kilo vermek istiyorum önerilerinizi bekliyorum??*

gececek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
549
27
123
İstanbul
merhabalar aranıza yeni katıldım yaşım 22 kilom 87.. özellikle kollarım ve basen kısmım berbat kendi içime kapandım artık bu duruma geldim.. zayıflamak istiyorum ama bir bakıyorum yemeklerle başbaşayım bir yıl kadar önce beş ayda 20 kilo vermiştim tabi o zaman kilom 94 tü... şimdi ise daha cok kilo almaktan korkuyorum...
işin kötü yanı da bir sevgilim vardı ve iki gün önce ondan ayrıldık son bir aydır baskasıyla görüşüyormuş.. öğrendim şahit oldum günlerce görşmesine anlayacagınız psikolojik olarak da zor bir dönemdeyim bir yandan da derslerim var.. hangi birinin altından kalkacagım bilmiyorum... zayıflamak istiyorum önce kendim icin sonra da sevgimi haketmeyen o aşagılık herife fotomu gönderip al bak bu oldum diyebilmek için...
evet şimdi önerilere ihtiyacım var...
karbonhidrat protein falan filan bunlara cok dikkat edemiyorum...
evde kalıyorum yurtta degilim sabahları kepek ekmek ile zeytin peynir ve yeşil cay ile kahvaltı yapsam. sabah 7,45 gibi..
sonra okula gitsem orda saat 11 gibi bir çay içsem limonlu falan...
sonra ögle arasında saat 1 de okulun yemekhanesinde yemek yiyoruz onu yesem ki sanırım orda da kalori hesbı yapılıyor.. ve o yemeklerde tatlıları almasam günlük tatlı da veriyorlar ben onu almasam ekmek de kücük bir dilim ekmek yesem o da tok tutması icin kepekli.. böyle yapsam..
sonra aksam eve gelsem eve gelince yemek yesem ama ekmek yemesem... saat 5-6 gibi yemek yiyebilirim aksamı..
sonra saat 8 gibi bir adet meyve yesem ve yatana kadar bol su icsem
böyle bir diyet yapsam sizce nasıl olur???
eve gelene kadar gün icinde ancak yarım litre falan su icebilirim o da ders arası ve yemek molasında.. diger türlü sabah 9 aksam 3 ya da bese kadar dersim var..
ne dersiniz kızlar böyle bir diyet yapsam a bir de günlük yarım saat yürüme bandına cıksam.?? kiayrıca evle durak arası da her gün 20 dk yürüyorum...gelir gelmez banda cıksam..
böyle bir uygulama sonrası sizce sarkma meydana gelir mi?? ki kollarımdan ve basenimden nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!kollarım yüzünden sürekli gömlek giyiyorum üst kısmının jkalınlıgı belli olmasın diye.. düz bluzlar tişörtker giymiorum giyemiyorum giysem de üzerine ceket giiyiyorum...
lütfen yardım edin bu kilolardan kurtulmak istiyorum!!!

sitemizde çok faydalı diyet örnekleri var işinize yarayabilir.Ayrıca yemek yemeden zayıflanmıyor.Kilo vermek istiyorsan çok hareket etmen lazım basen problemim var demişşin basen şekillendiren hareketleri dene ve günde 3bardak melisa çayı iç.fazla ekmek karbonhidratlı yemekleri kez protein le beslen örneğin Dükan diyeti

Merhaba şeker. Öncelikle kararın için seni tebrik ederim. Günlük beslenme ve egzerzis planın güzel görünmekle birlikte eklemek istediklerim var. Sabah peynir, zeytin yanı sıra maydanoz,dereotu (1 demet maydanozu-dereotunu yıkayıp kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetinde bir kaç gün saklayabilirsin), haftada bir kaç gün (ben her sabah yumurta yiyorum, hem uzun süre tokluk sağlıyor hem de oldukça besleyici) az haşlanmış yumurta ekleyebilirsin. Yeşil çay seçimin gayet güzel olmuş. Öğle yemekleri dediğin gibi kalori hesabı ile hazırlanmıştır. Tatlısız mükemmel olur. Akşamları evde protein cinsinden bir şeyler yemende fayda var. Tavuk, balık, kırmızı eti dönüşümlü kullanabilirsin. Tabii yanında bol salata ile. Ders aralarında su içmen şart akşama kadar yarım lt. su oldukça az. Bizim zamanımızda derste su içmemize karışmazlardı, şimdi de sorun olmaz aslında öyle değil mi?

Sporla ilgili önerilerimde var aslında ama şimdi misafirim gelecek. Sonra yazarım. Sevgiler

sanırım başka şehirde üniversite öğrencisi olduğunu düşünüyorum..sana tavsiyem diyetisyene gidip yardım alman..çünkü vermen gereken çok kilo var..durumunda diyetisyene anlat..araştır bakalım devlet yada üniversite hastanesinde diyetisyen bölümü var mı ona göre bir yardım all..daha iyi bir sonuç alırsın..metabolizmanla boşu boşuna oynama bilmediğin diyetlerle..kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…