• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermem lazim ama...

Beslenmeden ziyade ben sporla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Bacaklarımızdaki kas kütlesi yaklasık olarak vücudumuzun 3te 2sini kaplar bu yüzden kilo verirken bacak çalıştıran hareketlere agırlık vermek gerekir(2. Sırada sırt kasları var erkekler icin baya etkili) internetten bacak inceltwn hareketlerden bir program yapın kendinize yarım saat ayırsanız yeter. Beslenme olarak da en yoğun kahvalti en hafif akşam yemegi olacak şekilde beslenmeye çalışın

Ya bu bacak inceltme hareketleri gerçekten inceltir mi ki?? Ben pek tam böyle terleten spor yapmadan sadece bunu yapınca inceleceğini hiç inanmıyorum acaba yarar mı ki

1a54180b1ef966ddfbbe8636b9e8e565.jpg

:halay:

Ben diyetisyene gittim yatma saatinden 4 saat önce yiyebilirsin demişti.. Mesela 8 de yiyip 12 de uyusan bişey olmaz demişti

Ya bu bacak inceltme hareketleri gerçekten inceltir mi ki?? Ben pek tam böyle terleten spor yapmadan sadece bunu yapınca inceleceğini hiç inanmıyorum acaba yarar mı ki
Bölgesel zayıflama diye bir şey aslında yok yani sadece bacağım erisin gerisi aynı kalsın gibi durum söz konusu değil bacak inceltme hareketi dediğimiz hareketleri yaptığınızda tüm vücudunuzda erime olur göğüste bile (tabi ciddi kalori yakacak kadar efor sarfedildiğinde) ama bacakta ekstra sıkılaşma olur ve biz bacaklarımızın inceldiğini düşünürüz. Yani bacak egzersizi daha etkili dememin sebebi de aynı sürede daha fazla etki sağladıgı için dediğiniz gibi egzersiz biraz terletip zorlamalı insanı yoksa sadece sıkılaşmada etkili olur (doğru beslenmeyle birlikte)

Elbette daha etkili olur ben 5 buçuğa çekebildiğim günlerde daha iyi hissediyorum,5 buçuk 6 arası yemiş oluyorum,hem mide ağrım son buldu hem reflü sebebiyle olan boğaz yanmalarım kilo vermek de cabası

Ama hiçbir zaman kilo vermek tek başına amaç olmamalı sıkılaşarak kilo vermek amaç olmalı,bak ben 1.5 saattir dışardayım yürüdüm aletlerle çalıştım az sonra karın çalışıp duş alıcam

Sabah öğünü hariç meyve de yemem o sebeple atistirmalik olarak meyve ya da meyve kurusu önermem o da şeker çünkü
Süpersin teşekkürler:)

Öncelikle hormon ve vitamin tahlillerinizi yaptırın. D vitamini eksikliği kilo vermenin önünde büyük bir engeldir. Tiroidlerinizin düzgün çalışıp çalışmadığı da öyle. Her şey yolundaysa, beyaz ekmeği tamamen keseceksiniz. Tahilli ve bugday ekmegini abartmadan yiyebilirsiniz. Tatliyi da keseceksiniz. Bol salata, bol yoğurt, yağsız pisirilmis yumurta, ızgara et ve balık tuketeceksiniz. Hic spor yapamiyorsaniz bile, evde youtubedan birseyler açıp 15 dakika bile olsa hareket edeceksiniz. Mumkun olduğu kadar asansörü bırakıp merdiven kullanacaksiniz. Işe okula giderken 1 2 durak erken inip yuruyeceksiniz. Genel geçer şeyler gibi gorulse de, hepsi işe yarar.
25 yasindayim, boyum 175 ve kilom 63. 5 aylık hamileyim, beyaz ekmek, pilav, paketli gidalar, abur cubur agzima bile surmuyorum. Hiç kilo almadım. Bol peynir, yogurt, yumurta vs yemeye çalışıyorum. Hamile oldugum icin kilo verdirici ya da sikilastirici spor yapamıyorum. Buna rağmen 5 ayda kilo almadım dikkat ederek. Hamilelik elbette diyet donemi degildir ama pasta borekle vucuda yuk olmaya da gerek yok

Öncelikle hormon ve vitamin tahlillerinizi yaptırın. D vitamini eksikliği kilo vermenin önünde büyük bir engeldir. Tiroidlerinizin düzgün çalışıp çalışmadığı da öyle. Her şey yolundaysa, beyaz ekmeği tamamen keseceksiniz. Tahilli ve bugday ekmegini abartmadan yiyebilirsiniz. Tatliyi da keseceksiniz. Bol salata, bol yoğurt, yağsız pisirilmis yumurta, ızgara et ve balık tuketeceksiniz. Hic spor yapamiyorsaniz bile, evde youtubedan birseyler açıp 15 dakika bile olsa hareket edeceksiniz. Mumkun olduğu kadar asansörü bırakıp merdiven kullanacaksiniz. Işe okula giderken 1 2 durak erken inip yuruyeceksiniz. Genel geçer şeyler gibi gorulse de, hepsi işe yarar.
25 yasindayim, boyum 175 ve kilom 63. 5 aylık hamileyim, beyaz ekmek, pilav, paketli gidalar, abur cubur agzima bile surmuyorum. Hiç kilo almadım. Bol peynir, yogurt, yumurta vs yemeye çalışıyorum. Hamile oldugum icin kilo verdirici ya da sikilastirici spor yapamıyorum. Buna rağmen 5 ayda kilo almadım dikkat ederek. Hamilelik elbette diyet donemi degildir ama pasta borekle vucuda yuk olmaya da gerek yok

Bu diyet değil hayat tarzı olmalı zaten,benim ailemde şeker var ben o sebeple karatayi içsellestirmeye çalışıyorum başta zor geliyo ama bakıyorum yemek öncesi sonrası titremelerim bitti mide bağırsak sorunlarım bitti açııım diye bir durumumda yok kuruyemiş çok yediğim için sanırım kansızlığım da gecti

Back
X