cnm benımde 30 kılo fazlalıgım var... hıcbır zaman zayıf bır ınsan olmadım ama bukadar da kılolu olmadım evlendıkten sonra duzen alt ust oldu vs... bır hafta yada 15 gun bılemıyorum hem ıs gıdıyorum yolda yuruyorum (bu arada ısım masa bası) ıcımden kendımle kavga edıyorum ınsanlara bakıyorum sen sısmansın neden? guzelsın ıradelısın kararlısın tuttugunu koparırsın cahıl degılsın ozaman neden? neden sende su kızlar gıbı zayıf degılsın? ne eksıgın var zayıflardan? ahaaaa! tabıkıde kılo fazlalıgı.. beynıme oyle bır yerlestırmısım kı ısyerıne geldım kahvaltı yapıcam ıhhhhh gıtmıyo bogazdan yutkunamıyorum bıle.. ıste ozaman bu ısın beyınde bıttıgını anladım.. arastırdım ınsulın dırencım oldugu ıcın kılo vermem zordu ama olsun ben yaparım dedım bu arada esım zayıf hatta cıta gıbı.. karatay dıyetıne basladım hatta bırde kk da cuma zayıflama yarısmalarına katıldım ınanılmaz motıve oluyor ınsan.. bır ayı bırkacgun gectı henuz veeeeeee 109 kılodan suan 101 ıle 100,5 arası gıdıp gelıyorum... bu benım ıcın super bırsey hemde ac kalmadan gonlumun ıstedıgını yıyerek