Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kilo vermek istiyorum :7 Şaka maka vermem gereken 21 kilo var. Çikolataya çok düşkünüm, normal insanlara adet günlerinde gelen çikolata krizi bana günde 3 öğün geliyor. Spor yapmayacak kadar tembelim ve terden nefret ediyorum :/
çikolatayı,pastayı ben de çok severim.her gün pasta olmasa bile çikolata,en azından bir tane gofret mutlaka yerim.ve belki inanmayacaksınız ama ben bu verdiğim 50 kilo zamanında yaptığım rejimde çikolatayı hep yedim,vazgeçemedim çünkü.ama belki de her gün spor yaptıım inin ve akşamları 7 den sonra yemek yemediğim için o çikolataların çok da bi önemi olmadı,kilo vememi etkilemedi..diyeceğim o ki birşeyler yapmak istiyorsak bişeylerden de vazgeçmemiz gerekiyor.hem çikolata yiyeyim,hem hareketsiz olayım,hem spora yapmayayım olmaz.içinden en sevdiğiniz şeyi ayıracaksınız,sonra ona göre diğerlerinden fedakarlık yapacaksınuız.çok yiyerek zayıflamak istiyosunuz siz.öyle bişey yok:)herşeyin bir bedeli var...seneler çok çabuk geçiyo kızlar.neden gençliğinizi şişko biri olarak geçiresiniz ki.ben 50 kilo verdim ,resmen yeniden doğdum..geç kalmadan yapın...bol şans
kızlar hepiniz harikasınız mükemmelsinız havuç okadar süpersinızki size söyleyecek lafım yok bende sizin kadar olmasada iyi kilo verdim 5ay içinde 105kilodan 85kiloya indim yani tam 20kilo verdim ana insan kendini görmüyo acaba bende sizin gibi zayıflamiş görünüyormuyum
20 kilo farketmez olur mu hiç???
kıyafetlerden belli olur bi kere.
kendi kendine resmini çek aynadan :)
insan öyle daha iyi görebiliyo kendisini :) evet canım haklısın hiç aklıma gelmemiştı haklısın ama sende baya vermişsin nasıl verdin bukadar kiloyu
çok haklısın arkadaşım katılıyorum sana çokta tebrikediyorum helal olsun vallahi ben evlendiğimde 65kiloydum 2yıl içinde 1düşük ve 1doğum sonucu tam 40kilo aldım yani gebeliğimde 25kilo aldım doğumdan sonraa 20sini verdim simdi bi20kilo daha vermem gerekiyor emzirdğimiçin çok acıkıyorum ama verecem çok kararlıyim sen tam olarak nasıl bi diyet uyguluyordun yazmaktan sıkılmayacaksan anlatabilırmisin
Eki Görüntüle 311069
Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence
merhaba kızlar ben de size zyıflama öykümü yazıyorum..86 kilodan 60 kiloya indim yani tam 26 kilo verdim..yıllar süren acılı anlar ben ne zaman zayıflayacağım soruları aynada kendime bakamam giydiğim kıyafetlerin yakışmaması bana göre korkunç olan bu sorularla yıllarca muhattap olduktan sonra zayıflamaya ani bir karar vererek bu siteye üye oldum..karbon hidrat diyeti ve arkasından kalori diyeti yaparak buradaki arkadaşlarla sürekli yazışarak azmettim ve kurtuldum..başta çok zor olmasına rağmen sonradan alışarak ve sabırsızlıkla zayıflayacağım günlein özlemiyle başardım..darısı sizlerin zayıflamak isteyenlerin başına..resim eklemeyi bilmiyorum ama oğlumu yakalarsam ekleteceğim pc özürlüyüm ben..ama şu an çok mutluyum ne giysem yakışıyor her kes inceciksin ya da ne güzel zayıfsın diyor bu günleri gördüm bu sözleri duydum daha da gam yemem
_chocolate ve talin size hayran kaldım maşallah maşallah sanki 20 yaş gençleşmişsiniz özellikle chocolate bende 105 kiloyla başladım şuanda 93 kiloyum inşallah 3 beş ay sonra bende foto koyarım çok motive ediyo yaa
Ben de ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile2
Önceki halim :Şimdiki halim:
günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok
sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..
10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği
2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi
öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt
2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi
akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir
akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..
bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla
şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)
Eki Görüntüle 311069
Ben 52 kilo verdim ve önümde daha 8 Kilo var. Actigim Topicte daha fazla resim var, görmeye deger bence