- 12 Nisan 2011
- 120
- 26
- 133
merhaba bayanlar.. bende hepiniz gibi kilo vermek istiyorum..
2 haftada 6 kilo verdim :) (utanarak söyliorum cikolata krizlerim oldu ve annemin günlerinde kendimi tutamadim yoksa 2 haftada 9 kilo veren arkadasim var)
iste liste.. caylar cok önemli ! (caylari gün boyu nezaman isterseniz icin) ve her aksam bal sirke tarcin karisimi - önceden hazirlayip buzdolabina koyun bence 4 yemek kasigi bal, 4 yemek kasigi sirke, ve biraz tarcin, her aksam 2 tatli kasigi bu karisimdan icin ve üstüne 2 bardak ilik su..
gün boyunca ictiginiz su ilik olsun.. yag sökmeye daha cok yardim ediyor
1. gün kahvalti siyah kahve
öglen 2 domates 2 yumurta (haslanmis) 2 dilim cavdar ekmegi (beyaz ekmek disinda her ekmek olabilir, bütün günler icin gecerlidir !!)
aksam haslanmis tavuk veya hindi eti, istediginiz kadar az yagli salata
2 fincan isirganotu cayi
2. gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. haslanmis tavuk/hindi, salata
a. ananas dilimleyin üstünede yogurt dökün
1 fincan dogadan form cayi
2 fincan isirganotu cayi
3.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 haslanmis yumurta, ton baligi (konserveden olursa, yagsiz kendi suyunda) 2 dilim ekmek
a. haslanmis havuc (rende) 2 domates yogurt
1 fincan isirganotu cayi
4.gün k. SIYAH kahve, 1 dilim ekmek
ö. sinitzel hindi/tavuk, salata
a. haslanmis maydonoza bulanmis patates (4-5 tane) salatalik salatasi (ben genellikle cacik yapiyorum yagsiz yogurtla)
1 fincan isirgan otu
5.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 domates, ton baligi, salata, 2 dilim ekmek
a. 200gr yagsiz jambon (jambon olmasi sart degil, fazla yagsiz bise olsun) muz haric her 2 cesit meyveden ikiser tane..)
1 fincan isirgan otu
6.gün k herhangi bi cay (limon damlatin)
ö. 2 haslanmis yumurta, 2 domates, 2 dilim ekmek
a. NE ISTERSENIZ NE KADAR ISTERSENIZ YIYIN !! BUGÜN TATIL :)))
1 fincan isirgan otu 1 fincan dogadan form cayi
7.gün az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. yarim tavuk , salata
a. haslanmis kuskonmaz, 2 domates, 2 dilim ekmek, meyve
1 fincan isirgan otu cayi
arkadaslar aksamlari EN AZ yarim saat yürüyüse cikmayi ihmal etmeyin..
sirke-bal-tarcin karisimini aksamlari icmeyi unutmayin..
günde 2 litre ILIK SU icin..
sizde 2 haftada 8-9 kilo zayiflayin :)
eger devam vermek istiyorsaniz 2 haftalik diyet süresinden sonra 1 hafta istediginizi fazla abartiya kacmadan yiyin ve 2 haftalik programa yeniden baslayin..
bu 1 haftalik arayi mutlaka vermelisiniz unutmayin!
bende su an 68,2 kiloyum.. diyete basladigimda (subat) 74 kiloydum arada gene alip verdim.. cok uymadim .. 3 gün önce pazartesi yeniden basladim.. 69,8 kiloyla basladim ve 3üncü günümdeyim :) isterseniz sizi arada bilgilendiririm.. gercekten kendim denedigim icin ise yaradigini biliyorum.. :)
kücük bi ayrinti daha.. eger cok acikip tatli kriziniz tutarsa 2 3 tane TAZE altin cilek yiyin :)
ayrica aksamlari karnima aci biber losyonu sürüp mumya gibi folyoluyorum kendimi :) bakalim ise yariyacakmi :) umarim biraz olsun sizi motive etmisimdir.. simdiden bol sanslar, irademiz bizi terketmez insallah :)
2 haftada 6 kilo verdim :) (utanarak söyliorum cikolata krizlerim oldu ve annemin günlerinde kendimi tutamadim yoksa 2 haftada 9 kilo veren arkadasim var)
iste liste.. caylar cok önemli ! (caylari gün boyu nezaman isterseniz icin) ve her aksam bal sirke tarcin karisimi - önceden hazirlayip buzdolabina koyun bence 4 yemek kasigi bal, 4 yemek kasigi sirke, ve biraz tarcin, her aksam 2 tatli kasigi bu karisimdan icin ve üstüne 2 bardak ilik su..
