Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

Selam kızlar bugünkü menüm bugün sabah kahvaltımı çok çok sağlam yaptım çünkü dün çok az yemek yediğim için sabah çok halsiz ve uyuşmuş uyandım midem de berbattı o yüzden biraz çok yedim.

07.07.2017-Cuma

Midem rahatsız olduğu için maydanoz suyu içmedim.

Kahvaltı: 2 tane peynirli tost (ekmekler çavdar ekmeği)
1 domates

Öğle-Akşam Yemeği: 6 köfte
Bir büyük kase salata
2 kaşık pul biberli yoğurt

İkindi gibi: 1 bardak tarçınlı light süt

Gece uyumadan da yoğurt kürü..

evet benim için bugünkü yemek işi noktalanmıştır kızlar :D

08.07.2017-Cumartesi

-Bugün yine maydanoz suyu yok midem hala kötü..

Kahvaltı: 1 dilimden biraz az peynir
-yarım domates
-yarım salatalık
-5 dal roka
-2 dilim etimek

Ara Öğün: 1 bardak Light süt

Öğle-Akşam Yemeği: Yeşil biber- kapya biber- kabak ve domatesle hazırlanmış sarımsaklı yoğurtlu haşlama (1.5 bardak suyu ısıtıp içine hepsini dizip buharda pişirdim hiç yağ koymadım)
-1 küçük dilim çavdar ekmeği

nurella34 nurella34 : Başlangıç ->58.2

N Nemesis5 : Başlangıç -> 74.8

B Baliksirti : Başlangıç -> 52

GunesinKizi35 GunesinKizi35 : Başlangıç -> 55.8

A atillale : Başlangıç -> 68

C Celty : Başlangıç -> 65

dunyadamisafir dunyadamisafir : Başlangıç-> 69.7

@Linam07 : Başlangıç -> 65.9

Kimsenin ses soluğu yok...
Kızlar yarın 1 haftamız doluyor günlükte, sabah tartılıp güncel kilonuzu paylaşırsanız ilk sayfadaki kilolarınızı güncelleyeceğim, itibar edin lütfen.
Hepinizden güzel haberler bekliyorum
*İsmini unuttuğum kimse varsa belirtsin lütfen.
:KK200:

Not: bu aralar sık sık spor yapıyorum bugün bir eski komşum iki kız arkadaşım kilo mu veriyorsun sen? sorusuyla sevindirdi beni... :KK49:

Ben bozdum diyeti isveç 3 gun kalmisti toplam 3.5 kilo verdim.
2 gundur birsuru sey yedim cok uzgunum ya motivasyon iptal ne guzel devam ediyordum :KK42:

Ben bozdum diyeti isveç 3 gun kalmisti toplam 3.5 kilo verdim.
2 gundur birsuru sey yedim cok uzgunum ya motivasyon iptal ne guzel devam ediyordum :KK42:

2 günlük yemen içmen büyük olasılıkla yarın tartıda görünmeyecek. Sen yarın tartıl kilonu söyle bize. Sonra bu haftanı sıkı tut almadan yolla. Zaman geldi çoğumuz kaçamak yaptık belki arada bozduk. Böyle şeyler olabilir olunca sakın devamını getirme ve üzülme de. Kilo motivasyonla verilir mesele yemememiz değil motivasyonumuz :KK25:

yapıyorum tatlım aslında çok da dikkat ediyorum mesela babam sabah Çılbır yapmış :KK43: yemedim biliyo musun ? Çok kızdı ama bir çatal bile almadım diyetime ihanet olmasın diye

Senin kilon güzel, çok fazla şişkinlik falan yoktur vücudunda direkt yağdan gidiyordur o yüzden yavastir.. gerci çok da yavas değil her hafta böyle 1-2 versen kısa zamanda hedefine ulasırsın sıkma canını ☺️

Senin kilon güzel, çok fazla şişkinlik falan yoktur vücudunda direkt yağdan gidiyordur o yüzden yavastir.. gerci çok da yavas değil her hafta böyle 1-2 versen kısa zamanda hedefine ulasırsın sıkma canını ☺️

olabilir canım haklısın belki neyseki en geç salı kesin geliyor koşu bandı o zman daha iyi olcak inşallah :)

kızlar bugünkü menüm

09.07.2017- Pazar
Kahvaltı öncesi maydanoz suyu yine yalan oldu...

Kahvaltı: 2 dilim etimek
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
5 siyah zeytin
5 dal roka

Öğlen-Akşam Yemeği: Izgara balık(yanında ızgara domates soğan falan)

Back
X