• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorummm

Bundan yaklasik 7 yil once 95kg dan 63 kiloya 5 ayda düştüm.sonrasinda hamilelikte tekrar 90kg ya gelip doğum sonrasi 80kg ya indim. 4 yıldırda 2.bebek icin hormon ve tedaviler yüzünden 96kg ya tekrar ciktim.şuan 92kg yum ve lahana corbasi diyetine başladim bugün . 7 gün lahana cirbasi diyetiyle insilün direncimi kırmayı hedefliyorum

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.

tek çare boğazını tutmak

Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.
25 ten sonra istediğinde kilo alıp istediğinde verme durumu biraz yavaşlıyor tabi. 30 dan sonra daha da berbat hale geliyor ve sürekli kilo alıyosun ama veremiyosun :)) sağlıklı beslenme ve hareket Etmek çok önemli.. sporu daha da arttırmak gerekirken üşengeçlikten azaltıyoruz bide üstüne :) kalıplaşmış inatçı yağlar için bölgesel incelme cihazlarını araştırıp deneyebilirsiniz :)

Konudan alakasız ama çocuk düşünürken spor zararlı olur diye düşünmek nedir? Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Yadırgamayın bence. İnsan cocuk sahibi olmak isteyipte olamayınca rüzgarlı havada cam açmaya bile korkuyor, herkesin anlayabileceği bir psikolojide olmuyoruz bizler. Empati yapmaya çalışın lütfen.

Bugun bi kucuk pizza yedim valla oglen.ama aksam bisi yemedim umarim yarin tartida 1 kilo fazla yapismaz ustume.vay arkadas bi kacamak yapsam ertesi gun 1 kilo fazla oluyo.acim ac🤦‍♀️🤦‍♀️

Glutensiz beslenin ve rafine şekeri mutlaka hayatınızdan çıkarın. Bol su, yeşilçay. İnanın sağlık problemi yoksa verilmemesi imkansız. Ve en önemlisi 4 saatte bir beslenin. Akşam 6 dan sonra sadece sıvı tüketin. Yatmadan bir iki saat önce sıvıyıda kesin. Benim yaşam tarzıma 5-6 öğün beslenmek uymuyor çünkü sık yemek yemeyi sevmiyorum. Sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum öğlen 14/15 arasında ara öğün yapıyorum akşamda 18:-8:30 arası yemek yiyorum sonrası yeşilçay su kahve vs. Çayda şeker asla olmasın ekmeğide sabah tüketin. Öğle aralarımda yulaf lapası yapıyorum mesela. Haftada 3 4 günde yürüyorum yürüyemezsem evde youtubeden yapıyorum

Glutensiz beslenin ve rafine şekeri mutlaka hayatınızdan çıkarın. Bol su, yeşilçay. İnanın sağlık problemi yoksa verilmemesi imkansız. Ve en önemlisi 4 saatte bir beslenin. Akşam 6 dan sonra sadece sıvı tüketin. Yatmadan bir iki saat önce sıvıyıda kesin. Benim yaşam tarzıma 5-6 öğün beslenmek uymuyor çünkü sık yemek yemeyi sevmiyorum. Sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum öğlen 14/15 arasında ara öğün yapıyorum akşamda 18:-8:30 arası yemek yiyorum sonrası yeşilçay su kahve vs. Çayda şeker asla olmasın ekmeğide sabah tüketin. Öğle aralarımda yulaf lapası yapıyorum mesela. Haftada 3 4 günde yürüyorum yürüyemezsem evde youtubeden yapıyorum
Teşekkür ederim sanırım bendeki sıkıntıyı çözdüm. Porsiyonlarim büyük dün baya dikkat ettim, aynen dediginiz gibi yaptım, az önce tartıldım 1 kilo gitmiş bile :)))

Teşekkür ederim sanırım bendeki sıkıntıyı çözdüm. Porsiyonlarim büyük dün baya dikkat ettim, aynen dediginiz gibi yaptım, az önce tartıldım 1 kilo gitmiş bile :)))
Evet zaten önemli olan diyet değilde herzamanki beslenme tarzını düzenlemek yoksa sürdürülebilir olmuyor zamanında çok al ver yaptım en son sağlıklı beslenmeye geçince sağlık problemlerim bile azaldı insülin direncim vardı mesela ilaç kullanmıyorum artık. Porsiyon küçültmek ve kontrollü yemek zor değilmiş aslında. Kendinize güzel bir tabak bardak alın motivasyon olsun :) instagramda diyet hesabı açın aşırı keyifli motive edici ben öyle zayıfladım bir sürü yapan var takip ediyorlar.

Back
X