- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
-
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Kilo özgüveni düşürmüş ise tabiki cinselliğini etkiler . Ben evlendikten sonra tam 20 kg aldim yapasım bile gelmedi bir ara ne zaman spor diyet e başladım 1 kg bile versem durum değişti...Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba
Ozmnda olmuyo kalkamiyorumBence zevk almanıza engel olmamalı 80 aşırı bir kilo değil, belki vucudu sıkılaştırmak için spor yaparsanız, aklınıza takılmasını engellersiniz. Farklı pozisyon deneyin, siz üstte olun mesela göbek engel olmaz o zaman. :)
Aynen baya etkiledi cnku beni bu durumKilo özgüveni düşürmüş ise tabiki cinselliğini etkiler . Ben evlendikten sonra tam 20 kg aldim yapasım bile gelmedi bir ara ne zaman spor diyet e başladım 1 kg bile versem durum değişti...
Hm deniycemDeğil 145 kiloyum ben seninki psikolojik versen iyi olur tabi ama
Plank yap en azından kaslarını sıkılaştırmış olursun bi de kegel mi yapsan yaşla ve kiloyla yapısı değişebiliyor çünkü kegel kaslarının kuvvetlenmesini sağlar daha iyi hissedersin
hayır libidoyu sağlayan testosteron. Kadınlarda da kiloyla beraber libido düşer. Çok kaslıysa yani testosteronu yüksekse düşmeyedebilir ama konu sahibi büyük ihtimalle hamur işi çok tüketiyor dolayısıyla vücudunda kas değil yağ oranı yüksek. Ayçiçek yağı da gene çok tüketilirse libidoyu düşürür.Aksine, vucut ne kadar yagliysa o kadar ostrojen salgilar.
Ama hareket kabiliyetinizi sınırlıyorsa, özgüven sorunu yasiyorsaniz tabi ki olumsuz etki edecektir.
Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba
Aynen boyu.a gore kilom fazlahayır libidoyu sağlayan testosteron. Kadınlarda da kiloyla beraber libido düşer. Çok kaslıysa yani testosteronu yüksekse düşmeyedebilir ama konu sahibi büyük ihtimalle hamur işi çok tüketiyor dolayısıyla vücudunda kas değil yağ oranı yüksek. Ayçiçek yağı da gene çok tüketilirse libidoyu düşürür.
Bir de yanlış anlamayın ama boyunuza göre epey yüksek kilonuz biraz dikkat etseniz iyi olur ama tabi bu cinsellikten zevk almaya da engel değilmiş
Göbeğinizi düşündüğünüz için mi keyif alamıyorsunuz yoksa hissetmiyor musunuz ? Göbekten dolayıysa beden olumlaması da yapabilirsiniz.Aynen boyu.a gore kilom fazla
Gobekten dolayiGöbeğinizi düşündüğünüz için mi keyif alamıyorsunuz yoksa hissetmiyor musunuz ? Göbekten dolayıysa beden olumlaması da yapabilirsiniz.
Login • Instagram
Login • Instagram
hayır libidoyu sağlayan testosteron. Kadınlarda da kiloyla beraber libido düşer. Çok kaslıysa yani testosteronu yüksekse düşmeyedebilir ama konu sahibi büyük ihtimalle hamur işi çok tüketiyor dolayısıyla vücudunda kas değil yağ oranı yüksek. Ayçiçek yağı da gene çok tüketilirse libidoyu düşürür.
Bir de yanlış anlamayın ama boyunuza göre epey yüksek kilonuz biraz dikkat etseniz iyi olur ama tabi bu cinsellikten zevk almaya da engel değilmiş
Östrojen vajinal mukus salgisini sağlar. Kaygan hale getirip kadini hazirlar. Birlesme aninda da kadinin vajina duvarindaki damarlara kan toplanmasini destekler. Bu da zevk verir.
Yazdiginiz seyler cok dogru ama benim bahsettigim cok baska bir sey:)
bnde tık yok ama no hisss
YaaIsteginiz mi yok
Istekle baslayip zevk mi alamiyorsunuz?
Sizinki psikolojik bence. Sevisirken hayatta göbegimi düsünmem ya, göbek derdim varsa o konuyu baska zaman degerlendirir cozmeye cabalarim. Ama sevisirken zevkime ve partnerime odaklanirim, göbek neydi neresiydi onu bile unutabilirim
aç karnına deneseniz belki şişkinlik vs. az olur. Bir nebze rahat edersiniz .Yaavalla ben unutamiyrm ki ya onumde kocaman duruyo istekle baslayp zevk almayrm ben istekliyim ama yok arkadas hep engel yani dhada sisiyo sanki iliski sirasinda