Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askitoooooooooo:1shok:
ışte azmin zaferidir bu:lepi:
Gerçekten inanılmaz bir değişim bu yaaa....
Valla tebrik ediyorum sizleri ayrı ayrıkaydirigubbakcemile5

herkez cok guzel zayifliyor

spor sart zaten diyetle kilo verilirse derimiz sarkar

ama sporla pekistirilirse cok fit bir goruntu ortaya cikacagi kesin

Son düzenleme:
papricim teşekkür ederim:) sen de fazla değilmişsin ama vermesen de olurmuş:)

papriii benim olmak istediğim kilo sana fazlaymış..eski halindede öyle pek fazlalık gözükmüyor ama insan kendini nasıl iyi hissedecekse öyle olmalı.tebrik ederim 12 kilo vermişsin alkisalkisalkis 53 kilo olmak benim için kocaman bir hayal

papricim teşekkür ederim:) sen de fazla değilmişsin ama vermesen de olurmuş:)

ay vermezsem catlardim ben o kiloyu benneyaptımki

bu resmim hafif yandan cekilmis o yuzden pek belli degil canim kaydirigubbakcemile3

ay kocaman popo ve dar badi giymeye calistigimda yandan sarkan simitlerim

düsündükce sinir oluyorum bol giyinmeside cabasi ,giydiginin yakismamasi

defalarca giysiyi giy cikart yapmasi senağlama

canim inan hic birsey hayal degil

benim asil kilom zaten 47-50 arasi boyum 1.63

dogum kontrol hapi,depresyon hapi derken bi kendime geldim 65 olmusum :1shok:

diyet yapmadim zaten sporla verdim ben canim

cok mutsuzdum ozaman, kararliydim ve verdim

ama simdi hamileyim yine alicam gibi kafamçokkarıştı

aa ne güzel.zayıf hamile kalman dahada güzel.ben zaten 75le hamile kalmıştım.şimdi vermesi daha zor tabii.sağlıkla gelsin bebişin.kiloları hiç takma.şimdi verdiysen doğumdan sonrada verirsin.hayırlı olsunn..

merhabalar.. aslında tam hedefime ulaşmış değilim.4 ayda 16 kilo verdim.boyum 1.70 65 kilo olmam lazım.yani ilk hedefim bu.inşallah en yakın zamanda 65 kilo olarakta fotomu koyabilirim :Saruboceq:

doğumdan 3 ay sonra ve ben 92 kiloyum

buda şimdiki halim 76 kiloyum.

ay kızlar helal olsun valla tebrik ediyorum hatata ayaka alkış yapıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ahhhhhh ahhhhhhh bende bi verebilsem ilaçlar işe yaramıyo ben 1 haftadır 5i biyerde içiyorum ama cnm yemek istiyo devamlı of of

güzelresim-----> canim ne guzel zayifliyorsun

dedigin kiloya inersen cok hos gorunceginden eminim

su halinle bile iyisin tatlim

masalah canim masalah

bu arada yerim bebisini ne tatli yha :asigim: :asigim:

bebişim52--------> canim ilaci milaci bilmem ben

onlari bi kere bosver önce azimli ve kararli ol

sonra spora basla yedigine dikkat et inan bana vericeksin

ben sabah 7de yürüyüse giderdim (2 saat)

yuruyusten gelince aerobik egzersiz yapardim(45 dakika)

10dakka ara verirdim yesil elma yerdim

ve ardindan yine 20 dakikalik egzersiz yapardim

hafif kahvalti ve devaminda ev islerim günlük

sonra aksamda aynen sabah yaptiklarimi yapardim harfiyen hemde ve dusa girerdim

bu arada hic bir ögünü atlamazdim,dusa girdigimde hafif sert uclu fircayla sorunlu yerlerimi kizarana kadar fircalardim,once bayagi sicak sonrada buz gibi suya tutardim ve ardindan kremlerdim

sonuc 53e düstüm cnm

PAPRııı canım çok teşekkür ederim.umarım bi an önce 60ları görürüm.69olduğum gün yeni fotomu koyucam kaydirigubbakcemile2

ASKıTOM sağolasın canım..senin kadar hızlı gitmiyor malesef ama yavaş yavaş hedefime ulaşıcam. inanıyorum..

yok canımm allaha şükür adetlerim düzenli benim normal ama dr akadaşlarımla konuşurken öğrendimm canım onlr ölee dedi bilemicem.hasta bi kız hakkında konuşuolardıı bu hastalığı olduğu için çok kilo aldı dedilerrr.sanırım o ayda 2 ya da 3 kere oluomuşş

teşekkür ederim canım. Bana da bi doktor pkosun diyor öteki değilsin diyor anlamadım gitti.Ben çok sonra kilo almaya başladım ama stresten çok yediğim için aldım.Benim de adetlerim çok düzenlidir 28 günde olurum ama doktorlar kilo vermen şart diyorlar.Düşüğüm oldu.Doktor kilo ver dedi.Ben de bebeğimin sağlıklı bir şekilde olabilmesi için kilo vereceğim inşallah veririm diyete ve de spora başladım.Dua edin de vereyim arkadaşlar ben de cennet kokulu bebekler almak istiyorum kucağıma.

canım pko karmaşık bir durum, benim asıl kilo problemim şeker düşüklüğündendi. şeker metabolizmasındaki bozukluk kiloya neden oluyor, kilo aldıkça adet düzensizliği başlıyor, adet düzensizliği oldukça kilo alıyorsun böyle bir durum işte. ben 1 sene doğum kontrol hapı kullandım neredeyse 6 ay adet olmuyordum, hem kilo vermem hem de ilaç sayesinde her ay oluyor artık ilaç kullanmadan

kızlar değişmlernze hayran kaldım.gerçektn kilo insanı yaşlandırıo.ben de 170 boyundaym we şuan 64 kiloyum.yaşm daha 20 we bu kilo bana çok gelio 55 olmak istiorum çok zayf gözükürsün diolar ama benim asl hedefim o.ne yapmamı önerirsnz??zayflatıcı ilaç kullanmalı mıyım???:uhm:

yaa hepinizi tebrik ederim süper kilo vermişsiniz darısı başıma ne diyebilirimki bundan 2 sene önce 78 kiloyken 18 kilo vermiştim 12sini geri aldım sonra 72yle hamile kaldım 85le doğuma girdim doğumda 6 kilo verdim iştahım filanda kapanmıştı yani beni kendi halime bıraksalar kilo verirdim ama eşim ve annem saolsunlar ye sütün olsun diye diye beni bu hale getirdiler şuan 87 kiloyum napcamı bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum tabi kiloya bağlı problemlerde başladı adet düzensizliği,kıllanma,nefes darlığı vs inşallah bekarlık kiloma geri dönerim 55 kilo olunca bende resimlerimi eklicem:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…