Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yine de bayıldım sana hiç de kötü düşünme canımcım daha başındayız halledicez bu fazlalıkları..

Eki Görüntüle 743610
bu da benım zayıflamış halım

Süperr kilo ne kadar değiştiriyor insanı yahu.. Birde arkadaşlar resimlerle birlikte birde boylarınızı yazsanız daha iyi fikir olur hepimiz için bence.Ben malesef nasıl olduysa 90 a çıkmışım 1,5 aydır yediklerimi azaltarak 84 e düştüm boyum 1,78 zayıfladığımı söylüyorlar ama bana vermişim gibi gelmiyor sanki bu yüzden dedim boyunuzuda eklerseniz en azından aynı kilo ve boyda olanlar az çok fikir yürütür

Bu zayıflamış hallerimizi görünce öyle bir keyiflendimki bi anda abur cubur yeme isteği doğdu içime :)) anladımki ben keyiflenince kilo alıyorum

benım boyum 1.65

yürüyüs yaptım akşamları 1 saat ve diyet yaparak ama suan tekar aldım :s şimdi gene başlıcam bu sfr elma diyetini düşünüyorum

merhaba arkadaşlar,aslında benım zayıflama sürecim tamamen doğaçlama gelişti,kardeşimin düğününden önce evlerinin eşyalarını almak için kayseriye gittim 1 ay kalıp işe döndukten sonra arkadaşlarım sanki biraz kilo vermişsin dediler en son tartıldığımda 99 kilo idim ((( işyerindekilerinin söylemlerinde sonra tekrar tartıldım 97 kg olmuşum,ya birazda bunun üzerine ben koyayım dedım dikkat etmeye başladım,8.5 ay oldu tamamen yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kaslarımdan kaybetmeden 13 kilo verdim ve düzene halen devam ediyorum,eşim bile artık yolda gezerken tekrardan elimi tutmaya başladı :)))) neyse işte resımler ilk resımde 97 kılo olduğum halım en son tıght lı olan ise az önce çekildiğim resım

Son düzenleme:
tebrikler darısı başımıza..

daha önceki sayfalarda fotom vardı ama bi tane daha ekliyim dedim kızlar :)
ilki 112 kg, ikincisi 83 :)

Son düzenleme:

5 martta spora 5 nisanda diyetisyene başladım ve 3.5 ayda 25 kiloya yakın verdim su anda 56 kilolardayım hedefime 4 5 kilo kaldı
zayıflama gurubundayım birde buraya resim ekleyeyim dedim :)

hemde çok kolay oldu herşey yedim ama açgözlülük yapmadım.....çayı,kahveyi şekersiz tüketmeyi öğrendim.yediğim herşeyi günlük yazdım kaçırdığım günleri bile diyet rejim lafları sinir bozucuydu bende sağlıklı beslenme uyguluyacağım diye başladım ve 17 kilo gitti.1,71 boyunda ve 80 kiloyum şimdi.başkaları için 80 kilo öok olabilir ama boyumdan fazla görünmüyorum ben.şimdi herkes yanıma gelip nasıl yaptın bizede söyle diyor.bugün yürüyüşede başlayacağım fotograflarımı yakında sitede yayınlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…