• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kilo vermek istiyorum :7 Şaka maka vermem gereken 21 kilo var. Çikolataya çok düşkünüm, normal insanlara adet günlerinde gelen çikolata krizi bana günde 3 öğün geliyor. Spor yapmayacak kadar tembelim ve terden nefret ediyorum :/

Ben de kilo vermek istiyorum :7 Şaka maka vermem gereken 21 kilo var. Çikolataya çok düşkünüm, normal insanlara adet günlerinde gelen çikolata krizi bana günde 3 öğün geliyor. Spor yapmayacak kadar tembelim ve terden nefret ediyorum :/

canım ya sanki beni tarif ediyosun gibi geldi bi an sana kocaman AL BENDEN DE OKKADAR DİYORUM :((

çikolatayı,pastayı ben de çok severim.her gün pasta olmasa bile çikolata,en azından bir tane gofret mutlaka yerim.ve belki inanmayacaksınız ama ben bu verdiğim 50 kilo zamanında yaptığım rejimde çikolatayı hep yedim,vazgeçemedim çünkü.ama belki de her gün spor yaptıım inin ve akşamları 7 den sonra yemek yemediğim için o çikolataların çok da bi önemi olmadı,kilo vememi etkilemedi..diyeceğim o ki birşeyler yapmak istiyorsak bişeylerden de vazgeçmemiz gerekiyor.hem çikolata yiyeyim,hem hareketsiz olayım,hem spora yapmayayım olmaz.içinden en sevdiğiniz şeyi ayıracaksınız,sonra ona göre diğerlerinden fedakarlık yapacaksınuız.çok yiyerek zayıflamak istiyosunuz siz.öyle bişey yok:)herşeyin bir bedeli var...seneler çok çabuk geçiyo kızlar.neden gençliğinizi şişko biri olarak geçiresiniz ki.ben 50 kilo verdim ,resmen yeniden doğdum..geç kalmadan yapın...bol şans

kızlar hepiniz harikasınız mükemmelsinız havuç okadar süpersinızki size söyleyecek lafım yok bende sizin kadar olmasada iyi kilo verdim 5ay içinde 105kilodan 85kiloya indim yani tam 20kilo verdim ana insan kendini görmüyo acaba bende sizin gibi zayıflamiş görünüyormuyum

çikolatayı,pastayı ben de çok severim.her gün pasta olmasa bile çikolata,en azından bir tane gofret mutlaka yerim.ve belki inanmayacaksınız ama ben bu verdiğim 50 kilo zamanında yaptığım rejimde çikolatayı hep yedim,vazgeçemedim çünkü.ama belki de her gün spor yaptıım inin ve akşamları 7 den sonra yemek yemediğim için o çikolataların çok da bi önemi olmadı,kilo vememi etkilemedi..diyeceğim o ki birşeyler yapmak istiyorsak bişeylerden de vazgeçmemiz gerekiyor.hem çikolata yiyeyim,hem hareketsiz olayım,hem spora yapmayayım olmaz.içinden en sevdiğiniz şeyi ayıracaksınız,sonra ona göre diğerlerinden fedakarlık yapacaksınuız.çok yiyerek zayıflamak istiyosunuz siz.öyle bişey yok:)herşeyin bir bedeli var...seneler çok çabuk geçiyo kızlar.neden gençliğinizi şişko biri olarak geçiresiniz ki.ben 50 kilo verdim ,resmen yeniden doğdum..geç kalmadan yapın...bol şans

çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana çokta tebrikediyorum helal olsun vallahi ben evlendiğimde 65kiloydum 2yıl içinde 1düşük ve 1doğum sonucu tam 40kilo aldım yani gebeliğimde 25kilo aldım doğumdan sonraa 20sini verdim simdi bi20kilo daha vermem gerekiyor emzirdğimiçin çok acıkıyorum ama verecem çok kararlıyim sen tam olarak nasıl bi diyet uyguluyordun yazmaktan sıkılmayacaksan anlatabilırmisin

