- 20 Haziran 2007
- 4.250
- 27
- 358
- 45
cevabın için çok ama çok tşk ederimm
benim iki bebeğim var o nedenle spor salonu şansım yok hatta ve hatta yaşadığım ilçede spor salonuda yok evde kondisyon bisikleti sanırım şu yenilerden uzay yürüyüşü ve bisiklet karışımı bişi ondan var bide mekik aleti vede plates gereçleri aldım (ama platese başlamadım)nerden başlıycağımı bilemedim açıkçası.sence sporla yakından ilgili biri olarak kilo vermeye vede sıkılaşmaya yarıycak olan spor nedir benim vücut sıkıntım daha çok kollar sırt ve belden yukarısına takığımm.alakasız oldu topikle ama sonuçta diyetin olduğu yerde spor sporuun olduğu yerdede diyet şart dimi :))))
anladım canım ama gördüğüm kadarıyla evinde spor yapabilmen mümkün.ne güzel aletler almışsın:)dediğim gibi kilo vermek için cardio çalışmalısın yani bisiklet,yürüyüş ,uzay yürüyüşü dediğin cros training,sıkılaşmak için de ağırlıklarla çalışmalısın ya da pilates yapmalısın.netten araştırıp kolları sıkılaştıran hareketleri yap.eline 1.5 kiloluk şişeler alıp çalışabilirsin mesela:)
spor ve diyetin beraber olması şart değil tabi ama ikisini berber yaptığınız zaman harikulade sonuçlar çıkıyo ortada.denemesi bedava:)
bol şans