Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım hemen hemen 3 4 saat fazla oruç tutuyor sunuz bizdenOo ziyafet var aksama evet canm hollanda imsak 04:00 iftar 21:30 gibi oluyor hergu assagi yukari dene canim tadi guzeldi vallah tatlandirici ve seker kullanmaktansa kuru meyveler kurtaricimiz oldu insllh
Evet biraz uzun gunler canim ama simdilik serin gidiyor cok zorlanmiyorum aslinda kurallara uymaya calisiyorumAllah kolaylık versin canım hemen hemen 3 4 saat fazla oruç tutuyor sunuz bizden
Bemim menü pek de ziyafet sayılmaz ama Ramazan uzun günlerde oldugu için yorucu oluyor yakın akrabaları çağırıyorum bende kardeşim i eşimin arabalarını da haftaya çağırırım artık gerçi herkes yaylaya kaçıyor sıcaktan
Kuru meyveleri çok severim Helede inciri
Ama şimdi meyve bol olunca kuru meyvelere sıra gelmiyor
Tatlandırıcı arada sırada da olsa kullanıyor musun doğal olanları iyi diyolar ama bilemiyorum yinede
Bi ara diyetisyen de tavsiye etmişti bana almadım
Tatlandiricin dozunu kacirinca yani ben her ictigim kahvede cayda olsun yan etki gibi yapmaya basladi bende korktum acikcasi gunluk miktari asmadik surece zarari yoktur ama ben iste evham yaptimEvet biraz uzun gunler canim ama simdilik serin gidiyor cok zorlanmiyorum aslinda kurallara uymaya calisiyorum
Tatlandiriciyi cook mecbur kalmassam kullanmayi dusunmuyorum cnm ama dukanin tatli tarifleri var kek pasta gibi onlarda olabilir yada hedef kiloma ulastigimda 2 haftada 1 defa tatli yesem bir sakinca olacagini dusunmuyorum aslinda haftada 1 bile olabilir zaten olculu yedikten sonra hic birsey kilo aldirmaz bence
Bi yazıda okumuştum bayanın biri hiç şeker kullanmadan yapıyormuş keki kuru meyve ve tam buğday unuyla ilk biraz zorluyor ama sonra alişınca daha çok seviyosun diyorduEvet biraz uzun gunler canim ama simdilik serin gidiyor cok zorlanmiyorum aslinda kurallara uymaya calisiyorum
Tatlandiriciyi cook mecbur kalmassam kullanmayi dusunmuyorum cnm ama dukanin tatli tarifleri var kek pasta gibi onlarda olabilir yada hedef kiloma ulastigimda 2 haftada 1 defa tatli yesem bir sakinca olacagini dusunmuyorum aslinda haftada 1 bile olabilir zaten olculu yedikten sonra hic birsey kilo aldirmaz bence
Evet cnm sutlu tatlilara care kuru meyveler birebir dedigin gibi keki bende deniycem allahtan severim kuru meyveleriBi yazıda okumuştum bayanın biri hiç şeker kullanmadan yapıyormuş keki kuru meyve ve tam buğday unuyla ilk biraz zorluyor ama sonra alişınca daha çok seviyosun diyordu
Ramazan sonrası denemesi düşünüyorum çocuklarda oruç tutunca yenmeyebilir
Senin sütlü kuru meyveli tatlın gibi
biri kek biri sütlü tatlı:)
menün çok güzel canım doyurucu hem göze hem mideye jtabHanimlar bugunki iftar menum:
antep tavasi
Etli kuru fasulye
esmer bulgur pilavi
Salata
Menu kalabalik olunca herseyden azar azar yesek bile tabagimiz zengin gozukuyor yani hem gozum hem gonlum doymus oluyor
Not:butun yemeklerimde zeytin yagi veya tere yagi kullaniyorum .