Son düzenleme:
kızlar hepiniz harikasınız mükemmelsinız havuç okadar süpersinızki size söyleyecek lafım yok bende sizin kadar olmasada iyi kilo verdim 5ay içinde 105kilodan 85kiloya indim yani tam 20kilo verdim ana insan kendini görmüyo acaba bende sizin gibi zayıflamiş görünüyormuyum

20 kilo farketmez olur mu hiç???
kıyafetlerden belli olur bi kere.
kendi kendine resmini çek aynadan :)
insan öyle daha iyi görebiliyo kendisini :)

çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana çokta tebrikediyorum helal olsun vallahi ben evlendiğimde 65kiloydum 2yıl içinde 1düşük ve 1doğum sonucu tam 40kilo aldım yani gebeliğimde 25kilo aldım doğumdan sonraa 20sini verdim simdi bi20kilo daha vermem gerekiyor emzirdğimiçin çok acıkıyorum ama verecem çok kararlıyim sen tam olarak nasıl bi diyet uyguluyordun yazmaktan sıkılmayacaksan anlatabilırmisin

canım aslında benim uyguladığım belli başlı bir diyet listesi yoktu.dr.kuşhanın kitabını alıp okumuştum o zaman.karbonhidrat ve proteinlerin beraber tüketilmesinin ne kadar zararlı olduğunu öğrenmiştim onun sayesinde.ıkısı beraber tüketildiğinde hazmetmesi saatler bazen günbler bile alabiliyormuş.çok zararlı.ilk olarak bu yanlıştan kurtulmuştum mesela.ben herşeyi yemiştim ama akşam 6 dan sonra yemek yemiyordum.6 dakiş öğüümde de genelde sebze yemeyi tercih ediyodum.öğlenleri et ya da tavuk yiyodum.akşam yemeğimi 6 dayediğim için ara öğüne bile gerek kalmıyosu akşam 8-9 gibi meyve yiyorrdum.ve her gün 3 saat spor yaptım.böylece 2 yılda 40, 3 yılda 50 kilo verdim :)

helal olsun ama ya hayran kaldım fotoğraflarına çok etkilendim benim için ilham kaynağı oldun bende çok azimliyim hemen hemen aynı şeyleri yapıyorum ama benim tatlıyla hamur işiyle aram yok bende yürüyüş yapıyordum ama simdi havalar kötü olduğu için çıkamıyorum benim daha 20kilo vermem gerekiyor emzirdğim için çok acıkıyorum ama vazgeçmek yok hele seni gördükten sonra

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de size zyıflama öykümü yazıyorum..86 kilodan 60 kiloya indim yani tam 26 kilo verdim..yıllar süren acılı anlar ben ne zaman zayıflayacağım soruları aynada kendime bakamam giydiğim kıyafetlerin yakışmaması bana göre korkunç olan bu sorularla yıllarca muhattap olduktan sonra zayıflamaya ani bir karar vererek bu siteye üye oldum..karbon hidrat diyeti ve arkasından kalori diyeti yaparak buradaki arkadaşlarla sürekli yazışarak azmettim ve kurtuldum..başta çok zor olmasına rağmen sonradan alışarak ve sabırsızlıkla zayıflayacağım günlein özlemiyle başardım..darısı sizlerin zayıflamak isteyenlerin başına..resim eklemeyi bilmiyorum ama oğlumu yakalarsam ekleteceğim pc özürlüyüm ben..ama şu an çok mutluyum ne giysem yakışıyor her kes inceciksin ya da ne güzel zayıfsın diyor bu günleri gördüm bu sözleri duydum daha da gam yemem:72:

merhaba kızlar ben de size zyıflama öykümü yazıyorum..86 kilodan 60 kiloya indim yani tam 26 kilo verdim..yıllar süren acılı anlar ben ne zaman zayıflayacağım soruları aynada kendime bakamam giydiğim kıyafetlerin yakışmaması bana göre korkunç olan bu sorularla yıllarca muhattap olduktan sonra zayıflamaya ani bir karar vererek bu siteye üye oldum..karbon hidrat diyeti ve arkasından kalori diyeti yaparak buradaki arkadaşlarla sürekli yazışarak azmettim ve kurtuldum..başta çok zor olmasına rağmen sonradan alışarak ve sabırsızlıkla zayıflayacağım günlein özlemiyle başardım..darısı sizlerin zayıflamak isteyenlerin başına..resim eklemeyi bilmiyorum ama oğlumu yakalarsam ekleteceğim pc özürlüyüm ben..ama şu an çok mutluyum ne giysem yakışıyor her kes inceciksin ya da ne güzel zayıfsın diyor bu günleri gördüm bu sözleri duydum daha da gam yemem:72:

tebrikler canım aynı senin duygularını bende yaşıyorum bende inşallah birgün bende busayfaya sizingibi verdim mutluyum diye yazarım birgün

