- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?
Havuza yazılsana. Ben bugün başladım. Çok eğlenceli hem yazın yapılabilecek en güzel sporlardan.Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?
Ben maden suyu atıyorum ağzıma canım isteyince
Hem şişiriyor tok gibi hissediyorum
5te akşam yemeği yiyorum
Tatlı olarak da yaş veya kuru meyve
Bir de spor yapıyorum tabii Jillian Michaels programları + yürüyüş/koşu/bisiklet çevirme
1.5 ayda 8 kilo verdim işte
Buradaki diyet topiclerine katıl bence
Yardımcı oluyor insana
Yarışma ruhuyla gaza gelip veriyorsun kiloları
Jillian michaels programları ne ? Evde yapılabilecek tarzda mi?
Ben 7den sonra yemiyorum. 6 daha mı etkili olur ki :)Ben 10 günde 2 kilo verdim,normal kilodayım boy 1.64 kilom 54 tü 55 olmuş tatile gideceğim için 52 bandına düşmek istiyorum, şu an 53üm 1 kg kaldı
Tatlıyı kestim ekmek pilav vs zaten sevmem yemem,akşamları 1 saat yürüyorum parkta aletler var onlarda çalışıyorum eve geliyorum 50 mekik 50 alt karın çalışıyorum en önemlisi 6dan sonra ertesi gün kahvaltıya kadar bisey yemiyorum vücut basıyo leptini yağ yakıyo
Evet
Jillian Michaels Amerikalı bir fitness trainerı
30ar günlük programları var
Günde yarım saat kadar sürüyor ve level atlayarak gidiyor
Evet evde yapabilirsiniz
Tercihe bağlı olarak 1kg/1,5 kg ağırlık veya su şişeleriyle yapabilirsiniz
30 Days Shred yaptım ben bel, göğüs, göbek falan 10 cm civarı inceldim
Şimdi Ripped in 30 yapıyorum
Siz bir bakın başlamak isterseniz bizim Shred topicine beklerim
Aaa nasıl dahil olucam o topiğe ? Nişanım var 2 ay sonra ve 15 kilo fazlamtabi hemen iki ayda vermek mümkün degil ama 1 haftadır diyetteyim. Haftada iki gün de spora gidiyorum. Baktım biraz YouTube videoları var. Level1-2-3. Level1 'i mi 1 ay boyunca yapıyoruz? Anlatır mısın biraz
Ben 7den sonra yemiyorum. 6 daha mı etkili olur ki :)
Tebrik ederimBen maden suyu atıyorum ağzıma canım isteyince
Hem şişiriyor tok gibi hissediyorum
5te akşam yemeği yiyorum
Tatlı olarak da yaş veya kuru meyve
Bir de spor yapıyorum tabii Jillian Michaels programları + yürüyüş/koşu/bisiklet çevirme
1.5 ayda 8 kilo verdim işte
Buradaki diyet topiclerine katıl bence
Yardımcı oluyor insana
Yarışma ruhuyla gaza gelip veriyorsun kiloları
Tebrik ederim
Gaza geldim incelicem hemen
Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?