Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım ama gördüğüm kadarıyla evinde spor yapabilmen mümkün.ne güzel aletler almışsın:)dediğim gibi kilo vermek için cardio çalışmalısın yani bisiklet,yürüyüş ,uzay yürüyüşü dediğin cros training,sıkılaşmak için de ağırlıklarla çalışmalısın ya da pilates yapmalısın.netten araştırıp kolları sıkılaştıran hareketleri yap.eline 1.5 kiloluk şişeler alıp çalışabilirsin mesela:)
spor ve diyetin beraber olması şart değil tabi ama ikisini berber yaptığınız zaman harikulade sonuçlar çıkıyo ortada.denemesi bedava:)
bol şans

herkes bana bendeki farkı soruyor ve bunun çözümünü merak ediyor.dengeli beslenmek her zman önemlidir ayrıca yağlı yiyecekleri azalttığınızda ve günde 3 öğün beslenip az yediğinizde kilo probleminiz ortadan kalakabilir tabii öğün dışında bir şeyler atıştırmazsanız

Hımm anladım canım oğlunun okula gidiyor olması,evinin arkasında spor salonu olması bunlar çok büyük avantajlar...Muhtemelen küçükken bırakacağın birileride vardı...
Benim oğlum 2.5 yaşında ve bırakcak kimsem yok.Evime yakın spor salonu var fakat sıradan bir yer..
Tercih ettiğim yerler 20 dakika ile 30 saat yürüme mesafesinde..
Hoş zaten oğlumu bırakamam akşam içinde eşim izin vermez...
Sen bu konularda şanslıymışsın...
İnşallah oğlum okula başlayınca daha iyi olucak benim içinde..
Şimdilik evde yapıyorum ama tek başıma spor yapmayı hiç sevmiyorum..
34 kiloya yakın verdiğim içinde biraz toparlanmam şart

kayınvalidem alt katımda oturuyo:)))
evet dediğin gibi ben her bakımdan şanslıymışım canım:)

kayınvalidem alt katımda oturuyo:)))
evet dediğin gibi ben her bakımdan şanslıymışım canım:)

Oooo süperBenim en yakın bırakacağım kişi 20 km uzaklıktaNe yapalım okul zamanı gelince bende bu günlerin acısını çıkartıcam inşallah

hanımlar azminize bayıldım sizi canı gönülden kutluyorum kadın isterse yapamayacağı şey yok bir kez daha görmüş oldum harikasınız

değişimleri gördüm mükemmel 5 kilo vermeme rağmen bende bi değişiklik yok sanki. enerji harcamak için kardio yapıyodum takiii masaj sınavında anatomi hocasının beni görüp kilo almışsın diyene kadar. hocam nasıl olur 5 kilo verdim dedim kas yapmışsın dedi 2 ay boyunca yediklerine dikkat et bol su iç tempolu yürü hepsini verirsin dedi.bide bnm vücudum geçiş yapısındaymış. hani bazıları ne kadar zayıf olursa olsun balık etli gibi görünür ya bana hep ölesindir dediler ama değilmiş meğersem bende buraya fotolarımı koymayı çokkkk istiyorum. foto çektirmemeye başladım artık bu kilolar yüzünden ramazan bayramında çıtırım kiiğğğğ

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Eklentiler

• $son2.JPG
    12,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $son.JPG
    13,3 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
23 yaşındayım şuan ilk zamanlar böyleydim yaklaşık 5 ay önce 79.8 kg diyete başlamadan önce doğumdan 2 ay sonra 2 bebişim var ve arka arkaya yaptım doğumları şimdi oğlum 2 yaşında kızım 11 aylık

resimleri büyütüpte bakın bi iğrencim yaaaaaaaaa

Son düzenleme:
olmaz mı çok güzel fark var çok daha fazla incelmişsin gibi duruyor spor yapıyorsun sanırım
boyun da uzun olduğundan hiç 70 li kilolarda durmuyorsun kesinlikle tebrik ederim

ayyyyyyyy valla kıskandım sizleri bende şuan hamileyim doğuma 3 haftam kaldı ve şuan 97 kiloyum acaba bende kilo verebilecekmiyim

olmaz mı çok güzel fark var çok daha fazla incelmişsin gibi duruyor spor yapıyorsun sanırım
boyun da uzun olduğundan hiç 70 li kilolarda durmuyorsun kesinlikle tebrik ederim
teşekkür ederim canım şaka gibi ama spor falan yapmıyorum canım hiçte yapmadım bende diyorum kendime çok dikkat etsem diyetime bide spor yapsam kimbilir haftada kaç klo gider oooi neyse öyle işte kendimce dikkat ediyorum yediklerime ama çokta kaçamak oluyo arada fazla kaçıyo ucundan neyse bu hafata 100gr gitmiş ona moralim bozuk üff ve ben iki hafta önce haftada 2400 kg vermiştim sanırım onun yeri dengeleniyo 100 gr gitti öfffboyumda 1.68 bu arada
ayyyyyyyy valla kıskandım sizleri bende şuan hamileyim doğuma 3 haftam kaldı ve şuan 97 kiloyum acaba bende kilo verebilecekmiyim
abooooooooooowwwwwwwww ne kız bu ne yedin fil falanmı keşke dikkat etseydin canım ya valla zor oluyo ben 76600le girmiştim iikinci doğumumdada sonra yiye yiye 79-80 olmuşum başladım diyete okadar yanlışım varmışki hepsinibıraktım şükür istediğim kiloya az kaldı şurda darısı başınıza canlarmı

Son düzenleme:

Canım hiç üzülme doğuma son 1 hafta tartılmadan en son 96 kiloyu tartıda görmüş biri olarak söylüyorum...
Kilo takvimime bakıp zaten verebildiğim görürsün..
Sağlıkla kucağına al ondan sonrası zaten gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…