- 26 Mayıs 2015
- 38
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesiniz Allah tamamına erdirsin lütfen kendinize hakim olun hamileliğinizi mahvetmeyin..takıntılarınız umarım geçer.. ben beceremedim malesef..maddi açıdan sıkıntım yok şükür ama psikolog meselesini ciddiye almayan bi eşim var benmle konuş gez dolaş sıkma canını der her zaman..hissettiklerimi bilse eminim elimi kolumu bağlar o beni götürür doktora..
çok acı verici ..temizlik takıntısı falan hepsi hikaye hepsini yaşadım..ama bunun birde vicdan azabı ve suçluluk duygusu var utanç verici anlatılmaz yaşayan bilir..Allah yardımcımız olsun..Off of bende okbliyim ilaç kullanıyorum ama geçmedi Geçmiyor tamamen bende de oluyor baba,kardes vs ne yapacağım bilmiyorum
teşekkür ederim ..ALLAH razı olsunAllah yardımcınız olsun, gerçekten çok zor bir şey yaşıyorsunuz ama mutlaka bir tedavisi vardır.
bu durum sandığından çok daha yaygın.cinsellikle konusundaki en sık obsesyonlardan biri çocuk kardeş gibi asla dediğimiz kişilerin gelmesi.bunun sebebi de en yanlış kişinin o olduğunu bildiğin için onun gerçekleşme ihtimalinden korkuyorsun.ben anneyle oğlunu görmüştüm tedaviyle kadın toplamıştı kendini ama.allh yardımcınız olsun doğum sonrası mutlaka doktora gidin
hic boyle birsey ne duydum ne gordum cok kotu bir durum Allah yardimcin olsun.. bence kardesini gore bildigin kadar gor, belki bu sekilde kacmaz ustune gidersen duzelir durum
bu dediğinizi denedim dükkanım vardı benm kardeşimi yanıma çağırdım yardım etsin diye..ama o yanımdayken bile aklıma bu çirkin görüntüler geliyordu eve glip hemen gusül abdesti alıyordum off çok saçma biliyorum ama abdest almak beni rahatlatıyordu işte şimdi bile hala öyle 1 haftada 1 kutu şampuan biter evde..acınası bir durummuş şu yaaşadıklarım yazdıklarımı okudukça kendime acıyorum ... sizlere de ilginiz için tekrar teşekkür ederim...
hic boyle birsey ne duydum ne gordum cok kotu bir durum Allah yardimcin olsun.. bence kardesini gore bildigin kadar gor, belki bu sekilde kacmaz ustune gidersen duzelir durum
bu dediğinizi denedim dükkanım vardı benm kardeşimi yanıma çağırdım yardım etsin diye..ama o yanımdayken bile aklıma bu çirkin görüntüler geliyordu eve glip hemen gusül abdesti alıyordum off çok saçma biliyorum ama abdest almak beni rahatlatıyordu işte şimdi bile hala öyle 1 haftada 1 kutu şampuan biter evde..acınası bir durummuş şu yaaşadıklarım yazdıklarımı okudukça kendime acıyorum ... sizlere de ilginiz için tekrar teşekkür ederim...
anneyle oglunu mu? cok tuhafima gitti birsey anlamadim :/ once sen ruyanda anne ogul gordun diye dusundum ama Kadin tedavi oldu diyosun, bisey anlamadim canim bu durumu bahsedebilirmisin cok merak ettim ya
sanırım çok uykusuz kaldınız , yada sağlıksız beslendinizselam kızlar bunları yazma konusunda çok endişeliyim ama birilerine açılmam lazım bu durum beni mahvediyor..içimi kemiriyor kimseye açamıyorum kendimi.. ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN DÜŞMANIMA BİLE...
okb hastasıyım okbnin her türlüsünü yaşadım..aklınıza gelebilecek herşeyi hertürli takıntısını hemde..hepsiyle baş ettim..kendim yendim..ama bu çok acı vericiymiş hamile kaldığımdan beri bununla cebelleşiyorum 35 haftalıkda hamileyim bu arada..yeni takıntım şu (lütfen ayıplamayın sapık falan değillim ) benim cinsel takıntılarım başladı eşimi çok seviyorum ama sırf bu yüzdern ilişkiye giremiyorum onunla.. ilişki esnasında sürekli erkek kardeşimle ilgili görüntüler aklıma geliyo perişan oluyorum sanki eşimle değilde tövbe haşa kardeşimle ilişki yaşıyormuşum gibi geliyor..sürekli rüyalarıma giriyor..bu görüntüler kalkıp hemen gusül abdesti alıyorum gündüz de gözümün önünden gitmiyor.televizyonda öpüşen bi çift falan göreyim hemen aklıma kardeşimle ben geliyorum..açık bi video falan göreyim nette tahrik olur ya insan banada oluyo haliyle ..sonrada diyorumki ben kardeşimi düşündüm bu yüzden zevk duydum ben bi sapığım diyorum..ama öyle birşey yok namaz kılarken otururken hassas bölgemde kıpırdanma olsun hemen aklıma bu görüntüler geliyo kıldığım namazları tekrarlıyorum ev işi yaparken aklıma geliyor..temizlediğim yerleri baştan temizliyorum..doğum yaklaştı temizliğe başladım ama iki gindür camlara dokunamıyorum..aklıma kardeşimle ilgili şeyler gelince o camları defalarca sileceğim çünkü..
