• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende senin gibiyim canım sabah kalkar kalkmaz kola akşama kadar kola içiyorum bağımlıyım resmen susadığımı bile hatırlamıyorum gün içinde hiç su bile içmiyorum kola yüzünden ahh bende kurtulabilsem ne güzel olur mesaj sayını görünce anladım canım

Kola içerken bende hiç su içtiğimi hatırlamam mesela su ihtiyacını hep koladan karşılıyordm ne kadar zararlı işte, 1 bardağında 13 küp şeker varmş direk kilo zaten...

kola yerine soda içiyorum artık ona alıştım hem soda daha yararlı,çünkü insan sabahın köründe kola içermi? Ben içiyordum işte ama sodaya alıştıkça soğudm.yemeklerdede bol su içiyordm yada ayran oda işe yarıyor.

Bu arada senin mesajına cvp yazamadm 100 msj hakkımı doldurmamışım o yüzden

ben tambir sodacıyım fakat soda mideyi tembelleştiriyomuş yemek sırasında içersen
çok fazla tok olmaman lazımmış unutmayın sakın sonra bide mide tembelliği çıkmasın başımıza

ya burda seni bulmam iyi oldu motivasyon oldun bana çünkü eşim bile artık rürekli diyet yapıyorum dememe alıştı güvenmiyo vericeme ama senin güvenmen iyi oldu

ya insanlara diyetteyım dememek lazım ya. bıktırıyolar. aralarda yemek gerekıyo mesela sürekli atıştırır durumdayız.. diyet mantıgını bılmeyenler ..genemııı yıyosun gıbı bakıyolar acıklama yapmak zor. bende iş yerındeyım reflum var mıdemı bozuyor muhabetıne yemıyorum çogu şeyı.benım eşimde ınanmıodu 16 kılo verınce isterse ınanmasın. bi 16 kılo daha vermem lazım şimdi zorlama kendını yavaş yavaş yaparsın nasılsa dıo :)

Son düzenleme:
ben tambir sodacıyım fakat soda mideyi tembelleştiriyomuş yemek sırasında içersen
çok fazla tok olmaman lazımmış unutmayın sakın sonra bide mide tembelliği çıkmasın başımıza

soda günde bir tane idealdir.
ama sade soda ole meyveli , limonlu değil.
mideyi tembelleştirdiğini söylerler doğru.

ya burda seni bulmam iyi oldu motivasyon oldun bana çünkü eşim bile artık rürekli diyet yapıyorum dememe alıştı güvenmiyo vericeme ama senin güvenmen iyi oldu

SEn bakma hiç eşine benimkide alıştı diyete giriyorum diyince gülüyordu bana :)) Ama kararlı olduğumu anlayınca az yiyorum ya üzüldü herhalde kendi yerken Gel bu seferlik yiyelim falan dedi sakın kanma ben öyle yaptm yedikten sonra hep pişman oldm . Ama bu sefer hiç bir güç yıldıramayacak beni heheyyy :)

sen bakma hiç eşine benimkide alıştı diyete giriyorum diyince gülüyordu bana :)) ama kararlı olduğumu anlayınca az yiyorum ya üzüldü herhalde kendi yerken gel bu seferlik yiyelim falan dedi sakın kanma ben öyle yaptm yedikten sonra hep pişman oldm . Ama bu sefer hiç bir güç yıldıramayacak beni heheyyy :)

valla dün benimkide sen yersen yemiyorum dedi, bende yeme dedim benim karnım tok dedim
bozuldu :):):)) bi yandanda sevindi

ya insanlara diyetteyım dememek lazım ya. Bıktırıyolar. Aralarda yemek gerekıyo mesela sürekli atıştırır durumdayız.. Diyet mantıgını bılmeyenler ..genemııı yıyosun gıbı bakıyolar acıklama yapmak zor. Bende iş yerındeyım reflum var mıdemı bozuyor muhabetıne yemıyorum çogu şeyı.benım eşimde ınanmıodu 16 kılo verınce isterse ınanmasın. Bi 16 kılo daha vermem lazım şimdi zorlama kendını yavaş yavaş yaparsın nasılsa dıo :)

16 kilomu verdinnn yaa çok güzel benim tam 15-13 kilo fazlam var vermem lazım ne kadar sürede verdin gerçi acelem yok ama yinede merak ettim ben haftada 1,5 kğ vermeyi planladım kendime
birde dediğin gb kimseye söylemicem diyette oldugumu zaten artık diette değilim sadece beslenmemi düzeltim

