Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok güzel ya nasil zayifladiniz

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence

Eki Görüntüle 311069

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence

maasallah maasallah...cokkk güzel olmussun kiyamam sana yaa..ne haldeymissin demi..bravo helal olsun sana ----koskocaman bir aferin..sakin sakin alma tekrar ..almazsin biliyorumda yine söyliyeyim dedim...cünki kilo veripte hangi duygulardasin ben biliyorum..ne 5rahatsin demi ohh gez giyin korkmadan...cekinmeden..terlemeden...allah isteyene herkese azim versin..basarsinlar valla..bir ben bilirim kilo vermenin sevdasini birde kilo verenler...ve diger vermek isteyenlerde verdikten sonra bilir...hadin gari yemeyin yemeyin yemeyin...yedin ictin yuttun eee ne oldu hic birsey....kilo oldu..en iyisi hic yeme...bu andan itibaren cayda kahvede sekerden vazgecin bu ilk adim olsun..daha sonra haslama yiyin..hasla hasla ye en kolayi...sebze patates...sebze et...sebze hasla üzerine yogurtdök ye..sebze hasla üzerine kiyma kendi yaginda kavur dök ye...patates et birlikte yemeyin..ben böyle yapa yapa 40 kiloyu geckin verdim,.,resimlerim var bakabilirsiniz..öptüm..

Eki Görüntüle 311069

canım harıka gorunuyorsun tebrık ederım ıns bende buraya resımlerımı koyacagım sızın azımlerınız ve resımlerınız sayesınde cok motıve oldum ve karar verdım eskıden bende 100 kg dan 48 dusmustum sımdıde dusecegım verecegım kg

Slm kızlar ben bu topiği hep uzaktan takşp ediyordum ama ilk defa yazıyorum. hep kendi kendime diyet yaptım ama birtürlü veremedim. şimdi bir uzmana gidiyorum. yaklaşık 2 haftada 61.100 kg dan 59. 300 kg oldum. ayın 12 sinde kontrolüm var inşallah biraz daha kilo vermiş olurum. hedefim 50 kg olmak. hedefime ulaşınca bende resim yüklerim. herşeyden de yiyorum. gerçekten bir uzman şart!

harıka gorunuyorsunuz tebrık ederım, kılo ınsanı cok degıstıryor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…