Kilo Verdirecek Tüyolar.

(ortalama bir kepçe ile) 1 kepçe çorba 1 dil.ekmek.ben illa ki çorba içeceksem en küçük boy kaseye koyuyorum.içtikten sonrada "ohhh çok içtim" falan diye düşünüyorum.

bide çorbadan çorbaya fark var.mesela un kavrularak ve kremalı yapılan çorbalardan içerken daha dikkatli olun.fakat mercimek çorbası gibi olanları yada sebze çorbalarını(patates gibi yoğun nişasta içerenler hariç)daha rahat içebilirsiniz.hatta 1,5 kepçe içip 1 dilim ekmek sayabiliriz.

size annemin şifa çorbası tarifi verebilirm.kışın gribe birebir.

içindekiler:
tavuk suyu
soğan
kırmızı mercimek
brokoli
patates
havuç
tatlı kabak
kereviz

yapılışı:mecimekleri iyice haşlıyoruz tavuk suyunda.sonra diğer sebzelerin hepsini birkaç parçaya bölüp koyuyoruz.iyice haşlanan sebzeleri blender dan geçiriyoruz.hangi sebzenin tadını ağırlıklı olarak hissetmek istiyorsanız onu daha çok koyun.2 kase gönül rahatlığı ile içebilmek için patates koymayın.
iyicede kırmızı pul biber koyunca ve nane tabiiki.mükemmel bir şifa çorbası oluyor.herkese tavsiye ederim.
afiyet olsun

Bide bende nerden baksan gunde 2 tane orta boy patates haqslaması yıyorum cunku cok sevıyorum.Kac dılım ekmege esittir sence.Hergun yemek sakıncalımı acaba.:96:

maalesef ki size kötü bir haberim var.1 küçük boy patates=1 dilim ekmek oluyor.
yemek yaparsanız 2 yemek kaşığı=1 dilim ekmek oluyor
eğer kıymalı patates yemeği yerseniz 3 yada 4 yemek kaşığı yenebilir çünkü içinde et olduğu için proteinde almış oluyoruz.DİİKKAT kıymalı patates yaparken yağı az kullanın.zaten etin yağı var.

VE yemek kaşığı ölçülerini dolu dolu alın.

benim gibi sende araştırıp araştırıp uygulamışsın anlaşılan ama benim kilolar o kadar yavaş gidiyo ki çileden çıkıyorum resmen
tebrik ederim seni sahidende başarın büyük maşallah

gerçekten teşekkür ederim.bende çok uğraştım.tam 3 senedir kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum.bu sene artık canıma yetti.önce kararımı verdim.sonra uygulamaya başladım.sordum kendime gerçekten ne istiyorsun.oturup mutsuz olup yemeğe devam etmek mi yoksa mutlu bir şekilde alışveriş yapmak mi.sizde kararınızı verin.kendinizi motive etmeye devam edin.

ben de kendimce bi tüyo veriyim eğer sevdiğiniz bi yemek varsa bu yüzden diyetleriniz bozuluyosa o yemeği tadı çirkinken yiyin.mesela ben çikolata ve kısır aklıma gelince dayanamam.gittim biter çikolata aldım bitter sevmem.hepsini yedim midem bulandı.artık canım çikolta falan çekmiyo.kısırıda sıvıyağ ekleyerek yaptım ama yağlı yemekleri sevmem limonda sıkmayınca iğrendim artık canım çekmiyo.kısır görünce aklıma son yediğim iğrenç kısır geliyo tiksiniyorum.

benim aklıma hemen gelir aslında bu güzelde benim yüzümden tadı kötü diye:))))) ama güzel bir yöntem tabi,işe yaradıysa ne güzel.

arkadaşlar çok güzel kilo vermiştim.fakat dikkat etmediğim ve bu aralar sınavlardan da dolayı spor yapamadığım için tekrar kilo aldım.60 kilo ya çıktım tekrar.ve şimdi kalıcı olarak 5 kilo vermeye başlayacağım.
hergün yediklerimi ve yaptıklarımı da yazacağım.isterseniz bana katılın ve birlikte kilo verelim.
5 kilo.
her sabah tartılıcam.ve ölçülerimi vericem.

sonra 5 kilo gidince tekrar ölçülerimi yazıcam.
hadi bakalım yarın başlıyorum.

