Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrik ederim cnm aynı elbiseyi giymişssin büyük gelmedimi ki

kızlar bende 78.8 den,67.3 e düştüm aslında hedefim 62,63 arası ama koymak istedim bende buraya girip hep bakıyodum resimlere rejim yaparkende görünce insan dahada hırslanıyo
burda 78.8 kiloluk hallerim

buda 67.3 kiloyum

Eklentiler

• $Görüntü003 (2).jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 155
  • $Görüntü017.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $Görüntü027.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 178
  • $Görüntü010.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 143
  • $Görüntü023.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
]5 ay oncekı ben ve yıne ben !!

Merhabalar,bende resimlerimi eklemek istedim.5.5 ayda 80 kilodan 62 kiloya düştüm.Darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaEki Görüntüle 213666 Eki Görüntüle 213667

eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bennnn :)

Eki Görüntüle 214129
Eki Görüntüle 214130
Eki Görüntüle 214131

yeni bennnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))))))

Eki Görüntüle 214132

Kızlar hepinize gönülden tebrikler
Açık ve koyu renk saçla fotolarını yükleyen herkese koyu saçı daha çok yakıştırdım, haberiniz olsun
Çok daha asil ve şirin duruyorsunuz koyu saçla

kilo verebilmiş olan herkesi tebrik ederim.
kilo verme yolunda adım adım ilerleyen arkadaşlara da bol sabır ve de kolaylıklar dilerim.

]5 ay oncekı ben ve yıne ben !!
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir değişim tebrik ederim

canım aynı elbise değil mi o 10 kilo gittikten sonra o elbiseyi nasıl giyebildin anlamadım .acayip bol gelmesi lazım diye düşünüyorum.
çünkü sadece 12 kilo vermiş biri olarak 42 bedenden 36- 34 bedene geriledim ve ben gardrop yenilemek zorunda kaldım
onun için soruyorum:44::26:

Tebrik ederim ama gerçekten merak ettim aynı elbiseyi nasıl giyebildin yani o elbisenin normalde senin üzerinden dökülmesi lazım çünkü giden nerden baksan 12 kilo enteresan...ben 5 kilo verdiğim halde bazı pantolonlarım bol geliyor bu arada siyah saç daha çok yakışmış

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim :)

elbisem 44 bedendi aldığımda, terzim gögüs bedenini 40, bel bedenimi felan 38 yaptı sağolsun :)

elbise bol kesim ve düz bir model olduğu için yanlarından alması yetti modeli bozulmadı:)

tekrar eski kilolarıma dönme gibi bi niyetim hiiiiç olmadığı için küçülttürdüm direkt :)

Arkadaslar Dogumdan once 53 kilo idim 8 kilo yapisti gitmiyor diyet yapiyorum+abur cubur mumkun oldugunca cikardim gunde sayisiz cikolata yerken simdi 1 taneye indirdim aksam hic bir sey yemiyorum bisiklet ceviriyorum ama gitmiyor ,gitmiyor yani gramla insanlar 2 ayda 5 kilo diyor acaba kilo cok olunca dahami kolay gidiyor anlamadim cildirmak uzereyim!!

Okudukca cildiricam mucizeler okuyorum sabah nesfit yiyorm sonra bir meyve oglen salata ton veya corba diyet ekmegi aksam sebze yemegi bisiklet ceviriyorum haftada 2 gun fitness yapiyorum 3 ay plates yaptim giden gram 1-2 kilo siz nasil ayni seyleri yapip 10-15 kilo verebiliyorsunuz??

çünkü çok az yiyosun
ve hemen sonuç bekleme
ayda en fazla 3-4 kilo gitsin.

her öğününde et grubu olsun mutlaka

hoşgeldin canım merak etme bencede çok az yiyosun meselakilo grupları var bizler ordayız istersen öğünlerini oraya yaz ne yediysen,biz sana yardımcı oluruz gider kiloların 8 kilo neki haftada 1 kilo versen 2 ayda işin tamam,haftada 500gr versen 4ayda işin tamam oua merak etme hadi başlayalım hem ben şimdiye kadar hiç spor yapmadımama yinede verdim

Son düzenleme:

merhaba canım önceden 60 -69 topiğinde yazıyordum şimdi kendi topiğimde ve 50- 59 topiğindeyim.
benim hikayemi buradan okuyabilirsin.
olmayacak birşey değil listelerini topiğimde istersen paylaşabilirsin sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…