• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo verme serüvenim, katilmak isteyenler takip etsin :)

cr3mah

KARTALİÇE
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
120
26
133
merhaba bayanlar.. bende hepiniz gibi kilo vermek istiyorum..

2 haftada 6 kilo verdim :) (utanarak söyliorum cikolata krizlerim oldu ve annemin günlerinde kendimi tutamadim :( yoksa 2 haftada 9 kilo veren arkadasim var)

iste liste.. caylar cok önemli ! (caylari gün boyu nezaman isterseniz icin) ve her aksam bal sirke tarcin karisimi - önceden hazirlayip buzdolabina koyun bence 4 yemek kasigi bal, 4 yemek kasigi sirke, ve biraz tarcin, her aksam 2 tatli kasigi bu karisimdan icin ve üstüne 2 bardak ilik su..
gün boyunca ictiginiz su ilik olsun.. yag sökmeye daha cok yardim ediyor

1. gün kahvalti siyah kahve
öglen 2 domates 2 yumurta (haslanmis) 2 dilim cavdar ekmegi (beyaz ekmek disinda her ekmek olabilir, bütün günler icin gecerlidir !!)
aksam haslanmis tavuk veya hindi eti, istediginiz kadar az yagli salata
2 fincan isirganotu cayi

2. gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. haslanmis tavuk/hindi, salata
a. ananas dilimleyin üstünede yogurt dökün
1 fincan dogadan form cayi
2 fincan isirganotu cayi

3.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 haslanmis yumurta, ton baligi (konserveden olursa, yagsiz kendi suyunda) 2 dilim ekmek
a. haslanmis havuc (rende) 2 domates yogurt
1 fincan isirganotu cayi

4.gün k. SIYAH kahve, 1 dilim ekmek
ö. sinitzel hindi/tavuk, salata
a. haslanmis maydonoza bulanmis patates (4-5 tane) salatalik salatasi (ben genellikle cacik yapiyorum yagsiz yogurtla)
1 fincan isirgan otu

5.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 domates, ton baligi, salata, 2 dilim ekmek
a. 200gr yagsiz jambon (jambon olmasi sart degil, fazla yagsiz bise olsun) muz haric her 2 cesit meyveden ikiser tane..)
1 fincan isirgan otu

6.gün k herhangi bi cay (limon damlatin)
ö. 2 haslanmis yumurta, 2 domates, 2 dilim ekmek
a. NE ISTERSENIZ NE KADAR ISTERSENIZ YIYIN !! BUGÜN TATIL :)))
1 fincan isirgan otu 1 fincan dogadan form cayi

7.gün az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. yarim tavuk , salata
a. haslanmis kuskonmaz, 2 domates, 2 dilim ekmek, meyve
1 fincan isirgan otu cayi

arkadaslar aksamlari EN AZ yarim saat yürüyüse cikmayi ihmal etmeyin..
sirke-bal-tarcin karisimini aksamlari icmeyi unutmayin..
günde 2 litre ILIK SU icin..

sizde 2 haftada 8-9 kilo zayiflayin :)
eger devam vermek istiyorsaniz 2 haftalik diyet süresinden sonra 1 hafta istediginizi fazla abartiya kacmadan yiyin ve 2 haftalik programa yeniden baslayin..
bu 1 haftalik arayi mutlaka vermelisiniz unutmayin!

bende su an 68,2 kiloyum.. diyete basladigimda (subat) 74 kiloydum arada gene alip verdim.. cok uymadim .. 3 gün önce pazartesi yeniden basladim.. 69,8 kiloyla basladim ve 3üncü günümdeyim :) isterseniz sizi arada bilgilendiririm.. gercekten kendim denedigim icin ise yaradigini biliyorum.. :)

kücük bi ayrinti daha.. eger cok acikip tatli kriziniz tutarsa 2 3 tane TAZE altin cilek yiyin :)
ayrica aksamlari karnima aci biber losyonu sürüp mumya gibi folyoluyorum kendimi :) bakalim ise yariyacakmi :) umarim biraz olsun sizi motive etmisimdir.. simdiden bol sanslar, irademiz bizi terketmez insallah :)

Son düzenleme:
cok saglıksız bir diyet otla çöple olcak iş diil hepsini geri alırsın bilgin olsun ayrıca haftada en ideali 1 kgdur bilgine kas kaybediyorsun vücudundan haberin olsun hastalık alameti ayrıca günde 7 ögün yemek gerek nerde ara ögünler en önemlisi sabah kahvaltısı ama hiçbişi yok dogru dürüst günde en az 4 dilim ekmek yemen gerek ayrıca sen bence bu diyeti bırak kilo verecem derken saglıgın gidecek kimsede bu diyeti örnek almasın sakın saglık giderse zor toparlanılır cocuk oyuncagı diil

