• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba.ben kk yeni üye oldum bende zayıflamayı çok istiyenlerdenim.boyun 1.65 kilom 83yaşim 43 ben eskiden gayet düzenli diyet yapıurdum ama malesef 2 yıldır diyet yapamıyorum ve bu süre zarfında tam 12 kilo aldım ve canım her sıkıldıgınde yemek yeme ihtiyaci duyuyorum ne yapmam gerektıgını bilmiyorum yardımcı olurmusunz şimdiden teşekkürler

merhaba.ben kk yeni üye oldum bende zayıflamayı çok istiyenlerdenim.boyun 1.65 kilom 83yaşim 43 ben eskiden gayet düzenli diyet yapıurdum ama malesef 2 yıldır diyet yapamıyorum ve bu süre zarfında tam 12 kilo aldım ve canım her sıkıldıgınde yemek yeme ihtiyaci duyuyorum ne yapmam gerektıgını bilmiyorum yardımcı olurmusunz şimdiden teşekkürler

Bende aynıydım hatta ben canım sıkıldığında, mutlu olduğumda, üzüldüğümde, boş anımda her daim yerdim diyebilirim:)) Biraz kendimize inansak herşeyi başarabiliriz ve pes etmemek çok önemli, aslında çok doyurucu diyetler var onlardan yapabilirsiniz, dayanamadığnızdada en azından o günlük kalori miktarından yersiniz, mesela bugn eve bi geldim börek var :)) haydaa tut kızm kendini dedim gittim hemen en şişman fotolarıma baktm o aşırı istek gitti diyebilirim yada buna benzer birçok şey yapabiliriz. kendimize olmak istediğimiz ölçüde bi elbise alıp içine girmeye çalışabiliriz.

Aslında ekstra bi su içiyordum şu an sabahları bal limon sirke yapıyorum. C.tesi gününü kendime serbest gün ilan ettim,onun için nasıl olsa c.tesim yerim diye ağzıma bir şey sürmüyorm. Benim diyette yemek olayı baya bi az onun için c.tesi serbest ve çarşamba gevrek günü,çünkü bi gevrek delisiyimmmmmmmm :))

ahhh o gevrek yokmu bende dayanamam yerım ya arada bı yarım falan yıyorum. birde izmirliysen bılırsın boyoz yokmu ah o 3 boyoz bir yumurta onu aylardır yemıyorum burnumda tütüyo :(( :43:

ahhh o gevrek yokmu bende dayanamam yerım ya arada bı yarım falan yıyorum. birde izmirliysen bılırsın boyoz yokmu ah o 3 boyoz bir yumurta onu aylardır yemıyorum burnumda tütüyo :(( :43:

Aynen canım İzmirliyim ve boyozzzz ahh hep zararlı şeyler güzel zaten:) gevreksiz olmaz zaten bıraksam 3 öğün yerim ama olmaz tabiii ...

BAKIN BİR BİLGİ BULDUM
4- Japonya'daki Kyoto Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre yemeklerde kullanılan zencefil, arnavutbiberi ve biber yağların yüzde 25 daha hızlı yakılmasını sağlıyor.
17- Dişlerinizi fırçalayın. Çünkü dişinizi fırçaladıktan sonra hemen yemek yediğinizde aynı tadı vermez. Bu yöntem daha az yemenize yardımcı olur.
22- İpinizi büyüdünüz diye attıysanız hemen yeni bir tane daha edinin. Çünkü uzmanlara göre basit gibi görünen ip atlamak tüm vücudun çalışmasını sağlıyor.
24- Spor salonuna gidecek vaktiniz yoksa eşyaları evin içine dağıtın sonra onları yeniden toplayın. 10 dakika içinde 150 kalori verebilirsiniz.
30- Yemekten sonra sakız çiğneyin. Çünkü yemek sonrası çiğnenen sakızların salgıladığı asit yemeklerin hazmını kolaylaştırır. Ancak yemek sırasında asitli şeyler içmekten uzak durun. Çünkü midenizin tembelleşmesine neden olur.

