bugün oh ele avuca geliyorsunlar var yarın tv de scarleti angelinayi mişayı gördüklerinde gözlerini fal taşı gibi açmalarıda var o bana yetiyor..ha kısasa kısas vın diesel e de ben aynı etkiyle bakıyorum o bi gerçekAynı konuyu açacaktım bugünlerde öyle tembelim ki buna bile üşendim. İki sene içerisinde 10 kilo aldım! Boyum uzun olduğundan şişman statüsünde görünmüyorum ama iriyim ve mutsuzum! Ne güzel 40-42 bedenler giyerdim ( size göre büyük olabilir ama benim iadealimdi balık etliydim ) Şimdi ise 44-46Ve diyet YAPAMIYORUM! Yahu vereceğin en fazla 10-12 kilo. Dün üşenmedim yemek sonrası milföye nutella sürdüm yalancı kruvasan yaptım saat 22.00'da onu yedik çayla Eşim şimdi beğeniyor ele avuca geliyorsun diyor ama ya olmayan eskiler ? Ya alınacak kilolar. Of of adam olmazsın Hande!
gemici düğümü ha sen çok yaşa kahkaha attım iş başında
süpersin ya aynı şey bende de var atsam düğümü lurtulsam hani :) suyu çok içwrim normaldese zaten ama kaç litre oluyor bilmiyorum
bugün oh ele avuca geliyorsunlar var yarın tv de scarleti angelinayi mişayı gördüklerinde gözlerini fal taşı gibi açmalarıda var o bana yetiyor..ha kısasa kısas vın diesel e de ben aynı etkiyle bakıyorum o bi gerçek
sabah uyanır uyanmaz 2 su bardağı soğuk su için, katı yağlı yiyeceklerden uzak durun (poğaça vs.), akşam 6'dan sonra yemek yemeyin , 21:00-22:00 gibi bir porsiyon meyve yiyin ve gün içerisinde de 2 litre soğuk su için, neden soğuk su diyorum çünkü vücut ısınız düştükçe ısıl denge sağlanabilmesi için metabolizmanız daha hızlı çalışır.evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldımözellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar vermem gereken çok kilo var benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....
bir tavsiye daha sürekli zayıf ve güzel kadınlara bak bende çok etkili oluyor. gerçi benim fazla kilom yok ama sağlık için tutmak lazım boğazı
arapların baklava kelimesini duyduklarında BEHLÜÜL KİVENÇÇ deyişleri aklıma geldi birden,bize baklava deseler fıstığı bol olsun şerbeti bol olsun der yumuluruz mübarekBen daha çok bakıyorum valla Burak Özçivit çıkıyor ya reklama saati, ceketi çıkartarak yürüyor çıktı benim yavru diyorum sinir oluyorVin Disel mi vay karizmatik adam vesselam
Sanirim galiba hepimiz klasik evli kadin sendromuna giriyoruziradene yine sahip cikabilirsin üc beş gün dişini sık gerisi gelir
Maalesef genelde herkesin dedi bu. yediğinden daha az harcamak.evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldımözellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar vermem gereken çok kilo var benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....
arapların baklava kelimesini duyduklarında BEHLÜÜL KİVENÇÇ deyişleri aklıma geldi birden,bize baklava deseler fıstığı bol olsun şerbeti bol olsun der yumuluruz mübarek
Dipnot:tatlıyı da hiç sevmem
benim kilo hem genetik hemde hamur işi (börek) sempatimden...Aaa ben bayılırım! Zaten kilo alma sebebim kör olasıca tatlılar( pis boğazım değil yani )
Benimde 20 kg dan fazla vermem lazimdüğünden sonra tam tamına 20 kilo aldım
evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldımözellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar vermem gereken çok kilo var benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....
burdan diyet listesi verilmesi dogru olmaz ,diyet için çeşitli kan tahlilleri yapılması gerek veren arkadaş olursa bile dikkate alma derim,en güzel çare diyetisyen ve spor hafta içi çalışıyorsan cumartesi günlerine al randevunu önerebileceğim diyetisyen var bende gittim gebeliğimde memnun kalmıştım istanbuldaysan eğer
çok profesyonel bir diyetisyene dahiliye doktoru tarafından sevk edildim kan tahlillerim yapıldı..verdiği 1600 kilokalorilik diyeti birebir harfiyen uyguladım sonuç bir haftada 3 kilo aldım..bir daha tövbe gitmem ben...ama diyetisyene gidip te uzun vadede sonuç alan insanlar hiç az değil..bir de hep dikkatimi çekmiştir gittiğim 10 diyetisyenden 7 si morbid obez derecesinde kiloluydu..sebebi ne ki repliği geldi aklıma birdenburdan diyet listesi verilmesi dogru olmaz ,diyet için çeşitli kan tahlilleri yapılması gerek veren arkadaş olursa bile dikkate alma derim,en güzel çare diyetisyen ve spor hafta içi çalışıyorsan cumartesi günlerine al randevunu önerebileceğim diyetisyen var bende gittim gebeliğimde memnun kalmıştım istanbuldaysan eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?