• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorummm

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Eskiden bir hafta dikkat etsem anında incelir kilo verirdim. Şimdi 10 gündür ekmek yemiyorum arada hafif egzersizler yaptım ama yok uok kilo veremiyorum. Yaşım 28 olacak yakında. Korona döneminde aldığım kilolar yapıştı gitmiyor arkadaş:))) 65 kiloyum 55 olmam lazım.

Coronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Yürüyüşün çocuğa ne zararı olsun ki hamilelikte riski olmadıkça
Aksine yürüyüş iyidir
Kusura bakmayın ilk defa yürüyüş zararlı kelimelerini aynı cümlede gördüm şaşırdım 🥴

Coronaydi ramazandi baya kilo almistim sonra gunde 1.30 saat yurur diyet yapar kilo verirdim sonra bu tabii 1 saate dustu en sonda iki gune bir 45 dakka derken sporu biraktim cocuk dusundugum icin belki zararli olur diye gene aldik kilolari
Bi yaşıma daha girdim. Neden zararlı olsun ki yürüyüş?

Yürüyüşün çocuğa ne zararı olsun ki hamilelikte riski olmadıkça
Aksine yürüyüş iyidir
Kusura bakmayın ilk defa yürüyüş zararlı kelimelerini aynı cümlede gördüm şaşırdım 🥴
Tabiikide zararli degilde birakmistim cok fazla tempolu yuruyordum bebk tutunamaz diye dusundum ne bilim hamile kalmaya calisiyorum nasipte olmuyor herseyi deniyoruz

Komşum 50 yaşında kadın. Azmetti ama nasıl. 5 ayda 14 kilo verdi. Diyetisyene gidiyo. Rahatsızlığından ötürü sıfıra yakın hareket. Ben utanıyorum valla onun yanında 😅 ne demişler azimle şey eden duvarı deler. Biz tembeliz sanki biraz.
Azimli sıçan duvarı deler demek istediniz sanırım.Oradaki sıçan fare yani 😂herkes aydınlansın dedim 😂bu arada benim de öyle komşum var korona öncesi birlikte spora gidiyorduk ben yorulup oturuyordum o bisiklet çevirmeye devam ediyordu aramızde nerdeyse 20 yaş vardı.zaten 22 kilo verdi ben sporu bırakıp üstüne aldım.

Back
X