Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
]5 ay oncekı ben ve yıne ben !!

Eklentiler

• $SEVİLAY.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
kızlar nasıl resm ekleyebilirm acaba :76:
canım hani konuya cevap yazıyorsunya işte orada cevaplaya tıkladığın sayfayı aşağa kaydır orada eklenti ekleye bas işte ordan kolayca pcdeki resmini koyabilirsin
]5 ay oncekı ben ve yıne ben !!

hadi ordan kız 5 ayda ha naptın sen yaw müthiş görünüyosun tatlım maşallah naptımda bukadar cabuk kilo verdin bakiiim ve kaç kiloydun kaç kilo oldun hemen cvb ver hadi bakiim

hadi ordan kız 5 ayda ha naptın sen yaw müthiş görünüyosun tatlım maşallah naptımda bukadar cabuk kilo verdin bakiiim ve kaç kiloydun kaç kilo oldun hemen cvb ver hadi bakiim[/QUOTE]

100 KG DAN 69,5 KILOYA DUSTUM CANIM

henüz hedefime ulaşmama 5-6 kilo daha var ama eklemek istedim... karşılıklı motivasyon olsun
olumlu olumsuz her yoruma açığım

bu resimler de sanırım 76kilo falanım...

bu resimler de 3 hafta önce çekildi, kilom 65-66 arasında ( şu anda 64 kiloyum daha inceyim tabiii )

Tebrık ederım benımde hedefım 63-64 kg
az kaldı ınsallah ulasacagım

teşekkür ederim canım, inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın..

benim ilk hedefim 62ydi.. 28 haziran 62 kilo olarak hedef koydum kendime ilk rejime başladığımda ( 28 mart / 75 kilo ile ) , şu anki kilom 64.1, tam 2 haftam ve 2.1 kilom war, ucundan 62yi bile görsem yeter ama uzun wadede 58e inmek istiyorum, o zmnki görüntüme göre daha da düşürebilirim hedefi

harıkasın valla ınsan azmedınce hersey olur
bende 100 kg ıle basladım ocak ayında su an 69,50 kg deyım
ılk hedefım 65 ve sonrada 60 kg. olmayı hedefledım ınsallah agustosa kadar onuda gorecegım

harikasiniz yaa...sizeleri böyle gorunca gaza geliyorum haaa
benimde az kaldi benimdeeee 2kilom var hedefime sonra bende ekliycem resimlerimi hemde basariöykümü insallahhh
bu ay sonuna kadar 53u görmek istiyorummmmmmmmmmm

ılk hedefım 65 ve sonrada 60 kg. olmayı hedefledım ınsallah agustosa kadar onuda gorecegım

sen 5 ayda naptın Allah aşkına söyle bende diyetisyene gidicem işe yarramı acaba çok güzel omuşsun yaaaaaa bayıldımmm....Nasıl verdin bu kiloları ne olursun anlattttt

Valla sizlere söylenecek tek söz helal olsundan baska bişey olamaz! Tebrik ederim. Allahım banada nasip et ne olursun böyle resim yayınlamayı! Neler yediniz içtiniz nasıl yaptınız bi anlatında bizimde fikirlerimiz olsun :)

saglikli beslenip spor yapmak kilo vermek icin yeterli bence..
ben öyle yapiyorum,canim istediginde tatlida yiyorum tabi hergun degil !
ogun fazla kacirmissam haraket ediyorum sürekli yada yuruyuse cikiyorum..
ve birde uyku saatimle yemek saatimin arasnda 3-4saat olmasina cok dikkat ediyorum..
bunun icin 6-7 sonra hic birsey yemiyorum meyve bile..
eger aksam yemegini 8gibi yemissem biraz gec yatiyorum,ilk zamanlar cok dikkat ediyordum saatine ama
bazi sebepler oluyor bazen ayni saate yiyemiyorsun...

birde hep ayni seyleri ayni saate yememeye cok dikkat ediyorumki vucutum almismasin diye..
mesela hafta sonlari gec kahvalti ediyorum hafta ici daha erken oluyor haliyle..

cok guzel tebrık ederım darısı bızlerın basına olsunnnn ne yedınız tam olarak yazabırlımısnz cok sevınırımmmm:

Merhabalar,bende resimlerimi eklemek istedim.5.5 ayda 80 kilodan 62 kiloya düştüm.Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına

bende 62 kilodan 47 ye düştüm tabi asıl kilom 64 65 arası değişirdi

ben resim koyamadım ama kendim bakınca önceki hallerime dediğim şey kocaman bir kafam varmış :)

siyah saç sana daha çok yakışmış çok şirin gözüküyosun

eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bennnn :)

yeni bennnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))))))

Eklentiler

• $DSC00917.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 175
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…