Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler arkadaşım darısı başıma bende 115 kiloyum dün diyetisyen eşliğinde başladım umarım pes etmem artık sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi edinmem lazım

ayy masallah
ne kadar guzelmissin.
zayiflayinca muhtesem olmussun.

boyum kisa oldugu icin 11 kilo cok farketti fotograflarinda biraz etkisi buyuk bence zayif gostermis biraz gobuusm var:)

Boyunuz kac acaba bende kısayim da baya 10 kilo vermek istiyorum motivasyonum oldunuz :)
Olsun o kadarcık sey onu da verirsiniz en kisa surede hem ben gobek gormuyoruum :)

Boyunuz kac acaba bende kısayim da baya 10 kilo vermek istiyorum motivasyonum oldunuz :)
Olsun o kadarcık sey onu da verirsiniz en kisa surede hem ben gobek gormuyoruum :)

Albumler bolumune bakarsan gobegimi gorursun hala kucucuk var neyse bugun kardolabimi bi soyle karistirdim yem in etmistim yazliklari yaza kadar denemiycektim kendimi tutamadim yazlik kutusunu actim hepsini denedim sevincten agliycaktim nerdeyse:) okadar yaniiii:) o mutlulugu sana anlatamam her denedigim cuk oturuyo daha sexy bacaklarim olmus ne biliyim iste hersey harika olmus eskiye gore (bazilarina gore simdiki kilom bile onlara fazla gelir)ama bana gercekten acayip fark etti.Neyse boyum 158 kilom 56.9 hedefim 53 veya 51 bilmiyorum duruma bagli ama tek bilidigim kilo bi genc kiza hic yakismiyomus yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…