• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$1.jpg $2.jpg $3.jpg

Buda benim işte :)) şimdi bi 5 - 6 kilo aldım ama mühim değil tekrar başlamış bulunmaktayım diyetime..

Merhaba arkadaşlar ben evli 23 yaşında bir kadınım. Evlendikten sonra kilo aldım zaten kiloluydum dahada kilolu aldım boyum 1,65 kilom 69 artık çok sıkıldım eşimde şikayetçi sürekli yüzüme vuruyor hırs yapayım diye ama bir türlü diyete başlayamadım aranızda varsa vermek isteyen biri beraber bugün başlayalım belki birbirimizi gaza getirip tavsiyelerde bulunuruz 55 kiloya düşmek istiyorum amacımda her hafta 1,5 kilo vermek siden yanıt bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben evli 23 yaşında bir kadınım. Evlendikten sonra kilo aldım zaten kiloluydum dahada kilolu aldım boyum 1,65 kilom 69 artık çok sıkıldım eşimde şikayetçi sürekli yüzüme vuruyor hırs yapayım diye ama bir türlü diyete başlayamadım aranızda varsa vermek isteyen biri beraber bugün başlayalım belki birbirimizi gaza getirip tavsiyelerde bulunuruz 55 kiloya düşmek istiyorum amacımda her hafta 1,5 kilo vermek siden yanıt bekliyorum

Bende dün başladım diyete burdan birbirimize destek olabiliriz bende bi 8-9 kilo vermek istiyorum..

bende dün başladım diyete burdan birbirimize destek olabiliriz bende bi 8-9 kilo vermek istiyorum..

çok iyi olur senin fazla kilon yokmuş işin daha kolay olur benimde bir zamanlar öyleydi ama sonradan kilom yükseldi sürekli yeme ihtiyacım var spor yapmayı pek sevmiyorum bu nedenle akşamları dans edicem 1 yada yarım saat birde köpegim var parka indiririm onu düzenli koşarım biraz ben çok kararlıyım morelimde çok bozuk nasıl bu hale soktum kendimi die kim görse çok kilo almışsın diyip akıl vermeye kalkıtor

Eki Görüntüle 625981 Eki Görüntüle 625982 Eki Görüntüle 625983

Buda benim işte :)) şimdi bi 5 - 6 kilo aldım ama mühim değil tekrar başlamış bulunmaktayım diyetime..

canım harika görünüyorsun ama en harikası ne biliyor musun 93 kilodan 58 düşmek için gösterdiğin gayret ve konsantre olman:) tekarrar tebrikler canım. ben bütün azmimi kaybettim ve b2 kilo aldım ama vermem gererkli sen bu motivasyonu neye borçlusun paylaşırsan çok ama çok sevinirimmm:9:

çok iyi olur senin fazla kilon yokmuş işin daha kolay olur benimde bir zamanlar öyleydi ama sonradan kilom yükseldi sürekli yeme ihtiyacım var spor yapmayı pek sevmiyorum bu nedenle akşamları dans edicem 1 yada yarım saat birde köpegim var parka indiririm onu düzenli koşarım biraz ben çok kararlıyım morelimde çok bozuk nasıl bu hale soktum kendimi die kim görse çok kilo almışsın diyip akıl vermeye kalkıtor

Hiç kafayı takma onlara kilo almışsın, bu ne hal, fazla yeme falan gibi akıl vermeye çalışanlar çok olur zaten, belki iyi niyetle söylüyorlardır ama bunun bi faydası olmuyor, insana bi gaz vermiyor. Kafada bitirmek önemli kimsenin etkisinde kalmadan. Ben diyet dönemimde hiç spor yapmamştm 2 hafta kadr yürüdüm ve sıkıldım ama kesinlikle spor yapmanı öneririm çünkü vücutta sarkma oluyor ve onu kilo verikten sonra toparlamak gerçekten çok zor. Dans iyi seçim her gün yapmana gerek yok 1 gün ara olsun. Kİmse görmüyor zaten dans ederken hopla zıpla oyna :)) Moralinide hiç bozma insanlar çok sever kilolu birine akıl vermeyi çünkü daha önce bizim kadar kilo almadıkları için karşı tarafın ne kadar kırıldığını anlayamazlar. Sen kendine bi program bul ve ondan asla çıkma ben öyle yapıyorum şu an iyet listem haricinde tek bir leblebi bile atmıyorum ağzıma çünkü ben kendini tutamayanlaranım o leblebi yenirse akşam çerez tabağı hazırlanır :))

canım harika görünüyorsun ama en harikası ne biliyor musun 93 kilodan 58 düşmek için gösterdiğin gayret ve konsantre olman:) tekarrar tebrikler canım. ben bütün azmimi kaybettim ve b2 kilo aldım ama vermem gererkli sen bu motivasyonu neye borçlusun paylaşırsan çok ama çok sevinirimmm:9:

