Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
talin;

benim bugün 1ay 1hafta oldu 64 ile baslamistim suan 59um bu hafta kilo veremedim
aslinda sporlarimi falanda aksattim bu hafta..
acaba kilo vermem yavaslamis olabilirmi? yoksa benim eski tempom olmadigi icinmi oldu?
is yerinde sürekli ayaktayim yürüyorum 3-4saat..posta dagittigim icin..
:44:

arkadaslar fotolarinizin hepsine goz attim. bu kadar basarili ornekleri gordukten sonra bende tekrar rejim yapmaya karar verdim...

canım ben sadece diyet ve spor yaptım.kesinlikle hiçbir inceltici sıkılaştırıcı bir ürün kullanmadım.o tür şeylerin pek işe yaradığına inanmıyorum ben açıkcası ve şöyle de bir gerçek var ki spor yapmak herşeye yetiyor.ben ki 50 kilo verdim ve buna rağmen bir gram bile sarkma olmadı vücudumda demek ki spor yetiyor.hem sağlıklı hem de işe yaradığının garantisi olan tek şey

canım normalde kilo verme hızının haftada 1 kilo olması en idealidir.yani tam da senin 5 haftada 5 kilo verdiğin gibi:)bu çok güzel yani.ama bu durumun sürekli aynı şekilde devam etmesini de sakın bekleme.her hafta 1 kilo verseydik ve bu hep böyle devam etseydi herşey çok kolay olurdu.öyle kolay olamıyor işte:)vücut kilo verdikçe bir süre sonra vücut kendini korumaya alıyo.çok kilo vermeye başladın hoooppp dur bakalım ne oluyo diyip savunmaya geçiyo.işte biz bu döneme kilo vermenin durma dönemi diyoruz kısaca:)sen de şu anda bu dönemi yaşıyor olabilirsin.ama emin ol inat edip üstüne gittiğin ve yememeye spor yapmaya devam ettiğin sürece vücudunun direncini kırarsın bi süre sonra ve kilo vermeye devam edersin.demek ki ne yapacakmışız..kilo veremıyorum,kilo vermem durdu diyip canımızı sıkmak yerine mücadeleye aynı şekilde devam edecekmişiz:).sana tavsiyem 2 hafta kadar tartılma,kilonu bilme,canını boşuna sıkma:)
bol şans:)

Son düzenleme:
arkadaşlar ,görsel kanıtların çok teşvik edici olduğunu düşünerek size kısaca bir başarı hikayesinden bahsedip bir de link paylaşmak istiyorum.adı claire nasir,ingiliz bir hava durumu sunucusuymuş.aşırı kiloları ve selülitleri var.azmetmiş ,dikkatli,sağlıklı,dengeli beslenerek, asla aç kalmayarak (zaten dengeli beslenince kan şekeri dengeleniyor ve açlık hissetmiyorsunuz) ve de düzenli spor yaparak kendini adeta baştan yaratmış galiba 6 ayda başarmış bunu. bir de üstüne bu konuyla ilgili kitap yazmış.googledan videolarına da bir göz atın.http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01221/Claire-Nasir_befor_1221673a.jpg için Google Görsel Sonuçları

burada 2010 temmuz sonları.. 35 günlük lohusayım ve 92 kgım
Eki Görüntüle 193004
burada mayıs ayında 78 kg ım.. Allahtan boy 174 kaldırıyo az da olsa 78 i ..
Eki Görüntüle 193005 Eki Görüntüle 193006
Nasipse 65-60 arasına inmek hedefim..
Kısmetse o günleri de görürüm..
Buraya bakıyorsanız kilo sorununuz var demektir.. Umarım biraz olsun azimlenmenize neden olur fotolarım.
bu arada kilo vermek için neler yaptığımız 70 -79 kg topiğinde anlatılıyor ordan takip edebilir yararlanabilirsiniz. ben bu topiklerin çok faydasını gördüm azimlenmek adına.
takip etmenizi tavsiye ederim nacizane..
herkese nefsiyle yarışında başarılar diliyorum

