- Emoji Skoru
- 22.428
- Puanlar
- 598
çok profesyonel bir diyetisyene dahiliye doktoru tarafından sevk edildim kan tahlillerim yapıldı..verdiği 1600 kilokalorilik diyeti birebir harfiyen uyguladım sonuç bir haftada 3 kilo aldım..bir daha tövbe gitmem ben...ama diyetisyene gidip te uzun vadede sonuç alan insanlar hiç az değil..bir de hep dikkatimi çekmiştir gittiğim 10 diyetisyenden 7 si morbid obez derecesinde kiloluydu..sebebi ne ki repliği geldi aklıma birden
büyük konuştum sanırsam ama gebeliğimde bende diyetisyene giderim fakat gebelik diyetisyenleri oluyor uzmanlık alanları onlara giderim çünkü bende ilk gebeliğimde 92 kiloydum bebeğim öldü karnımda doktor 10 kilo ver öyle hamile kal dedi şu an 88 kiloyum mide sorunum var ama kilo vermeden bende düşünmüyorum:..fakat öbür diyetisyen olayının arkasındayımilginçmiş :):) ben hayatımda bir kez gittim diyetisyene gebelikten dolayı gittiğimde 32. haftamdaydım sadece 8 kg almıstım o zamana kadar ama kilolu hamıle kaldıgım ıcın doktorum yönlendirdi tabi gebelerin diyeti biraz daha kalorili oluyor ama ben 32. haftadan 39 a kadar sadece 3 kg aldım ki anormal derecede ödeme rağmen 3kg ve cok zayıftı diyetisyenim :) kan tahlılıde yapılmıstı o zaman sımdılerde hamıle kaldıgım kilonun altına bile düştüm :)
kızlar bende sürekli atıştırırdım evdeyim canım sıkılıyordu.
bazı şeyler uyguladım şuan pasta getir yemem. ve 1 haftada 3 kilo verdim.
yalnız benim ki herkese uyarmı ki ? bilemiyorum.
canım ben zencefilli su içtim ve aktara gittim geçenlerde adama sordum bana bir macun önerdi çünkü sürekli açlık hissi vardı bende.sen bi ver canım neler yaptın :)
olur açalım iyi olur şimdiForumda diyet günlügümü hazirlasak acaba
canım ben zencefilli su içtim ve aktara gittim geçenlerde adama sordum bana bir macun önerdi çünkü sürekli açlık hissi vardı bende.
aman Allah'ım yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yedim üzerine ılık su bir baktım iştah yok yiyemiyorum.
öyle kötü bir şey değil ödül mü ne almış, fabrikasını bile aradım bilgi aldım adamlardan.
hergün tartıda eksiyi görüyorum maşallah
reklam gibi olmazsa şumacunun adı nedir canım ve nerde yaşıyorsun belki aynı yerdeyizdir bende alayım ...kesilsin şu iştahım
Evet hemde cok güzel olur. Kilolarimizi yazariz günlük neler yaptigimizi haftalik ne kadar kilo verdigimizi en önemliside birbirimizi teşvik eder diyete devam eder irademize sahip cikariz :)
45145, member: 147591"]reklam gibi olmazsa şu
Bi başlik oluşturalim diyet günlügü olsun adı, mesela ben yazarim kizlar diyete başladim öğlen bunu yedim kilom şu anda bu hem birbirimize destek olursak o diyeti bozcagimizi sanmiyorum kilo verdikce diyette birbirimize destek olmuş oluruz yani ve hepimizde bir hedef koymayi unutmayalim
canım aç karnınla yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı alıp üzerine ılık su içeceksin.
birde ben 6 dan sonra 1 elma dışında birşey yemiyorum.
ayrıca macuna demir kaşık değil tahta kaşık kullanman lazım her kullanışında önce karıştıracaksın sonra yiyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?