evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldımözellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar vermem gereken çok kilo var benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....
evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldımözellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar vermem gereken çok kilo var benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....
Bende 2 haftadir hala diyetisyene gidicem inanilmaz uyusuk davraniyorum kac kilosun cnm
gemici düğümü ha sen çok yaşa kahkaha attım iş başındaelimden gelse gemici düğümü atıcam boğazıma
hırslanmaktan başka çare yok, evliliğinizdeki problemleri kovalayacakmış gibi yapıp koşun/yürüyün derim ben ..
masabaşı işiniz varsa her saat başı mutlaka su için, şişeniz gözünüzün önünde dursun..
ben günde 3 litreye yakın su içiyorum bu şekilde, midem dolduğu için yemek yiyesim gelmiyor, tavsiye ederim
Bende sinirden yemege saranlardanim :) ilk önce kendini inandir bir hafta kadar kendini tutarsan yemek yememek icin geriside gelir. Ama hic yememekte kilo verdirmiyo bunu unutma ve herşeyden önemlisi hareket etmek birde farkettigim bir şey var genelde kilolu insanlar yemegi yangindan mal kacirir gibi hizli hizli yerler zayif insanlara dikkat edin onlarinda geneli yavaş yemek yer sindire sindire. Kendini ikna et gerisi gelir
elimden gelse gemici düğümü atıcam boğazıma
hırslanmaktan başka çare yok, evliliğinizdeki problemleri kovalayacakmış gibi yapıp koşun/yürüyün derim ben ..
masabaşı işiniz varsa her saat başı mutlaka su için, şişeniz gözünüzün önünde dursun..
ben günde 3 litreye yakın su içiyorum bu şekilde, midem dolduğu için yemek yiyesim gelmiyor, tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?