Birçok kez denedim diyet yapmayı hep bozuldu , diyetisyene gittim onun yardımıyla 12 kilo vermiştim ama o düzen beni çok sıktı bıraktım ve verdiğim kiloları 2 katı geri aldım. Sonra kendime bi diyet programı hazırladım belli bi kalori belirledim ve asla dışına çıkmaım. Motivasyona gelince foto çektiriğimde çok çok şişman çıktığım fotoları yırtardım bu sefer yırtmadım beni en mutsuz eden fotom hep yanımda oldu karnım her acıktığında ona baktım diyebilirim :)) insanların kırıcı sözleri aklıma geldikçe daha çok hırslanıdm. Zayf insanlara bakıp imreneceğime onları örnek aldm ve şimdi onlar beni örnek alıyor :) ben kıyaft almaya gidemyrm mağazadaki tezgahtarn 'size göre bedenimiz yok' sözlerinden sıkılmştım ve bedenim olan yerler benim yaşıma uygun kıyafetleri yoktu, üstümü çıkardım ve aynanın karşısına geçtim bu halimen memnunmuyum diye, çünkü eskiden aynalaran kaçardm banyodan çıktığımda asla aynaya bakmazım, diyetten bi gün önce hep bunları düşündüm. Diyete başlarken hadi bu haftada diyeti deneyeyim bakayım diye başlama mesela bugn perşembe pzara kadar ye ve düşün sonra p.tesi yada kenini hazır hissettiğin herhangi bi gün başla. Dayanamıycam deme hiç ben bir çok örnek verebilirim kendi hayatımdan şimdi keşke daha önce verseymişim kilolarımı diyorum ve şimdi allahın izniyle asla eski halime dönmek istemiyorum.

hiç kafayı takma onlara kilo almışsın, bu ne hal, fazla yeme falan gibi akıl vermeye çalışanlar çok olur zaten, belki iyi niyetle söylüyorlardır ama bunun bi faydası olmuyor, insana bi gaz vermiyor. Kafada bitirmek önemli kimsenin etkisinde kalmadan. Ben diyet dönemimde hiç spor yapmamştm 2 hafta kadr yürüdüm ve sıkıldım ama kesinlikle spor yapmanı öneririm çünkü vücutta sarkma oluyor ve onu kilo verikten sonra toparlamak gerçekten çok zor. Dans iyi seçim her gün yapmana gerek yok 1 gün ara olsun. Kimse görmüyor zaten dans ederken hopla zıpla oyna :)) moralinide hiç bozma insanlar çok sever kilolu birine akıl vermeyi çünkü daha önce bizim kadar kilo almadıkları için karşı tarafın ne kadar kırıldığını anlayamazlar. Sen kendine bi program bul ve ondan asla çıkma ben öyle yapıyorum şu an iyet listem haricinde tek bir leblebi bile atmıyorum ağzıma çünkü ben kendini tutamayanlaranım o leblebi yenirse akşam çerez tabağı hazırlanır :))

ben yeşil çayı çok severim artık hergün dört bardak içicem suyuda artırırcam haklısın aslında ama insan çok kırılıyor zamanına bana hayranlıkla bakan kocam sanki şimdi bakmıyor bile tekrar kilo verip bakılası bir kadın olmak istiyorum kesicem artık yemeği az yicem kimin ne yedigi umrumda bile deil artık tek eksigim motivasyon birde akşam spor salonu ile konuşucam belki giderim ben 70 kg başlıyorum bu önümüzdeki hafta perşembeye kadar 1,5 kğ vermeliyim her hafta 1,5 dan 2 ayda 12 kğ sonrada 3 ayda tam ideal olurum inşallah

ben yeşil çayı çok severim artık hergün dört bardak içicem suyuda artırırcam haklısın aslında ama insan çok kırılıyor zamanına bana hayranlıkla bakan kocam sanki şimdi bakmıyor bile tekrar kilo verip bakılası bir kadın olmak istiyorum kesicem artık yemeği az yicem kimin ne yedigi umrumda bile deil artık tek eksigim motivasyon birde akşam spor salonu ile konuşucam belki giderim ben 70 kg başlıyorum bu önümüzdeki hafta perşembeye kadar 1,5 kğ vermeliyim her hafta 1,5 dan 2 ayda 12 kğ sonrada 3 ayda tam ideal olurum inşallah