16 kilomu verdinnn yaa çok güzel benim tam 15-13 kilo fazlam var vermem lazım ne kadar sürede verdin gerçi acelem yok ama yinede merak ettim ben haftada 1,5 kğ vermeyi planladım kendime
birde dediğin gb kimseye söylemicem diyette oldugumu zaten artık diette değilim sadece beslenmemi düzeltim

dogru saglıklı beslenıyoruz. herkeze gore dıyet hıcbırsey yememek bu yanlış.. soyleme kafan rahat olsun... hem kendını şartlamamıs olursun. ben 6 ayda verdım ama aralarda çoook bozarak verdım. çok bozdugum bır ıkı hafta oyle herşeyı yedıgım oldu sonra gerı dondum. bızde kı hata bır gun yanlış yaptıkmı amann bozuldu zaten deyıp hepten koyvermek. bozmamak lazım tabı ama bozuncada sabah kalktıgında aynen devam. mıdesı kuculuyo zaten ınsanın gecen gun bıraz fazla yedım mıde fesatı gecırıyodum normalde yedıklerım ohooo onun yanında çoook fazlaydı ama rahatsz olmuodum. mıde kuculdu ıstedıgımız kıloyada gelınce karnımızı tıka basa doyurmucaz bır kaç gun oyle yaptıkmı hemen genıslıo mıde

kızlar bence kendimize bir topik açalım orda gereken bütün motivasyonu sağlarız benimde vermem gereken 20 kilo kadar fazlalığım var birbirimize inanıp devam edersek bence başarıya ulaşırız:kkk:

haftada 1,5 verırsın ama bazen hıc vermedıgın olacak bazen yarım kılo aldıgın bıl olacak yılma vucut dırenıomuş bendede oluyo. en ıyısı çok sık tartılmamak.kaç kılosun

canım zaten ben hiçbir meşrubatı şekerliyse içemiyorum
o yüzden meyve suyu bile içemem sade soda içiyorum ama bazende onu 4 tane içtiğim oluyo

türk kahvesi iç sade :) selülüte iyi geliyomuş :)
ben 10 günde 2 kg vermişim.
BİRDE burdan sohbet etmeyin yeni bi konu açın , konu dışı mesajdan uyarı alırsınız.
daha önce uyarıldı arkadaşlar çünkü

dogru saglıklı beslenıyoruz. herkeze gore dıyet hıcbırsey yememek bu yanlış.. soyleme kafan rahat olsun... hem kendını şartlamamıs olursun. ben 6 ayda verdım ama aralarda çoook bozarak verdım. çok bozdugum bır ıkı hafta oyle herşeyı yedıgım oldu sonra gerı dondum. bızde kı hata bır gun yanlış yaptıkmı amann bozuldu zaten deyıp hepten koyvermek. bozmamak lazım tabı ama bozuncada sabah kalktıgında aynen devam. mıdesı kuculuyo zaten ınsanın gecen gun bıraz fazla yedım mıde fesatı gecırıyodum normalde yedıklerım ohooo onun yanında çoook fazlaydı ama rahatsz olmuodum. mıde kuculdu ıstedıgımız kıloyada gelınce karnımızı tıka basa doyurmucaz bır kaç gun oyle yaptıkmı hemen genıslıo mıde

tebrik ediyorum seni bende kurtulucam bu kilolarımdan bu sefer final çizgisini görücem hiç görememiştim daha önce

türk kahvesi iç sade :) selülüte iyi geliyomuş :)
ben 10 günde 2 kg vermişim.
BİRDE burdan sohbet etmeyin yeni bi konu açın , konu dışı mesajdan uyarı alırsınız.
daha önce uyarıldı arkadaşlar çünkü

hakikaten türk kahvesi selülite iyi geliyormu
ben şimdi çaycı ablaya söylim yapsın ozamn

hakikaten türk kahvesi selülite iyi geliyormu
ben şimdi çaycı ablaya söylim yapsın ozamn

ablam söledi dün.
selülit yapmadığından eminim , zamanında diyetisyenimde söylemişti.
iyi geldiğini dün duydum :37:
benim 6 kg 800 gram vermem ilazım.
mart sonuna kadar 53 olmayı planlıyom bakalım :ssz:

Back