• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım :69:
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum :71::71:

58990693140017674609.jpg

36150651586441609538.jpg

Bravo azminden dolayı kutluyorum seni. Darısı başımıza inşallah.

bu zor işi başarmış bütün arkadaşları tebrik edirim.maşallah, korumak nasib olsun inş. :71:

AcapellaSoul;
Canım çok iyi görünüyorsun boyun uzun belli çünkü şuan bile bence çok iyisin..Yani dedğin gibi 70 olursan eminim harika olursunn..Tebrikler:nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkürler,yolun sonunu da görürüm inşallah :61:

Bravo azminden dolayı kutluyorum seni. Darısı başımıza inşallah.

Teşekkür ederim,bu konuda destek istersen 80-89 topiğimize gelebilirsin.Bu yolda en önemli şey seninle aynı duyguları yaşamış birileriyle birlikte olmak..

bu zor işi başarmış bütün arkadaşları tebrik edirim.maşallah, korumak nasib olsun inş. :71:

En zoru korumak zaten,umarım o da nasip olur :31:

Kaç zamandır fotoğraflarını kk'da görüyorum fakat bir türlü yazma fırsatım olmamıştı..Daha ben bu maratona başlamadan fotoğraflarını görmüş,hayran kalmış ve kendimden utanmıştım.
Öncelikle azminden dolayı yürekten tebrik ediyorum ama şunu da söylemek istiyorum ki gerçekten çok güzel bir kadınsın :69::69:
Kiloluyken bile bir şey kaybetmemişsin güzelliğinden ama zayıf halim tam şirine olmuş :71:
Başarı öykünle bir çok kişiye örnek olduğuna eminim,darısı başıma ve sana da binlerce kez maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

çok çok teşekkür ederim.ama kendinden kesinlikle utanmana gerek yok.buradaki amaç zoru başarmış insanlar olarak herkesin bunu yapabileceği gerçeğini göstermek.hiçbirşey için geç değil sonuçta.kendini bu halde sevmiyorsan değiştirebilmek de senin elinde.ben başardım herkes başarabilir.güzel iltifatların için teşekkür ederim ayrıca.utandım:77:

Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım :69:
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum :71::71:

58990693140017674609.jpg

36150651586441609538.jpg

süpersin arkadaşım tebrikler.çok fazla da kilo vermene gerek yok bence.böyle bile süper görünüyorsun

arada bir kacamak yaptigimda yada skildigimda buraya bir göz atiyorumm..
hemen sporrr yapasim geliyorr:27::27:
benimde (diyet demiyelim cünki diyet-rejim yapmiyorum) seruvenim 1ay önce basladi..
suan 4kilo gitmis durumda ehh yavas yavas gidiyor acalemde yok :33:
ilk hedefim 55kg suan 59kiloyum allah izin verirse insallahh ilk hedefime ulastigim resimleri paylasicam:16:

süpersin arkadaşım tebrikler.çok fazla da kilo vermene gerek yok bence.böyle bile süper görünüyorsun

Çok teşekkür ederim :61:
Daha girmek istediğim eski kotlarım var :1: Hem onlara girmek, hem de bir kaç kilo alma ihtimaline karşı 70 belirledim ideal olarak :13:

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim yaa süpersiniz bende karar verdi zayıflamaya sizi gördükten sonra bende çok güzel gaza geldim bugünden sonra bende başlıyorum tebrik ediyorum hepinizi alkışlıyorum:81::81::81::81::81::81: artık bende önceki sonraki fotolarımı koyarım sizde bana yorm yaparsınız bekelım olmuşmu diye:21::21::21:

merhaba öncelikle hepinizi tebrik ediyorum
bende üzerime yapılan şu kilolardan artık kurtulmak istiyorum,
11 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum ve 11 aylık bir kızım var
58 kiloydum evlendiğimde kendimi bildim bileli hep kilolu bir insanım
ama şuan 90 kiloyum ve çıldırmak üzereyim
düne kadar 86 sandığım kendimi dijital tartıda 90 kilo görünce 2 gündür resmen ağlıyorum deli gibi
umarım bana da yardımcı ve destek olursunuz zayıflamam lazım ama çok iştahlı biriyim
destek bekliyorum hepinizden

wwaaaauuuwww harika görünüyorsunuz nasıl başardınız?? bu arada tebrik ederim sizi:81::81:

çok teşekkü ederim.bol bol spor yaptım ve çenemi tuttum:)
rüya filan değil arkadaşlar yeterince isterseniz olur.rüya diyerek sadece rüyada kalmasına izin vermeyin.önce inanmak lazım.hadi bakalım.ben 50 kilo verdiysem herkes verebilir.moralinizi yüksek tutun lütfen.en önemli şey bu

Tüm resim paylaşan arkadaşları azimlerinden ve benim gibi kilolu arkadaşlara motivasyon olmalarından ötürü tebrik ve teşekkür ederim ... Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah .

Bende motive olmak içim hergün buraya bakanlardanım Yeni resim görünce çok heyecanlanıyorum Kendimi o kilo verenlerden biri gibi görüyorum içim mutlulukla doluyor inşallah bende kilo veririm de buraya önce ki ve sonraki resimlerimi koyarım

çok teşekkü ederim.bol bol spor yaptım ve çenemi tuttum:)
rüya filan değil arkadaşlar yeterince isterseniz olur.rüya diyerek sadece rüyada kalmasına izin vermeyin.önce inanmak lazım.hadi bakalım.ben 50 kilo verdiysem herkes verebilir.moralinizi yüksek tutun lütfen.en önemli şey bu

mrb talin bayıldım sana:)
kılo verınce kocanda degısıklıkler oldumu davranıslarında fln? ne gıbı degısmeler oldu? hamıleyım doguruyum hemen kg vercem :)

mrb talin bayıldım sana:)
kılo verınce kocanda degısıklıkler oldumu davranıslarında fln? ne gıbı degısmeler oldu? hamıleyım doguruyum hemen kg vercem :)

teşekkür ederim canım.yok eşimde bir değişiklik olmadı çok şükür.azıcık bi kıskançlığında artış oldu ama sonra alıştı.benş zayıflamam için çok teşvik etti ve çok yardımcı olmuştu zamanında sağolsun.sorun yaşamadım anlayacağın:)

teşekkür ederim canım.yok eşimde bir değişiklik olmadı çok şükür.azıcık bi kıskançlığında artış oldu ama sonra alıştı.benş zayıflamam için çok teşvik etti ve çok yardımcı olmuştu zamanında sağolsun.sorun yaşamadım anlayacağın:)

cok sevındım canım. cok azımlısın masallah. takdır ettım senı. :21:

selam arkadaşlar.. benimde 12. günüm:) 65 kiloda başladım bugünlerde 62-63 gözüküyor.. benim merak ettiğim özellikle talin e sormak istiyorum:) en büyük fark sende olduğundan.. sadece spor yettimi eksta sıkılaştırıcı kremler denedin mi... mesela ..... jel bayaa etkileyici şeyler yazmışlar:) günlük 50 mekik bedelindeymiş filan..

Back