İNŞALLAH YARDIMCI OLUR

BAKIN BİR BİLGİ BULDUM
4- Japonya'daki Kyoto Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre yemeklerde kullanılan zencefil, arnavutbiberi ve biber yağların yüzde 25 daha hızlı yakılmasını sağlıyor.
17- Dişlerinizi fırçalayın. Çünkü dişinizi fırçaladıktan sonra hemen yemek yediğinizde aynı tadı vermez. Bu yöntem daha az yemenize yardımcı olur.
22- İpinizi büyüdünüz diye attıysanız hemen yeni bir tane daha edinin. Çünkü uzmanlara göre basit gibi görünen ip atlamak tüm vücudun çalışmasını sağlıyor.
24- Spor salonuna gidecek vaktiniz yoksa eşyaları evin içine dağıtın sonra onları yeniden toplayın. 10 dakika içinde 150 kalori verebilirsiniz.
30- Yemekten sonra sakız çiğneyin. Çünkü yemek sonrası çiğnenen sakızların salgıladığı asit yemeklerin hazmını kolaylaştırır. Ancak yemek sırasında asitli şeyler içmekten uzak durun. Çünkü midenizin tembelleşmesine neden olur.

İNŞALLAH YARDIMCI OLUR

Evet şu ip atlamanın çok yararlı oluğunu duymuştm ama evde atlayınca alt kattaki deliriyordur:) ve ben hep avizeye çarpıyorum:))
Diş fırçalamak çok mantıklı gereçekten hem fırçaladığımda yemek yeme hissi gidiyor
Kola firmasını zengin eden biri olarak o alışkanlığımı atlattım çok şükür.
Bilgiler yararlı gerçekten klavyene sağlık :)

sonuna kadar varımmmmm...ve evet iş yeri için yapılabilir dediğin çünkü bu aralar sigarayıda bıraktığım içn elim birşeyler arıyor hep, tuza gelince işte onu hiç kesemedim ama bu sefer azaltmam lazım çünkü benim ayranımı tuzdan kimse içemez o derece :)) başladığımda aldm ölçülerimi bakalm haftaya c.tesi karşılaştırıcam. Bu arada ben gizem memnun oldum..

canım yazını geç gördüm bende diyorum niye yazmıyor bana bakınıyorum öyle görememişim :) canım az önce birkaç bilgi paylaştım onları da deniyecegim dünkü moral bozukluğum kalmadı gayet umutluyum ve hiç de aç değilim sanırım beynime doğru sinyali gönderdim bak bu akşam ölçülerimizi tam alalım yarın birbirimize yazalım haftaya perşembe günü tekrar yazalım bakalım nasıl olmuşuz

bu arada ben senin sabah iştiğin o sirkeyi içemem duyunca bile midem kalkıyo işmiştim çünkü bende bi ara çok içmiştim tiksindim ondan
başka önerin varmı bana

evet şu ip atlamanın çok yararlı oluğunu duymuştm ama evde atlayınca alt kattaki deliriyordur:) ve ben hep avizeye çarpıyorum:))
diş fırçalamak çok mantıklı gereçekten hem fırçaladığımda yemek yeme hissi gidiyor
kola firmasını zengin eden biri olarak o alışkanlığımı atlattım çok şükür.

çok saol canım beyendiğine sevindim buldukca yazalım

Evet şu ip atlamanın çok yararlı oluğunu duymuştm ama evde atlayınca alt kattaki deliriyordur:) ve ben hep avizeye çarpıyorum:))
Diş fırçalamak çok mantıklı gereçekten hem fırçaladığımda yemek yeme hissi gidiyor
Kola firmasını zengin eden biri olarak o alışkanlığımı atlattım çok şükür.

kola fabrikasını zengin edenlerden biri de benim :50::50::50: gizemcim bu işi nasıl hallettin yani kola içmekten nasıl kurtuldun :26::26::26:

YOĞURT: Kilo verirken yoğurdu lezzetli bir araç yapan unsur içindeki proteindir. Beslenme uzmanı Leslie Bonci’ye göre ; Protein midede uzun süre kalıcıdır. Bu da sizi uzun süre tok tutmaya yardımcı olur. Bonus olarak, vücut proteini sindirirken karbonhidratlardan daha fazla kalori yakar. Yağsız, yarım yağlı ve az şekerli çeşitleri en fazla önerdiklerimizdendir.

