- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Evt ole ypyrzaç karnına deneseniz belki şişkinlik vs. az olur. Bir nebze rahat edersiniz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt ole ypyrzaç karnına deneseniz belki şişkinlik vs. az olur. Bir nebze rahat edersiniz .
Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba
Evet hep gozumun onunde o benim vucdmu sevmiyorum aslinda hep esimin tarafndan dusunuyorm acaba gobegm vr suan ne dusunyo hakkmda diegobekle zevkin bi baglantisi yok bence siz gobeginize takmissiniz iliski esnasindada hep akliniza geliyo ozguveniniz bozuluyo baska yerinde bi problem olsa orayi dusunucektin biraz kilo vermeye calisirsan senin icinde iyi olur kilo iyi bisey degil zaten
Ya güldürdün beni şimdi,Ozmnda olmuyo kalkamiyorum
Vlla olmuyo kiz hemn yoruluyo insanYa güldürdün beni şimdi,
Yok zayflama cayı aldm onu kullanicam adimda atamiyorm evde 3 cocuk var pandemi var ah keske yuruyus yapabilsemde gtse kilolarAdam göbeğinizi önemsiyor olsa sizinle yatağa girmez bunu düşünün ve rahatlayın, beden geçici dokunuşlar ve sevgi kalıcıdır.
Diyet yapmak size çok zor geliyorsa 1500 kalori 10bin adımı deneyin, zorlanmadan, yavaş yavaş ve sağlıklı vermiş olursunuz. Yatınca içeri kaçıyor zaten o göbeğin çoğu düşündüğünüz kadar göze batmıyordur. 77.7 kilodan dönmüş biriyim kilo kendi başına zevki azaltmaz ama özgüveni sıfırlar
Aldığınız çay ve benzerleri sağlık düşmanı, hata yapıyorsunuz ama hayat sizin, başarılar dilerimYok zayflama cayı aldm onu kullanicam adimda atamiyorm evde 3 cocuk var pandemi var ah keske yuruyus yapabilsemde gtse kilolar
böyle yürüyüş videoları var evde yapılabilecekYok zayflama cayı aldm onu kullanicam adimda atamiyorm evde 3 cocuk var pandemi var ah keske yuruyus yapabilsemde gtse kilolar
Adaçayı içerim ostrojen için.Aksine, vucut ne kadar yagliysa o kadar ostrojen salgilar.
Ama hareket kabiliyetinizi sınırlıyorsa, özgüven sorunu yasiyorsaniz tabi ki olumsuz etki edecektir.
Sen kendini erkek sanmaya başlamışsın, takıntılar ondan , kusura bakma öyle bi tarif etmişsin ki, diyesim geldiYaa valla ben unutamiyrm ki ya onumde kocaman duruyo istekle baslayp zevk almayrm ben istekliyim ama yok arkadas hep engel yani dhada sisiyo sanki iliski sirasinda
80 aşırı değil abartılacak kadar. Eğer sorun oluşturuyorsa diyet ve egzersiz yapın. Ben sorun oluşturduğunu yada oluşturacağını düşünmüyorum iş tamamen sizde bitiyor .Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba
Oluyo oylee sallaniyo altta ya cok sinirimi bozuyo diyet yapsamda bacaktan popodan gdyo gobek gene kaliyo icinde bisy vr galiba bunun80 aşırı değil abartılacak kadar. Eğer sorun oluşturuyorsa diyet ve egzersiz yapın. Ben sorun oluşturduğunu yada oluşturacağını düşünmüyorum iş tamamen sizde bitiyor .
Sıkılaştırıcı kullanın ve mümkünse mekik çekin küçülecektirOluyo oylee sallaniyo altta ya cok sinirimi bozuyo diyet yapsamda bacaktan popodan gdyo gobek gene kaliyo icinde bisy vr galiba bunun
Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba