• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermem lazim ama...

Genetige inaniyorum bir de kemik yapisina.bem.spordur diyttir takvouedor ylardir ugrasiri..kuzenlerim spor yapmak beslenmeye dilkat etmezler ama.ne selulit ne sarkma ne catlak bir de guzel kemik yapilari var incecik..cekmemisim.sulaleye

Ben de diyetteyim 10 gündür, sabahları 1 saat tempolu yürüyorum, çikolata-bisküvi-kek-kurabiye-makarnna-pilav tarzı şeyleri ağzıma koymadım hatta kahveyi de kestim... Beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği yiyorum.
Yoğurt ve süt tüketimini arttırdım, Kahvaltıda ceviz ve yumurta ile kanka oldum.
ve bu süre içinde kilo verdim, spor da yaptığım için belli oluyor değişiklikler...
İsteyince sen de yaparsın bence. :nazar::eğlence:

Bol dereotu tuket ustunede by bir bardak su ic yemek istegini azaltır cig badem bulundur yaninda arada at ağzına veya leblebi ...

Ben maden suyu atıyorum ağzıma canım isteyince
Hem şişiriyor tok gibi hissediyorum
5te akşam yemeği yiyorum
Tatlı olarak da yaş veya kuru meyve
Bir de spor yapıyorum tabii Jillian Michaels programları + yürüyüş/koşu/bisiklet çevirme
1.5 ayda 8 kilo verdim işte :halay:
Buradaki diyet topiclerine katıl bence
Yardımcı oluyor insana
Yarışma ruhuyla gaza gelip veriyorsun kiloları :D

5te akşam yemeği yiyorum
Bir de spor yapıyorum tabii Jillian Michaels programları + yürüyüş/koşu/bisiklet çevirme
Yardımcı oluyor insana
Yarışma ruhuyla gaza gelip veriyorsun kiloları :KK70:

Jillian michaels programları ne ? Evde yapılabilecek tarzda mi?

Jillian michaels programları ne ? Evde yapılabilecek tarzda mi?

Evet
Jillian Michaels Amerikalı bir fitness trainerı
30ar günlük programları var
Günde yarım saat kadar sürüyor ve level atlayarak gidiyor
Evet evde yapabilirsiniz
Tercihe bağlı olarak 1kg/1,5 kg ağırlık veya su şişeleriyle yapabilirsiniz
30 Days Shred yaptım ben bel, göğüs, göbek falan 10 cm civarı inceldim
Şimdi Ripped in 30 yapıyorum
Siz bir bakın başlamak isterseniz bizim Shred topicine beklerim :halay:

Ben 10 günde 2 kilo verdim,normal kilodayım boy 1.64 kilom 54 tü 55 olmuş tatile gideceğim için 52 bandına düşmek istiyorum, şu an 53üm 1 kg kaldı

Tatlıyı kestim ekmek pilav vs zaten sevmem yemem,akşamları 1 saat yürüyorum parkta aletler var onlarda çalışıyorum eve geliyorum 50 mekik 50 alt karın çalışıyorum en önemlisi 6dan sonra ertesi gün kahvaltıya kadar bisey yemiyorum vücut basıyo leptini yağ yakıyo
Ben 7den sonra yemiyorum. 6 daha mı etkili olur ki :)

:KK49::KK49:
Evet
Jillian Michaels Amerikalı bir fitness trainerı
30ar günlük programları var
Günde yarım saat kadar sürüyor ve level atlayarak gidiyor
Evet evde yapabilirsiniz
Tercihe bağlı olarak 1kg/1,5 kg ağırlık veya su şişeleriyle yapabilirsiniz
30 Days Shred yaptım ben bel, göğüs, göbek falan 10 cm civarı inceldim
Şimdi Ripped in 30 yapıyorum
Siz bir bakın başlamak isterseniz bizim Shred topicine beklerim :halay:

