Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benden arkdşlar :) 16 kg farkla
Eki Görüntüle 845833
7 ayda bu hale gelmiştim ama şuan 6 kg fazlam var kızlar. diyete başladım tekrar
Cidden süper kilo vermişsin hayalimdeki kiloya düşmüşün neler yaptın bizi biraz aydınlatırmısın ?bu supermış işte..3.resımdekı kotuna da bayıldım
O kadar diyet yaptım kilo verdim yinede gitmedi bu göbek o yüzden göbeğimi eritip buraya bir foto koyacağım kafaya taktım...
Eki Görüntüle 1014720 buda benden kızlar umarım motivasyon olur sizlere. 93 kg ile başladım diyete 40 günde 12 kilo verdim kalori sayarak. günlük 700 klaori civarı beslendim. 80 kg ye gelince kilo vermem durdu ardından da vücudu şaşırtmak için isveç diyetini uyguladım 13 gün ve 5,5 kiloda o diyetle verdim ve şu an toplam 18 kilomu vermiş bulunmaktayım kaldı 9 kilo toplamda 18 kiloyu 53 günde vermiş bulunmaktayım ve ayrıca her akşam 1 saat spor yaptım. eliptik bisikletim var evde. 50 dk eliptik bisiklet 5 dk twist 5 dk normal zıplama mekik tarzı şeylerle uğraştım. bide günlük en az 2 litre su içmeye çalışyıorum. ben başardıysam herkes yapar inanın.
Maşaallah çok kısa sürede güzel kilo vermişsiniz ama 700 kalori çok düşük değilmi ? 1000 kalorinin altındaki diyetler sağlksız diyor uzmanlar sizde herhangi bir sıkıntı oluştumu buna dair ? :44: :44: :44:
Eki Görüntüle 1014720 buda benden kızlar umarım motivasyon olur sizlere. 93 kg ile başladım diyete 40 günde 12 kilo verdim kalori sayarak. günlük 700 klaori civarı beslendim. 80 kg ye gelince kilo vermem durdu ardından da vücudu şaşırtmak için isveç diyetini uyguladım 13 gün ve 5,5 kiloda o diyetle verdim ve şu an toplam 18 kilomu vermiş bulunmaktayım kaldı 9 kilo toplamda 18 kiloyu 53 günde vermiş bulunmaktayım ve ayrıca her akşam 1 saat spor yaptım. eliptik bisikletim var evde. 50 dk eliptik bisiklet 5 dk twist 5 dk normal zıplama mekik tarzı şeylerle uğraştım. bide günlük en az 2 litre su içmeye çalışyıorum. ben başardıysam herkes yapar inanın.
700 kalorılık bır gunluk yemek lıstenızı yazabılır mısınız ? tebrık bu arada cok azımlısınız
87 kiloyla başladığım diyete 72 kiloyla devam ediyorum buda benim resimlerim..
Eki Görüntüle 486088 Eki Görüntüle 486090 Eki Görüntüle 486102
Benim vücuttaki problemim resimdede görüldüğü gibi belden üstü
üst felan hiç bir şey kalmamış fıstık gibi olmuşsun maşallah süperrrrrrrrrrSize yeni foto getridim..Eki Görüntüle 1030384
Benim için çok çok özel bir fotoğraf
bekliyoruz
Buda benden, siskoyken de cok tatlisin diyorlardı ama insan kendini aynada Fit görmekten keyif alıyor :) fark 20 kg 👏👍Eki Görüntüle 1026981
Harikaaa ya nasıl verdin .)