kilo vermek istiyorum ama kahrolası boğazıma sahip çıkamıyoruöm:( !!!

QUOTE="Cardialgia, post: 37045345, member: 147591"]açmazsanız ben açayım kızlar[/QUOTE]

sen aç canım hemen arkandan geliyorum :) bende telefon olduğu için azcık zor olacak :)

cnm benımde 30 kılo fazlalıgım var... hıcbır zaman zayıf bır ınsan olmadım ama bukadar da kılolu olmadım evlendıkten sonra duzen alt ust oldu vs... bır hafta yada 15 gun bılemıyorum hem ıs gıdıyorum yolda yuruyorum (bu arada ısım masa bası) ıcımden kendımle kavga edıyorum ınsanlara bakıyorum sen sısmansın neden? guzelsın ıradelısın kararlısın tuttugunu koparırsın cahıl degılsın ozaman neden? neden sende su kızlar gıbı zayıf degılsın? ne eksıgın var zayıflardan? ahaaaa! tabıkıde kılo fazlalıgı.. beynıme oyle bır yerlestırmısım kı ısyerıne geldım kahvaltı yapıcam ıhhhhh gıtmıyo bogazdan yutkunamıyorum bıle.. ıste ozaman bu ısın beyınde bıttıgını anladım.. arastırdım ınsulın dırencım oldugu ıcın kılo vermem zordu ama olsun ben yaparım dedım bu arada esım zayıf hatta cıta gıbı.. karatay dıyetıne basladım hatta bırde kk da cuma zayıflama yarısmalarına katıldım ınanılmaz motıve oluyor ınsan.. bır ayı bırkacgun gectı henuz veeeeeee 109 kılodan suan 101 ıle 100,5 arası gıdıp gelıyorum... bu benım ıcın super bırsey hemde ac kalmadan gonlumun ıstedıgını yıyerek

benim eşimde incecik süper kilo vermişsin dukan diyetiyle mi verdin ... nedense mantıklı gelmiyor o adamın diyeti bana

hemen hemen bütün diyetleri denedim ama en güzeli karataydı

ben boğazıma çok düşkünüm hayatta kısıtlamalardan hoşlanmam yok kibrit kutusu kadar peynir yok 4 zeytin falan kasılıyorum yapamıyorum ya tam olcak ya hiç

karatayın güzelliği yasak olan birkaç şeyin dısında özgürsün

kısaca yasaklr,unlu bütün yiyecekler,pirinç,patates,şeker..

bunları hayatımdan cıkardım 1 ayda 4 kg verdim az görünebilir ama benim için mucize

onun dısında sınırlama koymadım kendime hem aç kalmıyosun diledigin kadar yiyosun hemde kg veriyosun

heee bu arada bütün diyetlerimde oldugu gibi bunda da çikolatayı bırakmadım hergün yemeğe devam ettim ama sütlü yada bitter gofret falan değil

Karatay diyetini deneyin gerçekten aç kalmadan zayıflıyorsunuz ama 1 saat spor şart karatayda...

Karatay diyetini deneyin gerçekten aç kalmadan zayıflıyorsunuz ama 1 saat spor şart karatayda...

şimdi baktım et ağırlık vererek yapılıyor :) du bakalım nasıl olacak :)

Kızlarrrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.

Çıkacaksın maalesef yapacak birşey yok sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…