slm kizlar ben 22 yasindayim kizimin dogumundan sonra baya bi kilo aldim, hep rejime baslicam baslicam dedim ama bi turlu baslayamadim
ilk once beynime yerlestirdim kilo vermeliydim isin ucunda yaz tatili vardi, kendimi motive etmeye basladim
rejime basladigimda 75 kiloydum (bu arada boyum 1.60) 1 mayisda rejime basladim ama okadar guzel bi rejimdiki olum rejimi degildi benimki kendinle barisik olan bi rejim. ustelik oyle spor aktivitelerim falanda yoktu isim geregi butun gun büroda oturuyorum siz dusunun yani ben bile kimildaman kilo verdiysem
Ney mi yaptim
1. Saat 6'dan sonra yemek yok, yogurtda olsa meyvede olsa kesinlikle yok, sadece su icebilirim
2. gunde en az 2litre su
3. beyaz ekmek yok
4.Cips, kola, sekerli yiyecek icecek, cikolata,yok pasta yok borek yok pogaca bunlara hayir (haftada bi gun yiyebilirsiniz)
5. meyve yiyin
6. disaridan yemeyin
7. normal gunluk yediginiz yemekleri yiyin (cok abartili yagli olmasin ama normal yagli, seker, tuz'a devam ama kisarsaniz ne mutlu size ben tuzu ve sekeri az bise kistim, neden devam yaglilara derseniz, yaptigimiz rejim olumcul degil insan vucudunun yagada ihtiyaci var)
bunlar en onemlilieri
simdide 2foto koyucam aradaki farka bakin diye
Birinci fotoda 75 kg
Ikincisinde 63
Daha net foto koymayi denedim ama boyutu buyuk oldugu icin yuklemiyo elimde bunlar vardi