yanaklar resimde cıkmamıs ondan canım . saçımı toplayamıyorum bile direk yanaklar meydanda herseyi geçtim basenler cok kötü . bugun 4. günüm ve hiç kilo verememişim acaba neyi yanlıs yapıyorum moralim cok bozuk
Eki Görüntüle 743610
bu da benım zayıflamış halım
Süperr kilo ne kadar değiştiriyor insanı yahu.. Birde arkadaşlar resimlerle birlikte birde boylarınızı yazsanız daha iyi fikir olur hepimiz için bence.Ben malesef nasıl olduysa 90 a çıkmışım 1,5 aydır yediklerimi azaltarak 84 e düştüm boyum 1,78 zayıfladığımı söylüyorlar ama bana vermişim gibi gelmiyor sanki bu yüzden dedim boyunuzuda eklerseniz en azından aynı kilo ve boyda olanlar az çok fikir yürütür
benım boyum 1.65
Tebrik ediyorum harika bir sonuç
merhaba arkadaşlar,aslında benım zayıflama sürecim tamamen doğaçlama gelişti,kardeşimin düğününden önce evlerinin eşyalarını almak için kayseriye gittim 1 ay kalıp işe döndukten sonra arkadaşlarım sanki biraz kilo vermişsin dediler en son tartıldığımda 99 kilo idim((( işyerindekilerinin söylemlerinde sonra tekrar tartıldım 97 kg olmuşum,ya birazda bunun üzerine ben koyayım dedım dikkat etmeye başladım,8.5 ay oldu tamamen yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kaslarımdan kaybetmeden 13 kilo verdim ve düzene halen devam ediyorum,eşim bile artık yolda gezerken tekrardan elimi tutmaya başladı :)))) Eki Görüntüle 747352
tebrik ederim :)daha önceki sayfalarda fotom vardı ama bi tane daha ekliyim dedim kızlar :)
ilki 112 kg, ikincisi 83 :)
Eki Görüntüle 752130 Eki Görüntüle 752131 Eki Görüntüle 752132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?