Evet Yeşil çay çok yararlı diyorlar ben sevemedim bir türlü onu :s Ama suyu sakın aksatma ben her gün 3 - 3,5 litre kesin içiyorum,zaten her insanın 2,5 lt içmesi gerektiğini düşünürsek kilo vermek için 3 - 3,5 ideal. ilk başlara moralini bozma 2-3 kilo bazen belli omuyor ama 5 kilo verikten sonra zayıflamışsın yorumları gelmeye başlar. Öğlen 2 haşlanmş yumurtamı yiyip geldim bile 1 lt suyumuda içtim, akşama kadar 2 lt daha içerim. Sporda evde takılıyorum ben hopla zıpla coş işte öyle :))

evet yeşil çay çok yararlı diyorlar ben sevemedim bir türlü onu :s ama suyu sakın aksatma ben her gün 3 - 3,5 litre kesin içiyorum,zaten her insanın 2,5 lt içmesi gerektiğini düşünürsek kilo vermek için 3 - 3,5 ideal. Ilk başlara moralini bozma 2-3 kilo bazen belli omuyor ama 5 kilo verikten sonra zayıflamışsın yorumları gelmeye başlar. öğlen 2 haşlanmş yumurtamı yiyip geldim bile 1 lt suyumuda içtim, akşama kadar 2 lt daha içerim. Sporda evde takılıyorum ben hopla zıpla coş işte öyle :))

sen baya su içiyorusun vallahi azmine hayran kaldım şimdi bende içicem bol bol dans konusunu kesin kafama koydum kesinlikle akşam danş edicem hemde en hareketli dansları sanada şimdiki resmimi bir şekilde yollicam her aşamayı paylaşıcam bakarsın ikimizde tam ideal oluruz ve ben şey düşünüyorum maydanoz suyu çok iyiymiş günde bir bardak içim diyorum tek sıkıntım oturarak çalışıyorum oo

sen baya su içiyorusun vallahi azmine hayran kaldım şimdi bende içicem bol bol dans konusunu kesin kafama koydum kesinlikle akşam danş edicem hemde en hareketli dansları sanada şimdiki resmimi bir şekilde yollicam her aşamayı paylaşıcam bakarsın ikimizde tam ideal oluruz ve ben şey düşünüyorum maydanoz suyu çok iyiymiş günde bir bardak içim diyorum tek sıkıntım oturarak çalışıyorum oo

Maalesef benim işimde masa başı hareketli olamıyorum bu yüzden ama masama kocaman bir bardk ve yanımdada 5 lt suyum var doldurup doldurp içiyorum:) bak sende yarm lt lik bi bardk al kendine, onunla ölçünüde ayarlayabilirsin, pet şişeyle olmuyor su az geliyor bi türlü bitirilmiyor o şişe :)) maydonoz suyunu ben denedim içemedim ama sabahları ılık su bal ve sirke içiyorum yağları eritiyor diyorlar ;) Hadi bakalım pes etmek yok başarıcaz inşallah :)

Son düzenleme:
l:20:ütfen o 5 , 6 kıloyu verin. bir basladımı arkası gelir çünki. :46::46::46: ne diyim ya bravo valla. bende 92 den 75 e düştüm gerisi gelmıyo korkuyorum boylemı kalıcak bukadarmıydı dıye umarım senın gıbı basarırım..

Evet vericem inşallah çünkü kilo aldıkça korkmaya başlıyorum eski halime geri dönücem diye , onun için asla bırakmıycam. Hiç moralini bozma benimde bi dönem kilo vermem durmuştu bi 3 hafta veremedm sonra tekrar devam ettim. O dönem vücudun direnme dönemiymiş sonuna istikrarlı olursan vücut pes ediyor ve vermeye devam ediyorsun, eminim seninkide öyle olacak...

maalesef benim işimde masa başı hareketli olamıyorum bu yüzden ama masama kocaman bir bardk ve yanımdada 5 lt suyum var doldurup doldurp içiyorum:) bak sende yarm lt lik bi bardk al kendine, onunla ölçünüde ayarlayabilirsin, pet şişeyle olmuyor su az geliyor bi türlü bitirilmiyor o şişe :)) maydonoz suyunu ben denedim içemedim ama sabahları ılık su bal ve sirke içiyorum yağları eritiyor diyorlar ;) hadi bakalım pes etmek yok başarıcaz inşallah :)

evet bende kararlıyım kesin başarıcam bende alayım o bardaktan bak ben bişey yapmıştım önceki diyetimde çok iyi oluyor evden çıkmadan bi kaba havuc maydanoz dereotu salatalık vs koyuyordum iş yerinde canım sıkıldıkca abartmamak kaydıyla yiyordum böylelikle akşam çok aç olmuyordum şimdide yapıcam sende yapabilirsin birde motivasyon için ölcülerini not alıp kontrol etmek vucut suyu atsın die bi süre tuz yememek felan bu arada adın neydi senin (ben bu diyeti hakikaten bir sonraki haftaya kadar yapim die başlamadım cidden hayat tarzım olsun istiyorum bu motivasyonu bozmamak için ne gerekiyorsa yapalım varmısın)

