selam arkadaşlar.. benimde 12. günüm:) 65 kiloda başladım bugünlerde 62-63 gözüküyor.. benim merak ettiğim özellikle talin e sormak istiyorum:) en büyük fark sende olduğundan.. sadece spor yettimi eksta sıkılaştırıcı kremler denedin mi... mesela ..... jel bayaa etkileyici şeyler yazmışlar:) günlük 50 mekik bedelindeymiş filan..
talin;
benim bugün 1ay 1hafta oldu 64 ile baslamistim suan 59um bu hafta kilo veremedim
aslinda sporlarimi falanda aksattim bu hafta..
acaba kilo vermem yavaslamis olabilirmi? yoksa benim eski tempom olmadigi icinmi oldu?
is yerinde sürekli ayaktayim yürüyorum 3-4saat..posta dagittigim icin..
:44:
1. ve 2. resim aynı gün, subat sonlarında çekildi... 75 kiloyum bu resimlerde...
Eki Görüntüle 187011 Eki Görüntüle 187012
28 martta başladım diyetime.. bugün 33.günüm.. aşağıdaki resim dün akşam çekildi.. kilom 68,46,600 gr gitti
daha hedefime 6,5 kilom var ama ekledim gitti işte
Eki Görüntüle 187014
Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum
burada 2010 temmuz sonları.. 35 günlük lohusayım ve 92 kgım
Eki Görüntüle 193004
burada mayıs ayında 78 kg ım.. Allahtan boy 174 kaldırıyo az da olsa 78 i ..
Eki Görüntüle 193005 Eki Görüntüle 193006
Nasipse 65-60 arasına inmek hedefim..
Kısmetse o günleri de görürüm..
Buraya bakıyorsanız kilo sorununuz var demektir.. Umarım biraz olsun azimlenmenize neden olur fotolarım.
bu arada kilo vermek için neler yaptığımız 70 -79 kg topiğinde anlatılıyor ordan takip edebilir yararlanabilirsiniz. ben bu topiklerin çok faydasını gördüm azimlenmek adına.
takip etmenizi tavsiye ederim nacizane..
herkese nefsiyle yarışında başarılar diliyorum
çok güzel incelmişsin,darısı hepimizin başına tebrik ederim
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
canım ben sadece diyet ve spor yaptım.kesinlikle hiçbir inceltici sıkılaştırıcı bir ürün kullanmadım.o tür şeylerin pek işe yaradığına inanmıyorum ben açıkcası ve şöyle de bir gerçek var ki spor yapmak herşeye yetiyor.ben ki 50 kilo verdim ve buna rağmen bir gram bile sarkma olmadı vücudumda demek ki spor yetiyor.hem sağlıklı hem de işe yaradığının garantisi olan tek şey
canım peki spor derken ne yapıyosun bu konudada biraz bilgi verirmisin
Talincim gerçekten tebrik ederim seni yalnız 3 saat nasıl ayırabiliyorsun spora ya evlimisin çocuğun var mı mesela?Ben bir saat bile zor ayırıyorum kendimeBir günlük planın nasıl anlatabilirmisin?
ben spor salonuna üyeyim canım.fitness ve cardio çalışıyorum her gün.cardio çalışmak yani bisiklet koşu bandı vss yağ yakımını sağlayan bişey.fitness da sıkılaşmayı sağlıyo.bunun haricinde her gün step aerobik spining tae bo gibi grup dersleri oluyo onlara katılıyorum.bazen havuza giriyorum.kısacası her gün spor salonunda tam 3 saatimi geçiriyorum ve bu hayatımın son 7 senesi bu şekilde oldu hep.spor yapıyorsan vazgeçmeyeceksin.çünkü spor yapmak çok nankör bişey.bırakırsan 1 ay-2 ay içinde eski haline dönersin vücut hemen bırakıyo kendini.ama benim gibi 7 yıl yapıp hiç bırakmazsan hep vücudun ve kondisyonun daha iyiye gider,hiç yaşlanmazsın aksine gençleşirsin.spor yapmak harika bişey kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?