Kilo zevk almaya engel olabilir mi 😣

Adam göbeğinizi önemsiyor olsa sizinle yatağa girmez bunu düşünün ve rahatlayın, beden geçici dokunuşlar ve sevgi kalıcıdır.

Diyet yapmak size çok zor geliyorsa 1500 kalori 10bin adımı deneyin, zorlanmadan, yavaş yavaş ve sağlıklı vermiş olursunuz. Yatınca içeri kaçıyor zaten o göbeğin çoğu düşündüğünüz kadar göze batmıyordur. 77.7 kilodan dönmüş biriyim kilo kendi başına zevki azaltmaz ama özgüveni sıfırlar

Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba 😣

gobekle zevkin bi baglantisi yok bence siz gobeginize takmissiniz iliski esnasindada hep akliniza geliyo ozguveniniz bozuluyo baska yerinde bi problem olsa orayi dusunucektin biraz kilo vermeye calisirsan senin icinde iyi olur kilo iyi bisey degil zaten 😊
Evet hep gozumun onunde o benim vucdmu sevmiyorum aslinda hep esimin tarafndan dusunuyorm acaba gobegm vr suan ne dusunyo hakkmda die

Adam göbeğinizi önemsiyor olsa sizinle yatağa girmez bunu düşünün ve rahatlayın, beden geçici dokunuşlar ve sevgi kalıcıdır.

Diyet yapmak size çok zor geliyorsa 1500 kalori 10bin adımı deneyin, zorlanmadan, yavaş yavaş ve sağlıklı vermiş olursunuz. Yatınca içeri kaçıyor zaten o göbeğin çoğu düşündüğünüz kadar göze batmıyordur. 77.7 kilodan dönmüş biriyim kilo kendi başına zevki azaltmaz ama özgüveni sıfırlar
Yok zayflama cayı aldm onu kullanicam adimda atamiyorm evde 3 cocuk var pandemi var ah keske yuruyus yapabilsemde gtse kilolar

Bunun etkileyecegini sanmam obez diyebilecegim arkadaslarim gayet mutlu hayatlarindan.
Sagligin icin muhakkak zayiflamani öneririm. Psikolojik olarak da rahatlarsın😍

Merhaba kzlar.. merak ettigim bisey var ben 80 kiloyum ve hep gobegime gider bacaklrm flan incedir kalcam falan yani ama bi turlu iliskiden zevk alamyrm yani hep o esnada gobegim geliyo benim aklima miralim bozuluyo yani butun dikkatim ondan kiloda zor veriyorum tabi almak kadar kolay olsaydi keske ama olmuyo bi ilgisi varmidir acaba 😣
80 aşırı değil abartılacak kadar. Eğer sorun oluşturuyorsa diyet ve egzersiz yapın. Ben sorun oluşturduğunu yada oluşturacağını düşünmüyorum iş tamamen sizde bitiyor .

80 aşırı değil abartılacak kadar. Eğer sorun oluşturuyorsa diyet ve egzersiz yapın. Ben sorun oluşturduğunu yada oluşturacağını düşünmüyorum iş tamamen sizde bitiyor .
Oluyo oylee sallaniyo altta ya cok sinirimi bozuyo diyet yapsamda bacaktan popodan gdyo gobek gene kaliyo icinde bisy vr galiba bunun

Normalde etkilemez ama sizi psikolojik olarak etkiliyor sebebi bu. Özgüveniniz zedelenmiş. Sevişirken göbeğinizi düşünürseniz zevk alamazsınız. Partnerinizin size kendinizi güzel hissettirmesi önemli. Tabi sizin de kafanızı boşaltmanız.

X