_chocolate ve talin size hayran kaldım maşallah maşallah sanki 20 yaş gençleşmişsiniz özellikle chocolate bende 105 kiloyla başladım şuanda 93 kiloyum inşallah 3 beş ay sonra bende foto koyarım çok motive ediyo yaa

_chocolate ve talin size hayran kaldım maşallah maşallah sanki 20 yaş gençleşmişsiniz özellikle chocolate bende 105 kiloyla başladım şuanda 93 kiloyum inşallah 3 beş ay sonra bende foto koyarım çok motive ediyo yaa

aynen canım sana katılıyorum bende hayran kaldım onlara bu arada bende 105kilodan inişe doğru yola çıktım şuan 84kiloyum benim hedefim 65 inşallah sende istediğin kiloya sağlıklı birşekilde kavuşursun :)

Valla sizlere resmen hayran kaldim... odul verilmesi gereken insanlarsiniz..:44:
Allah gonlunuze gore versin, masallah diyelim.. ozelikle chocolate ve talin :16:

Ben de ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile2
Önceki halim :
ikok.jpg
Şimdiki halim:
dsc02274.jpg

nasıl kilo verdiğini öğrenebilirmiyim benimde 8-9 kilo vermem gerekiyor yardımcı olursan sevinirim çünkü benim şimdiki halim senin eski halin:25: ve yeni halin gerçekten çok güzel tebrik ederim:46:

günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok

sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..

10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir

akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..

bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla

şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)

1040126.jpg

tebrikler güzel bir başarı ben aranızda yeniyim ve hazirana kadar en az 5 kilo vermem lazım mümkünse çay tarifini bende alabilirmiyim

arkadaşlar azminize hayran kaldım,süpersiniz..Ben de bugün başladım diyete..Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, boyum 1.70 ve sabah tartıldığımda 69.8 kiloydum :) Benim normal kilom 61-62 dir ama doğumdan sonra 18 kilo almanın da etkisiyle 8 kilo üzerimde kaldı,kızım şu an 2 yaşında,memeden yeni kestim ve artık kilo verme zamanı geldi..Başarı hikayeleriniz beni çok motive etti..Bugün neler yediğimden bahsedeyim;

saat 11 gibi 1 kase az sütlü nesfit(meyveli)
arada bol su
saat 3 gibi 1 tane yağsız tost,1 bardak tuzsuz ayran
arada bol su,1 bardak yeşil çay,1 tane küçük boy muz
akşam yemeğimi de birazdan yicem 6 gibi fırın torbasında yağsız pişmiş kabak,havuç,patates üzerine biraz yoğurt,1 kase tarhana çorbası,1 dilim kepekli ekmek
daha sonrada yeşil çay içip ve 2-3 kayısı yemeyi planlıyorum..
akşam 45 dk koşu bandında hızlı yürüyüş + 15-20 dk bisiklet çevirme..

bugünkü diyet listem bu şekilde,hatalarım varsa uyarın lütfen,kolay gelsin bana umarım kalan 8 kilomu 1,5 -2 ayda veririm..sonuç aldıkça foto koyucam..

teşekkür ederim kızlar:)
inanın ben çok mutluyum,resmen yeniden doğdum.siz de yapabilirsiniz.hadi bakalım:)

Öncelikle tebrikler chocolate :)
Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? Bende hemen hemen senin kilolarındaydım şuanda 20 kilom kaldı halletmem gereken. O yüzden ne kadar süre içerisinde verdiğini merak ettim :)

Eki Görüntüle 311069

Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence :3:

Back