gün boyunca ictiginiz su ilik olsun.. yag sökmeye daha cok yardim ediyor
1. gün kahvalti siyah kahve
öglen 2 domates 2 yumurta (haslanmis) 2 dilim cavdar ekmegi (beyaz ekmek disinda her ekmek olabilir, bütün günler icin gecerlidir !!)
aksam haslanmis tavuk veya hindi eti, istediginiz kadar az yagli salata
2 fincan isirganotu cayi
2. gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. haslanmis tavuk/hindi, salata
a. ananas dilimleyin üstünede yogurt dökün
1 fincan dogadan form cayi
2 fincan isirganotu cayi
3.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 haslanmis yumurta, ton baligi (konserveden olursa, yagsiz kendi suyunda) 2 dilim ekmek
a. haslanmis havuc (rende) 2 domates yogurt
1 fincan isirganotu cayi
4.gün k. SIYAH kahve, 1 dilim ekmek
ö. sinitzel hindi/tavuk, salata
a. haslanmis maydonoza bulanmis patates (4-5 tane) salatalik salatasi (ben genellikle cacik yapiyorum yagsiz yogurtla)
1 fincan isirgan otu
5.gün k. az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. 2 domates, ton baligi, salata, 2 dilim ekmek
a. 200gr yagsiz jambon (jambon olmasi sart degil, fazla yagsiz bise olsun) muz haric her 2 cesit meyveden ikiser tane..)
1 fincan isirgan otu
6.gün k herhangi bi cay (limon damlatin)
ö. 2 haslanmis yumurta, 2 domates, 2 dilim ekmek
a. NE ISTERSENIZ NE KADAR ISTERSENIZ YIYIN !! BUGÜN TATIL :)))
1 fincan isirgan otu 1 fincan dogadan form cayi
7.gün az sütlü kahve, 1 dilim ekmek
ö. yarim tavuk , salata
a. haslanmis kuskonmaz, 2 domates, 2 dilim ekmek, meyve
1 fincan isirgan otu cayi
arkadaslar aksamlari EN AZ yarim saat yürüyüse cikmayi ihmal etmeyin..
sirke-bal-tarcin karisimini aksamlari icmeyi unutmayin..
günde 2 litre ILIK SU icin..
sizde 2 haftada 8-9 kilo zayiflayin :)
eger devam vermek istiyorsaniz 2 haftalik diyet süresinden sonra 1 hafta istediginizi fazla abartiya kacmadan yiyin ve 2 haftalik programa yeniden baslayin..
bu 1 haftalik arayi mutlaka vermelisiniz unutmayin!
bende su an 68,2 kiloyum.. diyete basladigimda (subat) 74 kiloydum arada gene alip verdim.. cok uymadim .. 3 gün önce pazartesi yeniden basladim.. 69,8 kiloyla basladim ve 3üncü günümdeyim :) isterseniz sizi arada bilgilendiririm.. gercekten kendim denedigim icin ise yaradigini biliyorum.. :)
kücük bi ayrinti daha.. eger cok acikip tatli kriziniz tutarsa 2 3 tane TAZE altin cilek yiyin :)
ayrica aksamlari karnima aci biber losyonu sürüp mumya gibi folyoluyorum kendimi :) bakalim ise yariyacakmi :) umarim biraz olsun sizi motive etmisimdir.. simdiden bol sanslar, irademiz bizi terketmez insallah :)
Son düzenleme: