• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$310246_2622260564218_1486335755_2809766_1960895948_n.jpg $97434.jpg buda benim bakin

CANLAR BURDA GÜZELİM KİLOMU BEĞENMEYİP HAFİF KARNIM YAĞLI DİYE ZAYIFLAMAYA SEVDALANDIM, ARAYA STRES DE GİRİNCE BİR İKİ AYIN İÇİNDE 14 KİLO VERDİM. burda 54, 55 kiloydum
(suratımı sitemize giren yabancı maddeler yüzünden kesmek zorunda kaldım :kızgın: ztn meraklanmayın güsel biri deiğilimdir :1ninca: şakkıdı

burda zayıflık yüzünden yataklara düştüm 39-40 kilodaydım.yeğenimin düğününe gittiğimde inanın ayakta zor duruyordum ztn oturmuş bir köşede kalmıştım halsizlikten.. gerçi resim boydan çekilmemiş ama çöp gibi kollarımdan ayaklarımdan belli oluyor sanırım :uhm:

efet burda da üstünden bir sene geçmesine rağmen zar zor toparlandım 44-45 KG'yim HATTA DAHA KİLO ALMAK İSTİYORUM...
şunu da kendi adıma söleyim bi daha zayıflamak istemiyorum ... yiyin anacım yiyin can boğazdan gelir... jeyyar şaka şaka şişmanlık iyi bişey deil ama lütfen dozunu abartmadan DOKTOR KONTROLÜNDE KİLO VERİN MORAL BOZDUYSAM ŞİMDİDEN COK ÖZR DİLERİM İNŞALLAH VERMEK İSTEDİĞİM MESAJI ANLADINIZ :1hug:
cok güzel ya nasil zayifladiniz

Eki Görüntüle 311069

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence :3:

maasallah maasallah...cokkk güzel olmussun kiyamam sana yaa..ne haldeymissin demi..bravo helal olsun sana ----koskocaman bir aferin..sakin sakin alma tekrar ..almazsin biliyorumda yine söyliyeyim dedim...cünki kilo veripte hangi duygulardasin ben biliyorum..ne 5rahatsin demi ohh gez giyin korkmadan...cekinmeden..terlemeden...allah isteyene herkese azim versin..basarsinlar valla..bir ben bilirim kilo vermenin sevdasini birde kilo verenler...ve diger vermek isteyenlerde verdikten sonra bilir...hadin gari yemeyin yemeyin yemeyin...yedin ictin yuttun eee ne oldu hic birsey....kilo oldu..en iyisi hic yeme...bu andan itibaren cayda kahvede sekerden vazgecin bu ilk adim olsun..daha sonra haslama yiyin..hasla hasla ye en kolayi...sebze patates...sebze et...sebze hasla üzerine yogurtdök ye..sebze hasla üzerine kiyma kendi yaginda kavur dök ye...patates et birlikte yemeyin..ben böyle yapa yapa 40 kiloyu geckin verdim,.,resimlerim var bakabilirsiniz..öptüm..

Eki Görüntüle 311069

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence :3:

canım harıka gorunuyorsun tebrık ederım ıns bende buraya resımlerımı koyacagım sızın azımlerınız ve resımlerınız sayesınde cok motıve oldum ve karar verdım eskıden bende 100 kg dan 48 dusmustum sımdıde dusecegım verecegım kg :D

Slm kızlar ben bu topiği hep uzaktan takşp ediyordum ama ilk defa yazıyorum. hep kendi kendime diyet yaptım ama birtürlü veremedim. şimdi bir uzmana gidiyorum. yaklaşık 2 haftada 61.100 kg dan 59. 300 kg oldum. ayın 12 sinde kontrolüm var inşallah biraz daha kilo vermiş olurum. hedefim 50 kg olmak. hedefime ulaşınca bende resim yüklerim. herşeyden de yiyorum. gerçekten bir uzman şart! :54:

çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)

önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
tombiliktb6.jpg
http://img89.imageshack.us/my.php?image=tombiliktb6.jpg

şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
incelikmk8.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=incelikmk8.jpg

düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.

harıka gorunuyorsunuz tebrık ederım, kılo ınsanı cok degıstıryor,

Back