• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya hepiniz süper olmuşsunuz! Zara78 sanki bir resimde anne diğerinde kızı ! ya resimlerin hepsine baktım, kilo verdikten sonra hepiniz öyle gençleşmişsiniz ki, hayran kaldım!
Zara zarif bir asilzadeye benzemişsin :) süper ya. benim en az 10kilo vermem lazım ama burdaki resimleri gördükten sonra yapabilceğimden şüphem yok !
tebrikler başaran herkese, darısı kilo vermesi gerekenlerin/verenlerin başına :)

Bu resimler gerçekten motive ediyor. Her akşam işten geldikten sonra açıp buraya bakıyorum ve isteğim yenileniyor.... Hepinizi tebrik ediyorum. Umarım bende birgün buraya fotoğraflarımı ekleyebilirim. :))

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben de 87 kiloyum ve iki gün önce sevgilimden ayrıldım daha fazla kilo almak istemiyorum strese katılıp ve ben de sizler gibi zayıflamak istiyoırum grubumuzda var mı böyle zayıflayanların başlıgı ne bileyim kaç kilo verrdik her gün ya da kaftada analiz yapalım falan birbirimize destek oldukca daha kolay verebilirizzzzzzzzzzzzzz

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben de 87 kiloyum ve iki gün önce sevgilimden ayrıldım daha fazla kilo almak istemiyorum strese katılıp ve ben de sizler gibi zayıflamak istiyoırum grubumuzda var mı böyle zayıflayanların başlıgı ne bileyim kaç kilo verrdik her gün ya da kaftada analiz yapalım falan birbirimize destek oldukca daha kolay verebilirizzzzzzzzzzzzzz

Diyet gruplarına katılabilirsin. Orada hem kontrol mekanızması daha kuvvetli oluyor ve istikrarlı oluyorsun. Bende 14 kilo verdim resimleri koyabilsem keşke ama son bir 5 kilo kaldı onu da vereyim resimleri buraya koyayaım moral motivasyon açısından :)

bir senedır bu resımlerı görüyorum ve hala 64 lerdeyım tanrımm nezamn 55 lere ınecegımm:43::43:

bir senedır bu resımlerı görüyorum ve hala 64 lerdeyım tanrımm nezamn 55 lere ınecegımm:43::43:

Bende tam bir sene önce çünkü şubattın başıydı bu diyet bölümüne takılmaya başladım tam bir sene olmuş ilk başta bu bölümlerin hepsini hatmettim bir ay kadar. Sonrasında kendime göre sıkı bir programa başladım spor + diyet desteğiyle. Ve bende tam bir sene önce 5 şubatta 64 kiloydum düzenli giderek şu an 50 kilodayım başarabilirsin yapabilirsin sadece kendi vücudunun sesini dinle ve kendine göre bir program oluştur buradan örnekler alarak. Ben başardıysam kesinlikle başarırsın:)

$62.JPG

:16::16::16::16::16::16::16:

ilk halim

$73.7.JPG $73.7..JPG $buda geçer (153).JPG $78 kiloyum.JPG $BU5.JPG $bu2.JPG

en yeni şimdiki halim

$IMG1189A.JPG $adsız3.JPG $adsız4.JPG $adsız.JPG $adsız1.JPG

önceki halim
$3.jpg $180995_10150095977769563_621914562_6290777_6878778_n.jpg

sonraki halim
$Resim 001.jpg $Fotoğraf0215.jpg

Eklentiler

• $1.jpg