Aaa nasıl dahil olucam o topiğe ? Nişanım var 2 ay sonra ve 15 kilo fazlam :110: tabi hemen iki ayda vermek mümkün degil ama 1 haftadır diyetteyim. Haftada iki gün de spora gidiyorum. Baktım biraz YouTube videoları var. Level1-2-3. Level1 'i mi 1 ay boyunca yapıyoruz? Anlatır mısın biraz

1a54180b1ef966ddfbbe8636b9e8e565.jpg

:halay:

:KK49::KK49:

Aaa nasıl dahil olucam o topiğe ? Nişanım var 2 ay sonra ve 15 kilo fazlam :110: tabi hemen iki ayda vermek mümkün degil ama 1 haftadır diyetteyim. Haftada iki gün de spora gidiyorum. Baktım biraz YouTube videoları var. Level1-2-3. Level1 'i mi 1 ay boyunca yapıyoruz? Anlatır mısın biraz

Seni takip edeyim bende 30 Days Shred sonuçlarımı albüm yaptım arkadaşlara özel bak sen karar ver o koca göbek nasıl inmiş 1 ayda :D

Ripped daha da fena, ikisini üst üste attın mı sımsıkı olursun

Shred için her level 10 gün

Rippedde her level 1 hafta ama 6 gün spor 1 gün dinlenme

Diğer programlarına daha geçmedim ama mantık böyle gidiyor :)

Elbette daha etkili olur ben 5 buçuğa çekebildiğim günlerde daha iyi hissediyorum,5 buçuk 6 arası yemiş oluyorum,hem mide ağrım son buldu hem reflü sebebiyle olan boğaz yanmalarım kilo vermek de cabası

Ama hiçbir zaman kilo vermek tek başına amaç olmamalı sıkılaşarak kilo vermek amaç olmalı,bak ben 1.5 saattir dışardayım yürüdüm aletlerle çalıştım az sonra karın çalışıp duş alıcam

Sabah öğünü hariç meyve de yemem o sebeple atistirmalik olarak meyve ya da meyve kurusu önermem o da şeker çünkü

5te akşam yemeği yiyorum
Yardımcı oluyor insana
Yarışma ruhuyla gaza gelip veriyorsun kiloları :KK70:
Tebrik ederim
Gaza geldim incelicem hemen

Beslenmeden ziyade ben sporla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Bacaklarımızdaki kas kütlesi yaklasık olarak vücudumuzun 3te 2sini kaplar bu yüzden kilo verirken bacak çalıştıran hareketlere agırlık vermek gerekir(2. Sırada sırt kasları var erkekler icin baya etkili) internetten bacak inceltwn hareketlerden bir program yapın kendinize yarım saat ayırsanız yeter. Beslenme olarak da en yoğun kahvalti en hafif akşam yemegi olacak şekilde beslenmeye çalışın

Vermem gereken 7 kilom ve 2 ayim var ama surekli sıkıldıkca agzima bir seyler atmak istiyorum bunu gidermek icin bir çözümünuz var mi?

Diyetimin 2.günündeyim :)
15 20 kilo vermem lazım..
Pilatese yazılcm belediyenin ve orda spor aletleri de varmış onlardan yararlanmayı düşünüyorum.. Size yakın belediyenin de eminim bu tarz kursları vardır.. Aylık 25 tl imiş çok da uygun..
Spor yapmadan kilo vermek zor olay insan yemiyorsa desteklemeli ki kendine eziyet etmesin ve hızlı gitsin kilolar..
Sorunun asıl cevabına gelirsek önerim Sek quark çilekli yoğurt.. Günde bi tane ye mükemmel tadı var.. Ya da damla sakızlı azıcık şekerli bi kahve ve bir kare acı bitter..
Çok da gzl bastırır atıştırma isteğini..
Karnın gece acıkırsa da süt öneririm mükemmel tok tutuyor acıkınca süper iyi geliyor yarım yağlı ya da yağsız süt

Leyla ile yemeksaatinin bir cay tarifi var, biri yag yakici digeri odem arttirici. Haftada 2-3 kilo veren var. Bende izine gidicem yarin baslamam lazim. Youtubeda yazarsan bulursun

Back
X