• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo vermek istiyorum ama kahrolası boğazıma sahip çıkamıyoruöm:( !!!

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
171
Puanlar
53
evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldım :( :( özellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar :( vermem gereken çok kilo var :( benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun :( lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....

Bende 2 haftadir hala diyetisyene gidicem inanilmaz uyusuk davraniyorum kac kilosun cnm

evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldım :KK43: :KK43: özellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar :KK43: vermem gereken çok kilo var :KK43: benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun :KK43: lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....

off bende aldım ya kilo vermem lazım ama boğazım yüzünden veremiyorum

Bende sinirden yemege saranlardanim :) ilk önce kendini inandir bir hafta kadar kendini tutarsan yemek yememek icin geriside gelir. Ama hic yememekte kilo verdirmiyo bunu unutma ve herşeyden önemlisi hareket etmek birde farkettigim bir şey var genelde kilolu insanlar yemegi yangindan mal kacirir gibi hizli hizli yerler zayif insanlara dikkat edin onlarinda geneli yavaş yemek yer sindire sindire. Kendini ikna et gerisi gelir

valla oturduğun yerde ot bile yesen yarıyo :KK8:hareket lazım iş çıkışı yürüyüş falan yapsan ben bizim canavarlardan fırsat bulsam yürüycem de of ya bende senin gibiyim yemek yemesem olur ama çikolatayı tatlıyı kesemiyorum:KK34:

elimden gelse gemici düğümü atıcam boğazıma :KK14:

hırslanmaktan başka çare yok, evliliğinizdeki problemleri kovalayacakmış gibi yapıp koşun/yürüyün derim ben ..

masabaşı işiniz varsa her saat başı mutlaka su için, şişeniz gözünüzün önünde dursun..

ben günde 3 litreye yakın su içiyorum bu şekilde, midem dolduğu için yemek yiyesim gelmiyor, tavsiye ederim :KK66:

evet arkadaşlar ; düğünden sonra inanılmaz kilo aldım :KK43: :KK43: özellikle son aylarda ... problemli bi evliliğim var ... sorun problem olunca kendini yemeye verenlerdenim ... masa başı iş de olunca ye otur şiştim ; kendimden nefret eder oldum ....diyetisyene gittim ama izin alamadığıım için o da yalan oldu ... bana yardım edin kızlar :KK43: vermem gereken çok kilo var :KK43: benim gibi olup diyet uygulayanlar varsa lütfen bana yardımcı olun :KK43: lütfen konumu taşımayın en azindan bi süre burada daha çok yardımcı olunur diye düşünüyorum ....

kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş modundayım
:(

Ben iki ayda 8 kilo verdim. Sabah kahvaltisinda iki dilim bugday ekmegi peynir zeytin domates yiyorum bazen bugday ekmegi yerine simit yiyorum genelde :) öğlen ve akşam ekmek yememeye dikkat ediyorum sebze sulu yemek cok önemli bir ay yürüyüşlere ciktim daha faydaliydi diyetime ama şu anda disardaki işlerimi yürüyerek hallediyorum. Ve cukalataya tatliya düşkünüm cok aşiri yemesemde arada cukalata yiyorum abartmamak şartiyla tabi ve devam ediyorum buna

tam tamına 30 kilo fazlalığım var desem ve yalnız değilsin desem..sarımsaklı limon kürüne başlayacağım bi araştırın isterseniz.

Ben yemek yemezsem sinirli ve mutsuz oluyorum..O zamanda tüm diyetlei bozuyorum işte..

Arkadaşlar yeşil kahveyi de öneririm,metabolizmayı çok hızlandırıyor.SAbah akşam 1 er kupa,yemeklerden 1 saat sonra içilmesi gerekiyor.

canım bende masa başı çalışıyorum. kimse görmeden popomu devamlı sıkıp bırakıyorum böylece hem hareket oluyor hemde kas, ayrıca sabahları kahvaltı yapmıyorum öğlene kadar devamlı su içiyorum ılık, öğlende çorba ve salata falan, aralarda tabiki tatlı ihtiyacı için kuru üzüm aldım kuru kaysı badem .. bunlar hem tatlı ihticını gideryor hemde tok tutuyor. bu arada işten sonra mutlaka 45 dakka yürüyüş ve koşu yapıyorum haftada 4 gün.. masa başı insanın poposunu düzleştiriyor maalesef.. yürüyüş yaparken hoşuna giden şeylerin hayalini kur ben öyle yapıyorum..

[QUOsa86, post: 37043572, member: 578239"]off bende aldım ya kilo vermem lazım ama boğazım yüzünden veremiyorum[/QUOTE]
aynı durumdayıwz desene :(

hırslanmaktan başka çare yok, evliliğinizdeki problemleri kovalayacakmış gibi yapıp koşun/yürüyün derim ben ..

masabaşı işiniz varsa her saat başı mutlaka su için, şişeniz gözünüzün önünde dursun..

ben günde 3 litreye yakın su içiyorum bu şekilde, midem dolduğu için yemek yiyesim gelmiyor, tavsiye ederim :KK66:
gemici düğümü ha sen çok yaşa kahkaha attım iş başında :KK70:

Bende sinirden yemege saranlardanim :) ilk önce kendini inandir bir hafta kadar kendini tutarsan yemek yememek icin geriside gelir. Ama hic yememekte kilo verdirmiyo bunu unutma ve herşeyden önemlisi hareket etmek birde farkettigim bir şey var genelde kilolu insanlar yemegi yangindan mal kacirir gibi hizli hizli yerler zayif insanlara dikkat edin onlarinda geneli yavaş yemek yer sindire sindire. Kendini ikna et gerisi gelir

diyetisyene gittim bir ay 3 kilo verdim sonra kontrole gidemedim izin sorunum var çünkü :( sonra tekrar başladım yemeye boğazıma hakim olamıyorum :( eski ameron olsa iradesine öyle bi hakim olurduki anlamıyorum şimdi ne oluyor bana

süpersin ya aynı şey bende de var atsam düğümü lurtulsam hani :) suyu çok içwrim normaldese zaten ama kaç litre oluyor bilmiyorum

Aynı konuyu açacaktım bugünlerde öyle tembelim ki buna bile üşendim. İki sene içerisinde 10 kilo aldım! Boyum uzun olduğundan şişman statüsünde görünmüyorum ama iriyim ve mutsuzum! Ne güzel 40-42 bedenler giyerdim ( size göre büyük olabilir ama benim iadealimdi balık etliydim ) Şimdi ise 44-46 :110:Ve diyet YAPAMIYORUM! Yahu vereceğin en fazla 10-12 kilo. Dün üşenmedim yemek sonrası milföye nutella sürdüm yalancı kruvasan yaptım saat 22.00'da onu yedik çayla :KK11: Eşim şimdi beğeniyor ele avuca geliyorsun diyor ama ya olmayan eskiler ? Ya alınacak kilolar. Of of adam olmazsın Hande!

bir tavsiye daha sürekli zayıf ve güzel kadınlara bak bende çok etkili oluyor. gerçi benim fazla kilom yok ama sağlık için tutmak lazım boğazı

Sanirim galiba hepimiz klasik evli kadin sendromuna giriyoruz :D iradene yine sahip cikabilirsin üc beş gün dişini sık gerisi gelir

Back