Bende evlendikten sonra kilo almaya başladım ve doğum sonrası daha da aldım. Önceden 52 kiloydum şimdiyse 65 den aşağı inemiyorum. Boyumda kısa zaten 1,57 var yok :( Ben diyet yapamıyorum ama sabahları ılık limonlu su içiyorum, ekmeği azalttım günde 3 dilim felan yiyorum. Sonra şekeri azalttım ve bol su içmeye çalışıyorum. birde kondisyon bisikleti aldım bakalım gelince ne kadar yapacağım ve ne kadar işe yarayacak. Ben diyet yapamadığım için sana bir şey diyemeyeceğim ama umarım veririz su kiloları :)

bende evlendikten sonra kilo almaya başladım ve doğum sonrası daha da aldım. önceden 52 kiloydum şimdiyse 65 den aşağı inemiyorum. Boyumda kısa zaten 1,57 var yok :( ben diyet yapamıyorum ama sabahları ılık limonlu su içiyorum, ekmeği azalttım günde 3 dilim felan yiyorum. Sonra şekeri azalttım ve bol su içmeye çalışıyorum. Birde kondisyon bisikleti aldım bakalım gelince ne kadar yapacağım ve ne kadar işe yarayacak. Ben diyet yapamadığım için sana bir şey diyemeyeceğim ama umarım veririz su kiloları :)

inşallah sende verirsin canım ya anlamıyorum internetten bakıyorum insanlara kadın acayip kiloluymuş şimdide manken gb demekki oluyor vucutlarıda sarkmamış demek ki bizde versek öyle alacağız nie yapmıyoruz biden dahamı akıllılar yo ama kesin kararlıyım vericem kimseden eksiğimiz yok bizim

Evet vericem inşallah çünkü kilo aldıkça korkmaya başlıyorum eski halime geri dönücem diye , onun için asla bırakmıycam. Hiç moralini bozma benimde bi dönem kilo vermem durmuştu bi 3 hafta veremedm sonra tekrar devam ettim. O dönem vücudun direnme dönemiymiş sonuna istikrarlı olursan vücut pes ediyor ve vermeye devam ediyorsun, eminim seninkide öyle olacak...

bizim gibi insanların tartıdan uzak kalmaması lazım 58 olsakta hep takıpte 2 kılo aldıkmı haydııı 2,, 3 gun dıkkat edıp gene aynı yere gerı donmemız lazım malesef ama yapcak bı sey yok..haklısın vucut bu kıloya alıştı ..dırenıo ama ben yılmıcam. ekstra yaptıgın birşey varmıydı yoksa klasık bır dıyetmı yaptın.

Son düzenleme:
evet bende kararlıyım kesin başarıcam bende alayım o bardaktan bak ben bişey yapmıştım önceki diyetimde çok iyi oluyor evden çıkmadan bi kaba havuc maydanoz dereotu salatalık vs koyuyordum iş yerinde canım sıkıldıkca abartmamak kaydıyla yiyordum böylelikle akşam çok aç olmuyordum şimdide yapıcam sende yapabilirsin birde motivasyon için ölcülerini not alıp kontrol etmek vucut suyu atsın die bi süre tuz yememek felan bu arada adın neydi senin (ben bu diyeti hakikaten bir sonraki haftaya kadar yapim die başlamadım cidden hayat tarzım olsun istiyorum bu motivasyonu bozmamak için ne gerekiyorsa yapalım varmısın)

Sonuna kadar varımmmmm...ve Evet iş yeri için yapılabilir dediğin çünkü bu aralar sigarayıda bıraktığım içn elim birşeyler arıyor hep, tuza gelince işte onu hiç kesemedim ama bu sefer azaltmam lazım çünkü benim ayranımı tuzdan kimse içemez o derece :)) başladığımda aldm ölçülerimi bakalm haftaya c.tesi karşılaştırıcam. Bu arada ben Gizem memnun oldum..

bizim gibi insanların tartıdan uzak kalmaması lazım 58 olsakta hep takıpte 2 kılo aldıkmı haydııı 2,, 3 gun dıkkat edıp gene aynı yere gerı donmemız lazım malesef ama yapcak bı sey yok..haklısın vucut bu kıloya alıştı ..dırenıo ama ben yılmıcam. ekstra yaptıgın birşey varmıydı yoksa klasık bır dıyetmı yaptın.

Aslında ekstra bi su içiyordum şu an sabahları bal limon sirke yapıyorum. C.tesi gününü kendime serbest gün ilan ettim,onun için nasıl olsa c.tesim yerim diye ağzıma bir şey sürmüyorm. Benim diyette yemek olayı baya bi az onun için c.tesi serbest ve çarşamba gevrek günü,çünkü bi gevrek delisiyimmmmmmmm :))

Back