hamileliğimden hiç bişey anlayamıyorum..en güzel günlerim ziyan oldu halada oluyo..ailemin yanına gidemiyorum kardeşimi göreceğim diye.. bu düşünceleri düşündükçe devamlı gusül abdesti alıyorum abdest almadan temizlikde yemekde yapamıyorum ..çocuğuma daha beşik alamadım..uğursuzluk olacak diye.. bugün bi doktor size acı veren düşünce ne olursa olsun kenara çekilin düşünün.. o düşünceyi siz düşünün çağırın onu.. acı versin size önemsemeyin..birdaha gelmeyecek göreceksiniz dedi oturdum acı çeke çeke ağlaya ağlaya kendimi kardeşimle hayal ettim bişey olmadığını görünce aslında rahatladım..ama açık saçık düşünceler düşününnce normal insanlarda bile bir zevk hali oluyor..bendede oldu şimdide sen bu düşüncelerden zevk aldın diyorum jkendime engel olmaya çalışıyorum ama olmuyo..şimdi oturdum ağlıyorum perişanım hayatım mahvoldu doktora gitsem hamileyim ilaçda alamam.. kimseye bunları anlatamazdım ne yapayım dedim aklıma burası geldi nolur beni kınamayın..çok vicdan azabı çekiyorum yardım edin..çocuğumda gelecek bir aya ona nasıl sağlıklı bir anne olacağım ben.. keşke kanser olsaydım diyorum bazen..Allahım bana ve benm gibi olan herkese yardım etsin..bunları kimseye anlatamam ...bana nolur bu düşünceleriden sorumlu olmadığımı söyleyin ..
bunlarla ilgisi varmıdır ki ? anlayamadım pek..sanırım çok uykusuz kaldınız , yada sağlıksız beslendiniz
Allah yardimciniz olsun..bu dediğinizi denedim dükkanım vardı benm kardeşimi yanıma çağırdım yardım etsin diye..ama o yanımdayken bile aklıma bu çirkin görüntüler geliyordu eve glip hemen gusül abdesti alıyordum off çok saçma biliyorum ama abdest almak beni rahatlatıyordu işte şimdi bile hala öyle 1 haftada 1 kutu şampuan biter evde..acınası bir durummuş şu yaaşadıklarım yazdıklarımı okudukça kendime acıyorum ... sizlere de ilginiz için tekrar teşekkür ederim...
umarım bebeğim bana uğurlu gelir herşeyi unuturum dediğiniz gibiAllah yardimciniz olsun..
Bence ilk olarak her seferinde gusul abdesti almaktan vazgecin.. Ne yani abdest almayi gerektirecek bir sey yasamadiniz ki bu yolla rahatlamazsiniz.. Bu da dusuncelerinizin bir oyunu size.. Gidebildiginiz kadar ustune gidin namazını da bir kere kilin temizligi de bir kere yapin birakin kalsin oyle olmadi namazim demeyin.. Rabbim bilmiyor mu kalbinizden gecenleri.. Bizim diyebilcegimiz sadece dua etmek ve dua etmen.. Umarim gerekli merciler yardimciniz olur atlatirsiniz.. Dogumuna da az kalmis hamileyken bu istek cok artiyor dogumdan sonra hele lohusayken hic akla bile getirmek istemiyorsunuz zaten akla gelmeye firsat bile olmuyor..
kadın kendi çocuguyla ilişkiye girmekten korkuyor ilerde.çocuk bebek daha ama.hani öyle bir obsesyonu oluyor ki artık kendi bebeğine dokunamıyorhic boyle birsey ne duydum ne gordum cok kotu bir durum Allah yardimcin olsun.. bence kardesini gore bildigin kadar gor, belki bu sekilde kacmaz ustune gidersen duzelir durum
anneyle oglunu mu? cok tuhafima gitti birsey anlamadim :/ once sen ruyanda anne ogul gordun diye dusundum ama Kadin tedavi oldu diyosun, bisey anlamadim canim bu durumu bahsedebilirmisin cok merak ettim ya
kadın kendi çocuguyla ilişkiye girmekten korkuyor ilerde.çocuk bebek daha ama.hani öyle bir obsesyonu oluyor ki artık kendi bebeğine dokunamıyor
kesinlikle.konu sahibi arkadaşın obsesyonu kardeşi kompülsiyonu abdest almak olmuş bu durumda.ilk olarak abdest almayı bırakmalısıın.terapilerle atlatabilceğin bir durum arkadaşım geçmiş olsunAllah dusman basina vermesin
aynen bu konuyu biliyorsunuz sizde.. obsesyon ve kompülsiyonlar konusunda çok kitap okudum bir nevi uyuşturucu gibi aklıma bu düşünceler gelince gidp abdest alıp madde bağımlıları gibi rahatlıyorum ama en fazla bi kaç saat sürüyor bu durun..kesinlikle.konu sahibi arkadaşın obsesyonu kardeşi kompülsiyonu abdest almak olmuş bu durumda.ilk olarak abdest almayı bırakmalısıın.terapilerle atlatabilceğin bir durum arkadaşım geçmiş olsun