Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim 76 kilo çok ama çok büyük bir başarı.ayakta alkışlıyorum seni

Tesekkür ederim Talin.Senin degisiminde harika.Umarim sende basarili bir sekilde korursun kilonu.Sen ne tür spor yapiyorsun ve kilo koruma sürecinde nasil besleniyorsun?Yaptigin ekstra bisey varmi?Mesela ben spordan 1 saat önce L-carnitin aliyorum ve heraksam 4-5 fincan biberiye ve yesilcay karisimi iciyorum.

teşekkür ederim:)ben artık kilo vermeyi durdurdum zaten zor olanı da kiloyu korumak bence.ben bir spor salonuna üyeyim 7 yıldır da hiç bırakmadım her gün gidiyorum mutlaka.yüzüyorum,cardio ve fitness çalışıyorum.1 yıldan fazladır kilom aynı hiç değişmedi.bundan sonra da alacağımı sanmıyorum.çünkü düzenli olarak tartılıyorum ve yarım killo fazzla çıksam terazide panik oluyorum:)her gün spor yaptığım için yediklerime çok da dikkat ettiğim söylenmez aslında.sadece akşam yemeklerini 6 dan sonra yemiyorum.bunu zaten alışkanlık yaptım kendime senelerdir böyle.eskiden ben de lcarnitin kullanırdım spordan yarım saat önce içiyordum ama artık ihtiyacım yok vücüdumdaki yağ oranı normalin de altına düştüğü için hocam gerek duymadı,o yüzden kullanmıyorum..başka da bişey yok sanırım.ama şu bir gerçek ki kiloyu korumak vermekten daha zor:)

Herkese selamlar... bende kilolarımla uğraşıyorum ve öğleden sonramı tek tek bu topikte yazılanları okuyarak geçirdim. gerçekten çok motive oldum. talin, özellikle seni çok tebrik ediyorum, hem verdiğin kilolar için hemde hala burada olup moral desteğini sürdürdüğün için. bakalım ben 20 kiloyu ne kadar sürede verebileceğim.

teşekkür ederim canım.20 kilo vermen gerekiyor demek.bana kalırsa 20 kiloyu 5 ayda vermen en sağlıklı olanıdır.yuvarlak hesap 6 ayda 20 kilo verirsin.sakın daha fazla vermeye calışma çünkü sağlıksız olur.kiloları kastan kaybedebilirsin ve böyle olunca da hem geri alman daha kolay olur hem de vücudun sağlıksızlaşır.ayda 3-4 kilo en ideal olanı.bol şans:)

slm talin l carnitin ne işe yarıyor ve herkes kullanabiliyor mu bende spora başladım 1 hafta oldu fakat henüz bir değişiklik yok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

slm talin l carnitin ne işe yarıyor ve herkes kullanabiliyor mu bende spora başladım 1 hafta oldu fakat henüz bir değişiklik yok bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

l carnitin özellikle spor yaparken kullanıldığında yağ yakımını hızlandıran ve kolaylaştıran bişey canım.tablet şeklinde de sıvı şeklinde de satılıyor.yan etkisi yok.eğer hamile değilse ya da emzirmiyorsa herkes kullanabilir:)tabi farklı bir sağlık sorunu varsa bilemem.danışmadan kullanmamak lazım.spor hocaları sürekli olmasa da kullanmana izin veriyorlar en azından.2 ay kullanıp 2 ay ara vermek şeklinde filan.ben sıc-vı olanı tercih ettim çünkü sıvı kana daha çabuk karıştığı için daha iyi etki eder dediler.gnc de fiilan da satılıyo.her tür markanın yağ yakıcısı mevcut.ben birkaç ay kullandım yararını da gördüm.spora başlamadan yarım saat önce içiyorsun.eğer bir spor salonuna üye olduysan oradaki hocalara sor sen yine de .sana yardımcı olurlar.yoksa internetten araştır canım

Son düzenleme:
ins bende birgun fotolarimi eklerim 5 kilo kaldi 65le basladim suan 60.1 deyim hedefim 55 allahim ins buraya basari fotomu koymayi nasip eder

süpersiniz arkadaşım valla keşke bende sizin gibi olsam çok özendim valla ama kendi başıma bişe yapamıyorum biraz destek lazım
eski talin gibiyim ben ve yeni talin gibi olmak isterdim talin süpersin

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,benimde kilolarımı acilen vermem gerekiyor ,3 ay sonra haziran sonunda düğünüm var ve ben 87 kiloyum(( şişko gelin olmak istemiyorumm yardımmmmm edin lütfen ,nerden başlamalıyım

teşekkür ederim talin inşallah bende senin gibi sabırlı olurum ama çok zor tatlıya dayanamıyorum senin zayıflama formülün sadece spormu yoksa başka formülü varmı

teşekkür ederim talin inşallah bende senin gibi sabırlı olurum ama çok zor tatlıya dayanamıyorum senin zayıflama formülün sadece spormu yoksa başka formülü varmı

yazdıklarım dışında birşey yok canım.dediğim gibi her gün düzenli spor ve akşam yemklerini 7 den sonra yemıyorum.o kadar:)

arkadaşlar herkes süper herkese çok teşekkürler. beni de inanılmaz motive etti başarılarınız. umarım benim de resim ekleyip iki resim arasındaki farkı gösterdiğim günler gelir:):26:

sağlıklı kilo vermişssnzdir umarım.. bnde 67hg 53e düştüm.. ne diyet nede baska bişi tamamen stresten :S bi anda kilo verdim die çatlklarım oluştu (

merhaba bayanlar sağlıklı kilo verme sürecinde zaman zaman motivasyon açısından fotoğraf koyma fikrini hep savunan bir kişi olarak bu forumu çok beğendim ve gördüğüm kadarıyla fotoğraflardaki değişimler süperrrrrrrrrrrrr ben de fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim

mahsallahhh tebrikler...biraz önce basari öykünüzü okumustum simdi resimleri gördüm gercekten büyük degisim...
fazla kilo insanin yasindan cok cok büyük gösteriyor gercekten

farmasi mükemmel olmuşşun
maşallah

Çok güzel görünüyorum daha da vereceğim inşallah daha da güzel görüneceğim darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…