burcuvet seni tebrik ederim.Çok basit şeyler uygulayarak vermişsin kilolarını.Bende eksik olan birşey sabır.Çok çabuk pes edip bırakıyorum.Benim de boyum 1.60 kilom 70.İki çocuğum var.Benim için en önemli sorun ekmek.Tatlı ve hamurişi yemeden yaşarım.Ama ekmek benim zaafım.Bugünden itibaren ekmeği sabah 2 olmak üzeretoplam 4 dilim olarak sabitleyeceğim.Ölmem herhalde değil mi.Sana o kadar özendim ki.Ben şimdi 58 olmak için dünyaları veririm.Ama sabır edeceğim ben de senin gibi.Takipçinim.Bu arada çorba=1 dilim ekmek değil mi?
Bide bende nerden baksan gunde 2 tane orta boy patates haqslaması yıyorum cunku cok sevıyorum.Kac dılım ekmege esittir sence.Hergun yemek sakıncalımı acaba.:96:
ben de kendimce bi tüyo veriyim eğer sevdiğiniz bi yemek varsa bu yüzden diyetleriniz bozuluyosa o yemeği tadı çirkinken yiyin.mesela ben çikolata ve kısır aklıma gelince dayanamam.gittim biter çikolata aldım bitter sevmem.hepsini yedim midem bulandı.artık canım çikolta falan çekmiyo.kısırıda sıvıyağ ekleyerek yaptım ama yağlı yemekleri sevmem limonda sıkmayınca iğrendim artık canım çekmiyo.kısır görünce aklıma son yediğim iğrenç kısır geliyo tiksiniyorum.
Bende geçen sene,75,80 kg.dan diet ve sporla(ağırlık olarak aerobic yaptım)63 kg. a kadar düştüm.Boyum 1,66 mt. Asla sporu bırakmadım,hayat felsefem oldu resmen... ama abur cuburu aşırı tükettiğim için ve vücudumun spordan dolayı kas ağırlığı arttığı için şuan 70 kg. dayımdiete başladım bende.. akşamları 18:00 dan sonra birşey yememeğe çalışıyorum.Benim vücudumda da ödem çok oluyor.Bir yöntem buldum.maydonoz suyu aromatik olsun diye 1 adet limon ile beraber kaynatıyorum.sabah ve akşam aç karna 1 su bardağı içiliyor.2 hafta boyunca bunu uyguluyorsunuz 1 hafta ara veriyorsunuz.fazla yapmamak gerekiyor ama.inanaın hem zayıflatıyor,hemde şişkinliği atıyor ,)
umarım herkes istediği kilolara kavuşur..
zayıflık = mutluluk :)
öptüm kocaman kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?