Son düzenleme:
clare in videosunu izlemek de bu siteden yolu geçenleri cesaretlendirebilir.incelik güzel ama bedeni ışıklandıran sadece ince olması değil ,sporla üstünde çalışılan bedenin olabilecek en güzel kıvrımlara sahip olup ,fit ve sağlıkl gözükmesi .spor yapan kişinin hissettiği enerji ve canlılk da cabası.YouTube - Clare Nasir DVD | Clare Nasir's Boot Camp

çok güzel incelmişsin,darısı hepimizin başına tebrik ederim

Tebrikler, şu an bile çok zarif görünüyorsunuz, azminizden dolayı kutluyorum

çok güzel incelmişsin,darısı hepimizin başına tebrik ederim

Çok teşekkürler özlemcim

ben bu sayfayi yeni kesif ettim herkezi coook tebrik ediyorum ve darisi basima diyorum
bende tam 20 kilo vermeyi istiyorum.

canım peki spor derken ne yapıyosun bu konudada biraz bilgi verirmisin

canım peki spor derken ne yapıyosun bu konudada biraz bilgi verirmisin

ben spor salonuna üyeyim canım.fitness ve cardio çalışıyorum her gün.cardio çalışmak yani bisiklet koşu bandı vss yağ yakımını sağlayan bişey.fitness da sıkılaşmayı sağlıyo.bunun haricinde her gün step aerobik spining tae bo gibi grup dersleri oluyo onlara katılıyorum.bazen havuza giriyorum.kısacası her gün spor salonunda tam 3 saatimi geçiriyorum ve bu hayatımın son 7 senesi bu şekilde oldu hep.spor yapıyorsan vazgeçmeyeceksin.çünkü spor yapmak çok nankör bişey.bırakırsan 1 ay-2 ay içinde eski haline dönersin vücut hemen bırakıyo kendini.ama benim gibi 7 yıl yapıp hiç bırakmazsan hep vücudun ve kondisyonun daha iyiye gider,hiç yaşlanmazsın aksine gençleşirsin.spor yapmak harika bişey kızlar:))

Talincim gerçekten tebrik ederim seni yalnız 3 saat nasıl ayırabiliyorsun spora ya evlimisin çocuğun var mı mesela?Ben bir saat bile zor ayırıyorum kendimeBir günlük planın nasıl anlatabilirmisin?

Son düzenleme:
Talincim gerçekten tebrik ederim seni yalnız 3 saat nasıl ayırabiliyorsun spora ya evlimisin çocuğun var mı mesela?Ben bir saat bile zor ayırıyorum kendimeBir günlük planın nasıl anlatabilirmisin?

:))canım evet ben evliyim 32 yaşındayım bir oğlum var 7 yaşında.o doğduğunda spora başladım zaten ben.gittiğim spor salonu evimin arka sokağında hemen.sabahları 7 de uyanıyorum.oğlum 8 de spora gidiyo ben de 9 da spora gidiyorum.12 de ordan çıkıyorum.çalışmadığım için oğlum 4 de okuldan dönene kadar diğer işlerimi de rahatlıkla halledebiliyorum.sabah bi işim olduğunda bazen oğlum okuldan geldiğinde onu da alıp spor salonuna gidiyorum.o çocuk kulubunde oynuyyo ya da havuza giriyo.bazen akşam da gidebiliyorum.yakın olmasının avantajı.bir dönem çalışıyordum.ama o zaman da sabah erkenden uyanıp gidiyordum.spor salonu 6 da açılıyo hemen gidiyordum:)insan yeter ki spor yapmak istesin,bir fırsatını bulup mutlaka 1 saat de olsa ayırır:):)

cevabın için çok ama çok tşk ederimm
benim iki bebeğim var o nedenle spor salonu şansım yok hatta ve hatta yaşadığım ilçede spor salonuda yok evde kondisyon bisikleti sanırım şu yenilerden uzay yürüyüşü ve bisiklet karışımı bişi ondan var bide mekik aleti vede plates gereçleri aldım (ama platese başlamadım)nerden başlıycağımı bilemedim açıkçası.sence sporla yakından ilgili biri olarak kilo vermeye vede sıkılaşmaya yarıycak olan spor nedir benim vücut sıkıntım daha çok kollar sırt ve belden yukarısına takığımm.alakasız oldu topikle ama sonuçta diyetin olduğu yerde spor sporuun olduğu yerdede diyet şart dimi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…