• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bence kendimize bir topik açalım orda gereken bütün motivasyonu sağlarız benimde vermem gereken 20 kilo kadar fazlalığım var birbirimize inanıp devam edersek bence başarıya ulaşırız:kkk:

ulaşıcaz ya ben kesin eminim bu sefer bitti öyle ayarsız yeme içme düzgün yemeklere saldırmadan toksam yinede yemeden devam edicem hayatıma

canım topik derken ne demek istedin anlamadım ben bilmiyorum tam çünkü

canım bu yazdığımız yerde kilo verdikten sonra ki resimler paylaşılıyor ben de diyorum ki bizde kendimize ayrı bir yer açsak hepimiz oraya yazsak hem motive oluruz hem kilo veririz hem de bu yazdığımız yeri işgal etmemiş oluruz :16::16::16:

canım bu yazdığımız yerde kilo verdikten sonra ki resimler paylaşılıyor ben de diyorum ki bizde kendimize ayrı bir yer açsak hepimiz oraya yazsak hem motive oluruz hem kilo veririz hem de bu yazdığımız yeri işgal etmemiş oluruz :16::16::16:

bana uyar nie olmasın sen açabilirmisin bütün yazıştıgımız arkadaşlarda gelir bence öyle deilmi kızlar cevap bekliyorum hepinizden

kilo vermek dünyanın en kolay işi ..
en zoru ise o kiloyu korumak :( 1,5 ay önce 57 ye düştüm 1 ay içinde 62 oldum
ayarsız bi bünyem var :)
yemek yemeye aşığım ama bu yaz sahiller beni bekler :37:

Evet bendede öyle oldu 35 kilo verdm ama bi ara yemeğin ayarını kaçırdım , saldımmı tam salıyorum ben tutamıyrm :S
Geçen yaz ilk kez bikini giym birde balayımdayım benden mutlusu yoktu gerçekten, bu yaza inşallah öyle olacak..

Ahh şu yeşil çayı bi yapabilsem, bende tarçını tüketmek için çayın içine 1 çubuk tarçın atıyorum. Ama şimdi bi türk kahvesi iyi gider...

ahh şu yeşil çayı bi yapabilsem, bende tarçını tüketmek için çayın içine 1 çubuk tarçın atıyorum. Ama şimdi bi türk kahvesi iyi gider...

yeşil çayı bir hafta sürekli iç sonra alışıyorsun inan bana içmen lazım çünkü bir hafta sıkıntı geçirirsin kilo vermeyi iki kat hızlandırıyor çünkü

yeşil çayı bir hafta sürekli iç sonra alışıyorsun inan bana içmen lazım çünkü bir hafta sıkıntı geçirirsin kilo vermeyi iki kat hızlandırıyor çünkü

Sen hep demlememi içiyorsun yoksa sallamada kullanıyormusun ? kullanıyorsan hangi marka ona göre bende başlamaya çalışayım..

sen hep demlememi içiyorsun yoksa sallamada kullanıyormusun ? Kullanıyorsan hangi marka ona göre bende başlamaya çalışayım..

alışma aşamasında büyülü bohça yaseminli yeşilçay içtim onla alıştım sende kullan kesin beyenirsin ben birde yeşil çayın içine çilek çayı portakal çayı felan ekledim sonra onları azalta azalta alıştım şimdi demleme yapıyorum demlide olsa şekersiz içiyorum tadıda çok güzel soğusa bile bırakmam bardakta içerim

alışma aşamasında büyülü bohça yaseminli yeşilçay içtim onla alıştım sende kullan kesin beyenirsin ben birde yeşil çayın içine çilek çayı portakal çayı felan ekledim sonra onları azalta azalta alıştım şimdi demleme yapıyorum demlide olsa şekersiz içiyorum tadıda çok güzel soğusa bile bırakmam bardakta içerim

Yarın ilk iş alıyorum o zamn, bende çayı şekersiz içerim bundada ihtiyacım olmaz gibi geliyor, büyülü bohçanın tipide güzel hem o cazip geliebilir bana..

Back