Son düzenleme:
valla orasini bilemiyorum.. ama kiloyu verenler gayet saglikli mutlu ve halinden memnun..
5 günde 5 kilo verdiren diyetler sagliklida bu mu sagliga zarar aceba?..
herneyse ben yaptim hic bi yan etkisini görmedim.. hicde ac kalmadim..
cok aciktigim zaman yada cnm tatli bisey cektigi zmn 2 3 taze altin cilek attim agzima..
benim ve bir cok kisinin uyguladigi ve benim sahsim adina mutlu bi sonuca vardigim diyet bu.. :)
denemeden burda bosbogazlik etmezdim ztn :)
saygilar.

ay bende diyetteyim guya ama nerdee hergun diyorum bugun bozmadan dayanicam ama nafile tatli gordummu unutuyorum essimde aksi gibi alip onume goturuyor nasil yapayim altin cilek bendede var ama istek yok masallah sana birde bebeklerim var benim onlarla ugrasip yorgun dustugum icin yapamiyorum bugunden lahana kurune basladim bakalim nasil olucak 5kilo fazlam var dogumdan hatira

allah bagislasin cnm cok tatlilar maasallah :)
istek cok önemli .. bende biktim artik gercekten.. imali sözler bakislar.. cok kilo aldin az ye fln .. :( cok üzücü oluyor.. ama simdi biraz daha kendimi daha iyi hissediyorum.. gercekten istersen sende basarirsin.. sadece ufacik bi adim :) sonrasi ztn geliyor..
bende bu diete baslamadan önce kac kere kafama koydum kilo vermeyi ama basaramadim :(
insallah bu seferde kolay kolay bozmam..

diyet yapmak yerine kaslarınızı sporla çalıştırsanız da yağlarınızı eritseniz?daha iyi olur bence.

allah bagislasin cnm cok tatlilar maasallah :)
istek cok önemli .. bende biktim artik gercekten.. imali sözler bakislar.. cok kilo aldin az ye fln .. :( cok üzücü oluyor.. ama simdi biraz daha kendimi daha iyi hissediyorum.. gercekten istersen sende basarirsin.. sadece ufacik bi adim :) sonrasi ztn geliyor..
bende bu diete baslamadan önce kac kere kafama koydum kilo vermeyi ama basaramadim :(
insallah bu seferde kolay kolay bozmam..

tesekkurler canim Insallah bende bozmam ama inanki bu diyet olayini kafama koydugum andan morelim sifira iniyor 60kiloyum 5kilo versem yeter kiloluda gozukmuyorum sadece gobek sikintim var incceltici kemer kullansam duzenli olurmuki

ay bende diyetteyim guya ama nerdee hergun diyorum bugun bozmadan dayanicam ama nafile tatli gordummu unutuyorum essimde aksi gibi alip onume goturuyor nasil yapayim altin cilek bendede var ama istek yok masallah sana birde bebeklerim var benim onlarla ugrasip yorgun dustugum icin yapamiyorum bugunden lahana kurune basladim bakalim nasil olucak 5kilo fazlam var dogumdan hatira

canım sen emzirmio musun ne diyeti yaa:52:

bende pzrts den beri dietteyim neden her sabah kahve ben hiç içememde yani şartmı bide ballı tarçınlı karşım demişşsin tarifi nasıl bende çok kilo aldım psikolojim acayip bozuk vee bian önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum gerçekten 2 haftada bu kadar vermek zor gibi geliyo ama eğer deneyimlediysen bende uygulamak istiyorum...cevaplarsan sevinirim

tesekkurler canim Insallah bende bozmam ama inanki bu diyet olayini kafama koydugum andan morelim sifira iniyor 60kiloyum 5kilo versem yeter kiloluda gozukmuyorum sadece gobek sikintim var incceltici kemer kullansam duzenli olurmuki

ben 60 kilo olsam daha ne isterim :(
aci biber yaglari/losyonlari fln var denedinmi?
bende yukarda yazdim ztn, sürüp folyolanip uyuyorum :) onun haricinde vibroshape gibi bi aletim (two motor massage belt) var onunla calistiriyorum göbek kaslarimi (: baska türlü calistiramiyorum :))
pazartesinden beri yapiyorum bi haftada degisiklik olucakmi bakalim :)

pardon canım ya karışımı gördüm yazmışsın zaten ara öğün felan varmı..

pardon canım ya karışımı gördüm yazmışsın zaten ara öğün felan varmı..

cnm ben kahveden nefret eden bir insandim :) hayatta cay kahve icmezdim.. ama kafama koydum ya.. sekersiz sütsüz kahve bile iciyorum valla :) sabah isteyken iciyorum onuda genellikle.. o gün listede ekmek varsa ikisini beraber götürüyorum :) ve inan bana öglen yemegine kadar hic acikmiyorum.. yani kahvaltiyi 8 bucuk gibi yapiorum 12 bucuk gibide öglen yemegi..
ara ögün yok bu diet planinda.. acikcasi gerek duyulmuyor.. sadece kendimi frenlemem baya zor oldu (genellikle tatliya dayanamam:( )
is arkadasimda 2 haftada 8 kilo verdi.. sadece bu plana uyarak..

