kilo vermek istiyorum ama kahrolası boğazıma sahip çıkamıyoruöm:( !!!

bugün oh ele avuca geliyorsunlar var yarın tv de scarleti angelinayi mişayı gördüklerinde gözlerini fal taşı gibi açmalarıda var o bana yetiyor..ha kısasa kısas vın diesel e de ben aynı etkiyle bakıyorum o bi gerçek

gemici düğümü ha sen çok yaşa kahkaha attım iş başında

süpersin ya aynı şey bende de var atsam düğümü lurtulsam hani :) suyu çok içwrim normaldese zaten ama kaç litre oluyor bilmiyorum

valla acımasız gerçekler ancak isveçli balıkçıları kullandığı halatlarla atsak düğümü kurutulur bu boğazdan

ayrıca bence de masa başında popo sıkıştırma hareketleri çok faydalı, bir de ben hep popomu dışarı atarak otururum böylece lopez kalçam oluştu diyebilirim

Ben daha çok bakıyorum valla Burak Özçivit çıkıyor ya reklama saati, ceketi çıkartarak yürüyor çıktı benim yavru diyorum sinir oluyor Vin Disel mi vay karizmatik adam vesselam

sabah uyanır uyanmaz 2 su bardağı soğuk su için, katı yağlı yiyeceklerden uzak durun (poğaça vs.), akşam 6'dan sonra yemek yemeyin , 21:00-22:00 gibi bir porsiyon meyve yiyin ve gün içerisinde de 2 litre soğuk su için, neden soğuk su diyorum çünkü vücut ısınız düştükçe ısıl denge sağlanabilmesi için metabolizmanız daha hızlı çalışır.

hayalini kurup kut
bir tavsiye daha sürekli zayıf ve güzel kadınlara bak bende çok etkili oluyor. gerçi benim fazla kilom yok ama sağlık için tutmak lazım boğazı

hayalini kurup kurup yapamayınca pdaha çok psikoloji gidiyooooorrr evimin olduğu yer yürüyüş için çok müsait değil ki spor salonlarınada eşim izin vermiyor

Ben daha çok bakıyorum valla Burak Özçivit çıkıyor ya reklama saati, ceketi çıkartarak yürüyor çıktı benim yavru diyorum sinir oluyor Vin Disel mi vay karizmatik adam vesselam
arapların baklava kelimesini duyduklarında BEHLÜÜL KİVENÇÇ deyişleri aklıma geldi birden,bize baklava deseler fıstığı bol olsun şerbeti bol olsun der yumuluruz mübarek
Dipnot:tatlıyı da hiç sevmem

Sanirim galiba hepimiz klasik evli kadin sendromuna giriyoruz iradene yine sahip cikabilirsin üc beş gün dişini sık gerisi gelir

öyle mi diyorsun ya iniallah işte sağlam bi gaz almam lazım

Kızlar iradeli olursak verebiliriz ancak.Hamileliğimde 93 kiloyu gördüm.kızım 20 aylık 72 kilodayım.İnşalah 12 kilo verirsem çıtır olacağım.Hamile kaldığımda 70 kiloydum.Evlendiğimde 59.Umarım bende kilo verebilirim ya

Maalesef genelde herkesin dedi bu. yediğinden daha az harcamak.
güzel fikirler çıkarsa ben de dinlemek isterim.
ben de atıştırıyorum ama besleyici ve düşük kalorili olmasına bakıyorum.

arapların baklava kelimesini duyduklarında BEHLÜÜL KİVENÇÇ deyişleri aklıma geldi birden,bize baklava deseler fıstığı bol olsun şerbeti bol olsun der yumuluruz mübarek
Dipnot:tatlıyı da hiç sevmem

Aaa ben bayılırım! Zaten kilo alma sebebim kör olasıca tatlılar ( pis boğazım değil yani)

Aaa ben bayılırım! Zaten kilo alma sebebim kör olasıca tatlılar ( pis boğazım değil yani)
benim kilo hem genetik hemde hamur işi (börek) sempatimden...
anamın tarafına çekeydim ufacık küçücük içi dolu turşucuk olurdum ama işte valide hanım peder beye çok bakmış hamileyken..işte bu tiplerimiz hep aşktan oluyor

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Ben şu son bir seneye kadar zayıf olmasam bile balık etli ve güzeldim. Formülüm şuydu : değiştir. Açıklamak gerekirse kendimize yemicm, aç kalıcam gibi kısıtlamalar koyarsak çok daha kötü olup kısa sürede vazgeçiyoruz bunu hepimiz yaşamışızdır. Örnek verirsem Pazar sabahı kahvaltısına mı gittik kepekli hamurdan ya da tahıllı ürünlerden alıyordum tabağıma, boş bırakmıyordum yani. Ya da Burger King'e mi gidiyoruz patatessiz, mayonezsiz tavuklu bir sandviç alıyordum sadece sodayla. Yani kısıtlamıyordum kendimi piskolojim de bozulmuyordu :) Ama sonra boğazımı tutamadım geldi kilolar.

burdan diyet listesi verilmesi dogru olmaz ,diyet için çeşitli kan tahlilleri yapılması gerek veren arkadaş olursa bile dikkate alma derim,en güzel çare diyetisyen ve spor hafta içi çalışıyorsan cumartesi günlerine al randevunu önerebileceğim diyetisyen var bende gittim gebeliğimde memnun kalmıştım istanbuldaysan eğer

Bu dediğinize katılmakla beraber Amerika'yı da yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Yani yemezsen az yersen, hareketli olursan kilolar durup duruken sana yapışmaz. 2+2=4 gibi bir şey bu :)

kızlar ben birde şey duydum onu deneyeceğim bu akşam alıp ... alkali diyeti ... şimdi yaptığımız diyete ek olarak ... her sabah kahvaltıdan önce 1 litre suya 1 çay kaşığı karbonat atıp onu içmeyi tavsiye ediyorlar ... deneyen var mı

insülin direnci olup ne yaparsa yapsın kilo veremeyenlerde var o nedenle dedim kan tahlili yapılıp uygun diyet verilebilir diye ,yoksa herkes biliyor az yiyip hareketli yaşamda kilo olmayacagını

aslında azim gerek. o da öyle bir şey aniden geliyor. değerlendirdin değerlendirdin yoksa gidiyor.
2 yıl önce 23 kilo verdim. nasıl yaptım bilmiyorum. şimdi hiç yok azim ama çabalıyorum.
evlilik hamilelik derken 8 kiloyu aldım.
bugün kalori sayarak deneyeceğim. çünkü çalışıyorum bebek de var iş çıkışı annemlere gidiyorum. bu koşullarda belirli sınırlarda diyet yapmam imkansız. öğle araları da yürümeye karar verdim. iş yerim yürüyüş parkıyla yan yana.
sen de şartları uydur kendine başla ucundan..

çok profesyonel bir diyetisyene dahiliye doktoru tarafından sevk edildim kan tahlillerim yapıldı..verdiği 1600 kilokalorilik diyeti birebir harfiyen uyguladım sonuç bir haftada 3 kilo aldım..bir daha tövbe gitmem ben...ama diyetisyene gidip te uzun vadede sonuç alan insanlar hiç az değil..bir de hep dikkatimi çekmiştir gittiğim 10 diyetisyenden 7 si morbid obez derecesinde kiloluydu..sebebi ne ki repliği geldi aklıma birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…