Bende başladım bir haftadır diyet ve spora. Günde muhakakkak bir saat spor yaptım çok şükür. Gün içerisinde tükettiğim karbonhidratlı yiyecekleri azaltıp protein ağırlıklı bir beslenme şekline döndüm. Ama vücudumda bir şişkinlik var sanki çok yemişimde şişmiş gibi hissediyorum. Kilo diyete başlamadan iki gün önce sabah tartıldığımda 62.8di bugün aç karına tartıldım 60.4 ama niye kendimi vücudumu şişmiş hissediyorum anlamadım.

bu durumu ben her sabah yaşadığım için tarifini verdiğim bitki karışımını içiyorum ve vücudumdaki ödem gittiği için aslında çıkması gereken kilom çıkıyor.normalde sabahları daha fazla çıkıyorum tartıda akşamları 1 kilo eksik çıkıyorum o yüzden bitki çayımdan içince herşey normale dönüyor.

cnm bende senin uyguladıklarına benzer şeyleri yaparak 1 senede 86dan 55 kilo düşmüştüm boyum 1.66, 4-5 ay kilo almadım ama sonra dikkat etmedim 3 aydır 60-61 kilolardayım.

Ben genel olarak ekmek hiç yemiyorum ayda bi defa belki.. Uzun süre ekmek yemeyince unutkanlık başlıyor bi salaklaşıyorum arada bi yemek lazım beyaz ekmeğide..

Başladım bugünden itibaren tatlıları kesmeye kolay gelsin sanada..

Benden de bi tavsiye; yemek yerken küçük tabak kullanın.. 1 tabak yedikten sonra 15 dk fln mola verin hala açsanız 2. tabağı yiyin

ben kafamdan diyet mantığını çıkardım. "şunu yersem şu olur" demiyorum. korkmuyorum mantıdan, börekten. öyle olunca yasaklar kamçılamıyor ve iki çatal mantı tatmin ediyor. börek tepsisi günlerce evde duruyor, eşim bitiremeyince dağıtıyorum...
gizli gizli çikolata yemiyorum çünkü yasak değil, istersem yerim ve ARTIK CANIM İSTEMİYOR:)

bence vücudun kendini kıtlık moduna geçirip yediklerimizi depolamaması için yasak , diyet kelimesini kaldırın. konu sahibi arkadaşın dediği gibi, çikolatayı emerek yemek de tatmin ediyor. bir kaç gün ısırık ısırk 1 paketi yiyemediğimi biliyorum.

Bende geçen sene,75,80 kg.dan diet ve sporla(ağırlık olarak aerobic yaptım)63 kg. a kadar düştüm.Boyum 1,66 mt. Asla sporu bırakmadım,hayat felsefem oldu resmen... ama abur cuburu aşırı tükettiğim için ve vücudumun spordan dolayı kas ağırlığı arttığı için şuan 70 kg. dayım diete başladım bende.. akşamları 18:00 dan sonra birşey yememeğe çalışıyorum.Benim vücudumda da ödem çok oluyor.Bir yöntem buldum.maydonoz suyu aromatik olsun diye 1 adet limon ile beraber kaynatıyorum.sabah ve akşam aç karna 1 su bardağı içiliyor.2 hafta boyunca bunu uyguluyorsunuz 1 hafta ara veriyorsunuz.fazla yapmamak gerekiyor ama.inanaın hem zayıflatıyor,hemde şişkinliği atıyor ,)

umarım herkes istediği kilolara kavuşur..
zayıflık = mutluluk :)

öptüm kocaman kızlar

kesinlikle söylediklerini bende uyguluycam canım.. cok mantıklı.. tesekkürler :81:

ınsallah ıstegın kıloya dusersın cnmm maydanoz saplarıylamı vede nekadar konuluyor yazarasan sevınırımmm denıyecem maydanozzlu suyuu ınsallah ıcebılırım

bence kilo vermek için en güzel yöntem sabah iyi bir kahvaltı yumurta ve bal dahil 2 saat sonra 1 meyve ve tekrar 2 saat sonra yemek ve 3 saat sonra 1 avuç çerez akşam yemek yerine sadece çorba ve 1 dilim kepek ekmeği bu yöntem kalıcı kilo verdiriyo bence arkadaşlar.

teşekkür ediyorum böyle güzel bilgileri bizimle paylaştığın üşenmeyip uzun uzun yazdığın için
çok faydalı buldum yazdıklarını benimde adet döneminde açlık krizlerim tutuyor deli gibi acıkıyorum çok yiyorum ama sık sık acıkıyorum ne yapmam gerekiyor sence bilgin varmı bu konuda:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…