Son düzenleme:
ben 60 kilo olsam daha ne isterim :(
aci biber yaglari/losyonlari fln var denedinmi?
bende yukarda yazdim ztn, sürüp folyolanip uyuyorum :) onun haricinde vibroshape gibi bi aletim (two motor massage belt) var onunla calistiriyorum göbek kaslarimi (: baska türlü calistiramiyorum :))
pazartesinden beri yapiyorum bi haftada degisiklik olucakmi bakalim :)

amannnnnnn bosver diyeti yine morelim bozuldu kilolarim aklima gelince denemedim hic termal jel almak istiyordum yada xjelmi ne ondan evet kemer daha iyide geri alirsak o yaglari

arkdaşım bu diyet çok sağlıksız kilo kayberdersin ama sonrasınde eski yeme düzeninze dönünce bir süre sonra fazlasıyla geir alırısn....en kuvettli olması gereken öğün sabah ken tek kahve ile kahvaltı olurmu hiç.....

ağırlığının %10 kadar kilo kaybı sağlıklı olanı 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ biliyor musun ????Allah korusun kas kaybı yaşarsan daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılarısın.....

bende hamile kalmadan önce sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardan dım....çok şükür bunu hayatımın bir parçası haline getirdim....ana öğünlerim ara öğünlerim neyi ne kadar yiyeceğimi öğreniştim şimddide çok faydasını görüyorum.....

hergün tv de bangır bangır bağırıyorlar diyet kişiye özel olmalı hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak durun sağlıklı değil diye lütfen bunlara kulaklarını tıkama

sana tavsiyem budur....sağlıklı beslenerek kilo vermeyi hayatının bir parçası haline getitrsen ömür boyu rahat edersin......

amannnnnnn bosver diyeti yine morelim bozuldu kilolarim aklima gelince denemedim hic termal jel almak istiyordum yada xjelmi ne ondan evet kemer daha iyide geri alirsak o yaglari

dikkat etmek gerekiyor iste.. hadi diyet bitti artik istedigim gibi yiyebilirim diyemiyecegiz.. :(
mankenler bile yediklerine herzaman dikkat ediyorlar.. spor yapiyorlar.. onlarinkide allah vergisi bizimkide. ama biz kiymetini bilemiyoruz iste ..
bi hafta dene istersen cnm sende.. ac kalmadigimiz icin hemen geri alacagimizi sanmiyorum.. evde yaptiklarindan kücük kücük porsiyonlarda yemeye gayret gösterirsin.. ozaman kilomuzu koruyabiliriz bence :)

arkdaşım bu diyet çok sağlıksız kilo kayberdersin ama sonrasınde eski yeme düzeninze dönünce bir süre sonra fazlasıyla geir alırısn....en kuvettli olması gereken öğün sabah ken tek kahve ile kahvaltı olurmu hiç.....

ağırlığının %10 kadar kilo kaybı sağlıklı olanı 6 kilo çok fazla bunun ne kadarı su ne kadarı kas ne kadarı yağ biliyor musun ????Allah korusun kas kaybı yaşarsan daha büyük sağlık sorunlarıyla karşılarısın.....

bende hamile kalmadan önce sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışanlardan dım....çok şükür bunu hayatımın bir parçası haline getirdim....ana öğünlerim ara öğünlerim neyi ne kadar yiyeceğimi öğreniştim şimddide çok faydasını görüyorum.....

hergün tv de bangır bangır bağırıyorlar diyet kişiye özel olmalı hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak durun sağlıklı değil diye lütfen bunlara kulaklarını tıkama

sana tavsiyem budur....sağlıklı beslenerek kilo vermeyi hayatının bir parçası haline getitrsen ömür boyu rahat edersin......

evet haklisinda dogumdan sonra boyle konusman biraz zor:1:

ok yarından itibaren başlıyorum bende umarım haklısındır verebilirim bu kiloları çok sordum ama kahve türk kahvesimi nescafemi:))

Back