Kilo vermem lazim ama...

deathbox

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2017
21
6
1
Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?

Ağzınızı tutacaksınız başka yolu yok.
Hareket de edeceksiniz.

Benim de tatil öncesi en az bi 5-6 kilo vermem lazım, taş hatunlar yanı başımda güneşlenirken, ben göbeğimdeki katları kremliyor olacağım bu gidişle. Yemesem ne güzel olacak.

Bugün diyete başlayayım bari. 84464378. diyetime.

ben hala devam etcem diye debeleniyorum.
Taşşlaarrr ,fıstıklaaarrr

Ben 10 günde 2 kilo verdim,normal kilodayım boy 1.64 kilom 54 tü 55 olmuş tatile gideceğim için 52 bandına düşmek istiyorum, şu an 53üm 1 kg kaldı

Tatlıyı kestim ekmek pilav vs zaten sevmem yemem,akşamları 1 saat yürüyorum parkta aletler var onlarda çalışıyorum eve geliyorum 50 mekik 50 alt karın çalışıyorum en önemlisi 6dan sonra ertesi gün kahvaltıya kadar bisey yemiyorum vücut basıyo leptini yağ yakıyo

Ya ben de baslamaliyim galiba artik sosyal medyada ve disarda gordugum guzel fizikli kizlara daha fazla dayanamicam

ben hala devam etcem diye debeleniyorum.
Taşşlaarrr ,fıstıklaaarrr

Tangalı, bronz, selülitsiz, yuvarlak popo lar... Taşlar, çıtırlar, fıstıklar, bebeklerr...

Dolaptaki dondurmayı çöpe atmalıyım, yememeliyim. Yeme Gangsta, yeme kuzum, yeme balım, yeme poposu yarım dünya kızım...

Güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)

Ah ayni ben zayiflasam bile o selulitler sonsuza kadar kalicak gibi

Kilo vermenin yemek yememekle alakası yok.
Doğru beslenirseniz o kilo kendiliğinden gidecektir.
Aile sağlık merkezlerinde diyetisyen var ve çok iyi sonuç alabilirsiniz.
Onlara başvurun lütfen bi zahmet.
Yoksa vereyim derken alırsınız.
Henüz mucizevi bir tedavi söz konusu değil.
İrade, irade, irade!

Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?

Burada diyetisyen hizmeti verilmiyor ki, kilo problemi her açıdan sağlık problemidir. Forumda sormak medet ummak size zaman kaybı olarak geri dönecektir.

Mesela okuyor musun? Neden insan sürekli bir şeyler yer. ? Neden kan şekeri hep düşük olur filan. Bir sürü popüler yazarlar ve kitaplar var. buradaki x kişisinin tavsiyesi seni hııı öylemiymişten öteye götürmez.

Diyetisyen ve spor desteği al.

Buğday göbeği, mutluluk iksirleri, tahıl beyin, 7 den 77ye taş devri. bu tarz kitapları oku. aydınlanacaksın.

Tesekkur ederim

Ben diyete başlayalı 2 gün oldu
Ekmeği tamamen kestim benim tek problemim anormal çikolata yemek çikolata bağımlısıyım günde yarım kiloya yakın yiyorum
Bana kilo aldıran tek şey o onada çözümü evde kendime sağlıklı çikolata yaparak buldum
Hurma kakao süt badem bunları iyice blanderdan geçiriyorum Hindistan cevizi yağı ile yagladigim buz kalıbına doldurup donduruyorum bunu tüketiyorum bu çikolatayı çok yememi kesti iştahımida kesti
Sabah 1 haşlanmış yumurta zeytin
Türk kahvesi çikolata
Öğlen yoğurt muz
Şimdide haşlanmış tavuk ve salata yedim

Çok şekerim düşerse ağzıma yaptığım çikolatadan bitane Aticam

Geçen gün kızımla selfie yaptım deniz anası gibi goruntum beni çok üzdü çok kilo aldım hamileyken 13 kilo verip doğumdan sonra 30 kilo alan tek gerizekalı benim

Dedim yarın bigün büyüyecek kızım benden utanmasin bakımlı güzel anneye sahip olmaya hakkı var yarın bigün bu resimleri gorecek beni güzel hatirlasin dedim azim ettim...

1 haftada kendimi paraladım 2 kilo verdim, 2 günde geri aldım
ama cartedor karaorman pastası da çok güzel be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…