsun.Rabbim sifa versin.3yıl önce anneme göğüs kanseri teshisi konduğunda dünya durdu gibi gelmişti.annem ameliyat oldu.Esimde acil bir ameliyat gecirdi aynı hafta yoksa felç kalacaktı.annememi yanıyım esime mi kalakalmıştım.Annenin desteğe ihtiyacı var .Zor bir süreç var önünde.ama hersey düzelecek allahın izniyle.Artık tıp ilerledi kemoterapi radyoterapi sifa oluyor.Sen Annene destek ol.
Kacamak olmasa cok iyi bir eksi gelirdiAynen abartmamissin cnm Allahtan baya guzeldi eksin zaten
Sagol canim
insallah canimmm
Anladim cnm saglikls buyusun inșallah adi ne taha mı
Tbrkler cnm guzel eksi
Aynenn cnmm artik dondum yarindan itibaren son gazz geliyormm insallah
Tbrkler cnm
Haftaya eksi olucak insallah cnm kacamak yapmasan eksi gelicekmis
Tbrkler tekrardan orti..
Tbrkler cnm super eksiii nekadarda gittk bu smdi 1 hafta mı
Anaam gercekten cok hizli ve cok olmus ama basladiysan gidecek elbet boyun kacti cnm
Afiyet olsunnn bayilirm kendilerine kac adet yidinnn
Ellerinesaglik canimmm
İnşallah canım benim inşallah ama kilo bende depresif bir etki yapıyor daha somurtkan mutsuz bir insan oluyorumHaftaya güzel ekşi geleceğiz Leylakim başka yolu yok canim
Off bende bitiremiyorum bu işleri yaa
Off o merdane her taraflarıma gelsin sonuna kadar hakettim
Haklisin canim, dikkat edecegim bu haftaHarika eksi canım tebriklerrr
Ve sanada çok geçmiş olsun aynen çok agresif
Seni okudukça kendime benzetiyorum oğlumun 3 ay 1 yaş döneminde bende çalışıyordum 0 uyku ile işe giderdim ruh gibi iş yerinde uyurdum flaansabır diliyorum canım
Bu hafta iyi değerlendirirsen güzel eksi gelir canım
Çok iyi gidiyorsun canım maşallah
Oooo harikaaaaa
Hayırlı olsun canım yeniden başlangıcın
Fazla bir arttı gelmemiş canım ama eksi olsa mutlu olurduk tabi dikkat etmek lazım kaçamaklara
Tebrikler canım
Bence baya iyi eksi canım tebriklerr
Donutlar manıtlarrharikasın burcum
Bu hafta dha çok gitsinn yaa hiç yakışmıyor bu rakamlar sanaa bak hepsi geçecek yakında seni
Ben kaçırdım niye böyle oldu kuzum
hu huuuu harikasınnn
Tebrikler canım fotoğraf var mıydı
E hani börekler
Kızzzz seeennnn neyyy
Unuttum yazdıklarınıaldıklarımıza değil vereceklerimize bakalım hızlı gidecek daha zevkli olacak ama yorulldum deme lüksün yok Zeynebim
Tebrikler hilalcim güzel eksi
Ya evet 1.sayfada sıralama pat pat değişiyor
Hoşgeldin canım
Niye mahcup olasın keyfi bir durum değildi en odaklandığın anda oldu sonuçta Kader kısmet olsun
Sen iste yine verilir
Yinede çok iyi gitmiş canım tebriklerrr
Aynen canım benzer şifre oluyormuş güvenlik amacıyla
Canım olabilir son 2 gün menülerinde ödem yapacak bir şey var mıydı moral bozmak yok diyetimiz uzun soluklu 1 haftada bitip gidecdk bir şey değil ki bugünkü sonucu çok takılma
Güzel eksi canım tebriklerrr
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?