kilo vermeyi basarabilen kadınlara

Kuzum ben şu an hamileyim , hamile kalmadan önce hamile kalayım da ne olursa olsun umrumda değil kafasındaydım ama zayıflayamadan hamileliğim başladı ve engelleyemediğim biçimde kilo aldım ve sürekli moralim bozuluyor çünkü bir de bunu vermesi var, o yüzden hamile kalmadan mutlaka ama mutlaka kilo ver sonra ipin ucunu tutmak çok zor oluyor

sağlıkla al kucagına inşallahh kafana da takma bebek doğduktan sonra hızlıca verirsin kilo inşallah <3 ben fazla kilom yok diye düsünüp ondan istikrar saglamıyorum sanırım :/ ama vucudumu begenmiyorum ki boyumda cok uzun degil bölgesel kilolu olmakta daha sıkıntı kıyafet alırken bile , toparlayacagım insallah :/

Ben toplamda 18 kilo verdim
Öncelikle istemen gerekiyor
Sağlıklı ve düzenli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmelisin
Tatlı ve ekmeği kes
Günde 45 dakika yürü
2 lt su iç
Eğer bir sağlık sorunun yoksa vücut cevap verecektir diye düşünüyorum

Ben 60 kilodan 49 düştüm stresten gitmedigim hastane kalmadı
spor yaparak kilo aldım 55 oldum
Ve sonra sporu bıraktım
Gün geçtikçe gobeyim oluştu benim
2 ay her gün Spor yaptım pazar hariç kol kası ve karın kası yaptım inceltim
Gobeyim yok oldu ablam bile çok şaşırdı
Bil bakalım ne oldu :/
Sonra bıraktım gobeyim tekrardan çıktı
Hamile gibi duruyorum

Benim de 10 kilo fazlam var vermeye çalışıyorum öğle yemeğinde pilav ve makarnayı yemiyorum akşamı da kısmaya çalışıyorum biliyorum sağlıklı değil ama bazen yoğurt yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum.

6 aydır söylenip duruyordum en son diyetisyene başladım. 3. Haftamdayım. İyi ki başlamışım ilk 2 hafta 4.5 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…