selam kızlar,
sevgili burcuvet paylaşımın için çok teşekkür ederim. izninle bende kendimle ilgili birkaç şeyi paylaşmak istiyorum. bende 7-8 ay gibi bir sürede 18 kg. verdim, özel bir diyet yada program uygulamadım. senin yazdıklarını okuyunca farkettimki çok büyük oranda aynı şeyleri yapmışız. ben buna ek olarak geçtiğimiz sene spor salonuna yazıldım ve düzenli olarak spor yaptım, açıkçası sporu hiç bırakmadım, çok önemli birşey olmadıkça ve sağlığım vücudum el verdiği sürece de devam etmeyi düşünüyorum. ayrıca sağlıklı beslenme şeklini de alışkanlık haline getirdim. son 4-5 aydır da kilomu korumaya gayret gösteriyorum. madem kilo verdim spor yapıyorum, bari sigarayı bırakayım dedim, sigarayı bırakmak kilo aldırır derler, spor + sağlıklı beslenme ile kilo almamaya gayret gösteriyorum. şimdilik başarılıyım, inşallah böyle devam eder.
burcuvet'in de yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. sadece ödem atıcı çayı bilmiyordum, onu da not ettim, en kısa sürede içmeye başlayacağım. spor yapma imkanı olmayanlar olabilir, ancak bucuvet'in yazdıklarına uymak bile insana ciddi kilolar verdirebilir, tabi disiplinli ve sabırlı olmak şartıyla.
zayıflamak ve kilo vermek herşeyden önce sağlığımız ve iskelet sistemimiz için önemli, mağazalardan insanın istediği ölçüde kıyafetler alabilmesi de yanında cabası tabi :)))
herkese diyetlerinde başarılar diliyorum, inşallah hepiniz istediğiniz ölçülere ve kiloya ulaşabilirsiniz.