Aynen bende susadığımda kötü oluyor um şimdi malum günlerden dolayı su içme derdim yok hehhhhhhhSenin menude harika canim neguzel sporunuda yapmissin ben ramazan girmeden ise yuruyerek gidip geliyodum ama suan yapamiyorum susatirsam kendimi basim agriyor maalesef
Vallah canim bende oda duzensiz oldugu icin ramazanida teyet gecer herhalde 1 bucuk 2 ayda bir oldugum icin :#Aynen bende susadığımda kötü oluyor um şimdi malum günlerden dolayı su içme derdim yok hehhhhhhh
Günaydın canımVallah canim bende oda duzensiz oldugu icin ramazanida teyet gecer herhalde 1 bucuk 2 ayda bir oldugum icin :#
Canim vallah oyle oldum olasi gunlerim hep sasmistirGünaydın canım
Ramazan'da fire vermiyorsun yani maşallah zorlayacak seni ama uzun günler
Bende senin tam tersine çok sık düzenli rengli olurum 17 gün arayla
Bugün canım yemelere doyamıyorum yoğun günümdeyim
mutfaktan çıkasım yok habire tıkınasım var ya
Kendime tarçınlı limonlu su yapayim bari
Oncelikle hos geldinizz tabikide katilabilirsiniz cokta seviniriz zamaniniz oldukca ugrayin tabi her turlu yardim etmeye calisirmMerhaba bende grubunuza katılmak isterim ama diğer gruplar gibi aşırı kuralcı değilse çünkü çalıştığım için günde birkaç kez uğrayabiliyorum kilom 66 diyet yapmıyorum şuanda sadece hergün spor yapıyorum sabah akşam..
Oncelikle hos geldinizz tabikide katilabilirsiniz cokta seviniriz zamaniniz oldukca ugrayin tabi her turlu yardim etmeye calisirm
Ben karatayin temel fikriyle hareket ediyorum canim gunde 2 ogun protein agirliki sebzeli buda ramazanda cok kolay oluyor tam olarak yenmesi gerekenler yenildiginde gercekten tok kalkiyorsun sofradantabiki uğrarım hoşbulduk teşekkürler
hedef kilom 55 ramazanda zayıflamayı çok istiyorum uyguladığınız herhangi bir diyet var mı ramazanda nasıl besleniyorsunuz
Ben karatayin temel fikriyle hareket ediyorum canim gunde 2 ogun protein agirliki sebzeli buda ramazanda cok kolay oluyor tam olarak yenmesi gerekenler yenildiginde gercekten tok kalkiyorsun sofradan
belirli basli bi listem yok ama ornek olarak mesela
Sahurda tereyaginda kavrulmus yumurta yada haslanmis yumurta zeytin
peynir domatez salatalik
ekmek olarakta dukanin krepini kullaniyorum yada simdi komik gelcek belki ama marol yapraklarini ekmek niyetinede yemisligim vardir
Olcu yada adet sayisi karatay diyetinde de yok yani doymadan sofradan kalkmayin diyor
Kavrulmamis ceviz findik badem 2 3 tane kuru kayisi incirde yiyorum tatli istegimede yardim ediyo bunlar ve kabizliga birebir
Iftarda cogunlukla zeytin yagiyla pismis yemekler sebzeli etli
patatez cok kullanmiyorum basta hic kullanmiyordum mercimek corba iftar sofrasinin vazgecilmezi tabi
Ve salata
Pilav cesitlerimde esmer bulgur kullaniyorum bide
Ramazandan sonrada 2 ogune devam edicem arada acikirsam 1 meyve hakkimi kullanirim cunku calisiyorum
Tamda sormak istedigim soruya cevap vermissinizöğünlerin harika eğer zayıflatıyorsa bu daha çok diyet gibi değilde sağlıklı beslenmeye adım atmak gibi olmuş şuanda regli olduğum için oruç tutamıyorum gizlediğim içinde pek birşey yiyemiyorum ancak bittiğinde bende senin listene uyacağım çok beğendim
birde ben abur cubura acayip düşkünüm çikolata cips vb. şeyler yemeden duramıyorum kan şekerim düşüyor sanki bu alışkanlığımı bırakamıyorum