• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar aranızda limonata diyeti yapan var mı.? Etkili oldugunu okudum

Eki Görüntüle 1014720 buda benden kızlar umarım motivasyon olur sizlere. 93 kg ile başladım diyete 40 günde 12 kilo verdim kalori sayarak. günlük 700 klaori civarı beslendim. 80 kg ye gelince kilo vermem durdu ardından da vücudu şaşırtmak için isveç diyetini uyguladım 13 gün ve 5,5 kiloda o diyetle verdim ve şu an toplam 18 kilomu vermiş bulunmaktayım kaldı 9 kilo :34: toplamda 18 kiloyu 53 günde vermiş bulunmaktayım ve ayrıca her akşam 1 saat spor yaptım. eliptik bisikletim var evde. 50 dk eliptik bisiklet 5 dk twist 5 dk normal zıplama mekik tarzı şeylerle uğraştım. bide günlük en az 2 litre su içmeye çalışyıorum. ben başardıysam herkes yapar inanın.

valla kendim vermiş kadar seviniyorum resimleri görünce süpersiniz süperrrrrr umarım herkes sağlıklı ideal kilolarında olur mutlu mutlu :16:

O kadar diyet yaptım kilo verdim yinede gitmedi bu göbek o yüzden göbeğimi eritip buraya bir foto koyacağım kafaya taktım...

Eki Görüntüle 1014720 buda benden kızlar umarım motivasyon olur sizlere. 93 kg ile başladım diyete 40 günde 12 kilo verdim kalori sayarak. günlük 700 klaori civarı beslendim. 80 kg ye gelince kilo vermem durdu ardından da vücudu şaşırtmak için isveç diyetini uyguladım 13 gün ve 5,5 kiloda o diyetle verdim ve şu an toplam 18 kilomu vermiş bulunmaktayım kaldı 9 kilo :34: toplamda 18 kiloyu 53 günde vermiş bulunmaktayım ve ayrıca her akşam 1 saat spor yaptım. eliptik bisikletim var evde. 50 dk eliptik bisiklet 5 dk twist 5 dk normal zıplama mekik tarzı şeylerle uğraştım. bide günlük en az 2 litre su içmeye çalışyıorum. ben başardıysam herkes yapar inanın.

Maşaallah çok kısa sürede güzel kilo vermişsiniz ama 700 kalori çok düşük değilmi ? 1000 kalorinin altındaki diyetler sağlksız diyor uzmanlar sizde herhangi bir sıkıntı oluştumu buna dair ? :44: :44: :44:

Maşaallah çok kısa sürede güzel kilo vermişsiniz ama 700 kalori çok düşük değilmi ? 1000 kalorinin altındaki diyetler sağlksız diyor uzmanlar sizde herhangi bir sıkıntı oluştumu buna dair ? :44: :44: :44:

evet sağlıksız olduğunu biliyorum ama inanın bana o kadar çok bunaldım ki kilolarımdan anlatamam size. açlık grevine girmediğime dua ediyroum desem yeridir o derece yani. şimdi normal diyet yapıyorum. herhangi bir problem yaşamadım çok şükür. gayet güzel ve sağlıklı gidiyorum şükür. bakalım hedefe kaldı 9 kilo. :34:

700 kalorılık bır gunluk yemek lıstenızı yazabılır mısınız ? tebrık bu arada cok azımlısınız

Buda benden, siskoyken de cok tatlisin diyorlardı ama insan kendini aynada Fit görmekten keyif alıyor :) fark 20 kg 👏👍 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395074048.616709.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

700 kalorılık bır gunluk yemek lıstenızı yazabılır mısınız ? tebrık bu arada cok azımlısınız

canım ben liste oluşturmadımda kalori hesaplayan bir site var oraya üye oldum ve oraya kaydederek öğrendim yediklerimin kalorisini. kç kilo vermek istiyorsun boyunu kilonu yazıyorsun bide haftalık kaç kilo vermek istediğinide ekleyince sana bir kalori miktarını belirliyor. ben ona gre yaptım. fazlasını yemedim. yediğim zamanlar çok zdır.

Slm arkadaşlar! !! Ben 113 kg dan 82 kg ye kadar düşmüş biriyim. Bunu nasıl başardığıma gelince; evdeydim 3 - ay kadar. Yani çalışmmıyordum bi ara. Çok sıkı sağlıklı beslendim. Her gün ama her gün 1 saat tempolu yürüdüm koşu bandında. Sonunda 31 kg vermiştim. 1 yıl istediğin gibi yedim içtim giyindim hiç almadım kilo...
Bu arada boyun 177 olduğundan sporun da etkisi ile çok fit görünüyordu. Sonra geçtiğimiz ocak Şubat aylarında tüp bebek tedavisine başladık. Sorun bende değildi ancak kullandığım ilaçlar hormonlar ve evde yatttığım 2 hafta hop 90.6 kg oldum. Simdi 3 gundur gundz abartmadan kahvaltı ve öğle yemeğimi falan yiyorum en az 2 lt su içiyorum. Ancak akşam 5 ten sonra su dışında birsey yiyip icmiyorum. Ama üç gündür gram verilmez mi yaa gram dahi veremiyorum. Sabah sinirimden aagladim. Neden olabilir zamanla verebilir miyim ? Ilaclarin etkisini mi atamiyorum? ne yapsam arkadaşlar? Eskisi gibi spor yapamıyorum en fazla haftanın 3 günü. Çünkü eve gelene kadar 8 oluyor. Ee yemek yap vs bittiyorum haliyle

Son düzenleme:
Back