canım yazını geç gördüm bende diyorum niye yazmıyor bana bakınıyorum öyle görememişim :) canım az önce birkaç bilgi paylaştım onları da deniyecegim dünkü moral bozukluğum kalmadı gayet umutluyum ve hiç de aç değilim sanırım beynime doğru sinyali gönderdim bak bu akşam ölçülerimizi tam alalım yarın birbirimize yazalım haftaya perşembe günü tekrar yazalım bakalım nasıl olmuşuz

bu arada ben senin sabah iştiğin o sirkeyi içemem duyunca bile midem kalkıyo işmiştim çünkü bende bi ara çok içmiştim tiksindim ondan
başka önerin varmı bana

Yazmammı hiç, kontrol ediyorum hep burayı ;) C.tesi günü benim tartı günm serbest gün yaptığım için sabahtan tartılıyorum sonra rahatça yemeğimi yiyorum :) o zaman sen perş. yaz bana bende c.tesi bildireyim sana..
Sirke ekstra zaten onun yerine keten tohumu yiyebilrsin yemekten önce 1 tatlı kaşığı yada öyle yiyemem diyorsan yoğurt'un içine keten tohumu ekleyip yersen hem tokluk hissi veriyor hem metobolizmayı hızlandırıyor..

Süt içi
n ve içirin !
Süt tüketiminin; kemik sağlığının yanı sıra obezite, kanser, hipertansiyon, diyabet gibi kronik hastalıklardan koruyucu etki gösterdiği, diş çürüklerini ve osteoporozu önlediği, aynı zamanda tokluk hissi sağlayarak kilo kontrolünde etkili olduğuna yönelik kanıtlar saptanmıştır.

Yazmammı hiç, kontrol ediyorum hep burayı ;) C.tesi günü benim tartı günm serbest gün yaptığım için sabahtan tartılıyorum sonra rahatça yemeğimi yiyorum :) o zaman sen perş. yaz bana bende c.tesi bildireyim sana..
Sirke ekstra zaten onun yerine keten tohumu yiyebilrsin yemekten önce 1 tatlı kaşığı yada öyle yiyemem diyorsan yoğurt'un içine keten tohumu ekleyip yersen hem tokluk hissi veriyor hem metobolizmayı hızlandırıyor..

vayy bu keten tohumu süpermiş:16::16::16:

kola fabrikasını zengin edenlerden biri de benim :50::50::50: gizemcim bu işi nasıl hallettin yani kola içmekten nasıl kurtuldun :26::26::26:

Kola yerine soda içiyorum artık ona alıştım hem soda daha yararlı,çünkü insan sabahın köründe kola içermi? ben içiyordum işte ama sodaya alıştıkça soğudm.Yemeklerdede bol su içiyordm yada ayran oda işe yarıyor.

Bu arada senin mesajına cvp yazamadm 100 msj hakkımı doldurmamışım o yüzden

yazmammı hiç, kontrol ediyorum hep burayı ;) c.tesi günü benim tartı günm serbest gün yaptığım için sabahtan tartılıyorum sonra rahatça yemeğimi yiyorum :) o zaman sen perş. Yaz bana bende c.tesi bildireyim sana..

aa bak o olur duymuştum onu ben onu yerim zaten yoğur yemek çok iyiymiş yazdım okursun bu arada bende ozamn cumartesi alim ölçümü beraber bakarız

Kola yerine soda içiyorum artık ona alıştım hem soda daha yararlı,çünkü insan sabahın köründe kola içermi? ben içiyordum işte ama sodaya alıştıkça soğudm.Yemeklerdede bol su içiyordm yada ayran oda işe yarıyor.

Bu arada senin mesajına cvp yazamadm 100 msj hakkımı doldurmamışım o yüzden

bende senin gibiyim canım sabah kalkar kalkmaz kola akşama kadar kola içiyorum bağımlıyım resmen susadığımı bile hatırlamıyorum gün içinde hiç su bile içmiyorum kola yüzünden ahh bende kurtulabilsem ne güzel olur mesaj sayını görünce anladım canım

Back